07 / 05 / 2024

Cann Business İnşaat

Cann Business İnşaat

Cann Business İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Abdulrahman Abdullah, Alaattin Dalar, Aqefari Khalid Abdullah tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Safeer Business İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Safeer Business İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Abdulmalek Alturki ve Muhammed Bircan ortaklığında kuruldu.

Business Friend İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Business Friend İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile M.H.Alyass Tay Elkarım tarafından kuruldu.

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş tarafından kuruldu.

Speedex Business Solutions Turizm İnşaat Ham Madde İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Speedex Business Solutions Turizm İnşaat Ham Madde İç ve Dış Ticaret Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Taghavi tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

DKY Business Tuzla'da ön talep toplanıyor! Yeni Proje!

DKY İnşaat'ın Tuzla'daki yeni projesi olan DKY Business Tuzla'da ön talep toplanıyor. Proje "Her açıdan business class bir iş merkezi" sloganıyla basına tanıtılıyor.

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

A Business Newline Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Business Newline Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Fatih Yargıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kartal Marmara Kule Business'ın yüzde 45'i satıldı!

Gizer Işık İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Işık, 2016'da yaşanan ekonomik ve toplumsal olaylara rağmen Marmara Kule Business'ta yaptıkları özel kampanyalar ve anlaşmalı faiz oranları ile 2016 hedeflerini yakaladıklarını söyledi.

Marmara Kule Business'ta tapunuzu hemen alın!

GİZER IŞIK İNŞAAT'ın Kartal'da inşa edilen 28. katına ulaşan projesi Marmara Kule Business yeniyıla özel cazip avantajlar sunuyor. Büyük bir farklılığa imza atarak hemen tapu garantisi veren projede 36 aya 0 faiz kampanyası yeni yılda da devam ediyor.

Fermes Business Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Taahhüt ve Kuyumculuk San.Tic.Anonim Şirketi kuruldu!

Fermes Business Group İnşaat Gayrimenkul Emlak Taahhüt ve Kuyumculuk San.Tic.Anonim Şirketi, Zeynep Tokis Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Beylikdüzü, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Integrated Business Solutıons Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Integrated Business Solutıons Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Khaled Mohamed tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Başakşehir, Ayazma Mevkii 0-3 K.Yan Yol'da kuruldu.

DKY İnşaat Business Kartal satış ofisi!

DKY İnşaat Business Kartal satış ofisi irtibat numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi. FSM Köprüsü’ne 25 dakika yakınlıkta olan projede ofislerin fiyatları 722 bin TL'den başlıyor.

Cann Business İnşaat Haberi

Cann Business İnşaat

Cann Business İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Abdulrahman Abdullah, Alaattin Dalar, Aqefari Khalid Abdullah tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu. Cann Business İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Cann Business İnşaat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adres: Fatih, Hırkai Şerif Mahallesi, Mevkufatçı Sokak,...