08 / 05 / 2024

Canpa Akademi neden kuruldu

Canpa Akademi neden kuruldu

Yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından olan ve sektörde 30. yılını kutlayan Canpa, ‘’mutlu çalışan’’ odaklı iş anlayışını geliştirme hedefi doğrultusunda ‘’Canpa Akademi’’ ile çalışanların iş hayatı boyunca eğitimini esas alıyor.

Canpa Akademi'de sosyal medya eğitimi veriliyor!

Yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından olan ve sektörde 30. yılını kutlayan Canpa, ‘’mutlu çalışan’’ odaklı iş anlayışını geliştirme hedefi doğrultusunda ‘’Canpa Akademi’’ ile çalışanların iş hayatı boyunca eğitimini esas alıyor.

Kredi notu neden düşer?

Kredi kullanım aşamasında banka ilk olarak tüketicinin kredi notunu sorgular. TC kimlik numarası ile yapılan bu sorgulamaya KKB Sorgulaması denir. Peki kredi notu neden düşer?

Ceylanpınar Küçük Sanayi Sitesi neden bitmedi?

Ceylanpınar'da Küçük Sanayi Sitesi'nin yapımı için ismini duyuran Sanax İnşaat A.Ş neden bu kadar reklam kampanyalarının peşinde? Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız "Sanayi Sitesi neden bitmedi?

Gölbaşı Eymir Toki - Akademi Yolu tehlike dolu!

Gölbaşı Eymir Toki -Akademi Yolu’nda hiçbir trafik işaret ve levhasının bulunmaması kazalara davetiye çıkardı. Yola tepki gösteren TOKİ sakinleri, “Kestirmeden gidelim derken ölüme gideceğiz” dedi.

Konut kredisi faizleri neden yükseldi?

Artan terör saldırıları ve döviz kurları, seçim öncesinde 0.90 oranında seyreden banka faiz oranlarında adım adım yükselmelere neden oldu. Vatandaşın son yıllarda fazla rağbet gösterdiği konut kredilerinde de durum değişmedi.

Bankalar neden emlakçılığa soyundu?

Bireysel krediler yüzünden elindeki gayrimenkul stoğu şişen bankalar, elindeki konutları satışa çıkardı. Peki bankalar neden emlakçılığa soyundu ?

Fiber Akademi Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fiber Akademi Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Derya Günal Yönetim Kurulu Başkanlığı, Gökalp Okumuşoğlu ve Soner Demirel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Esenler'de kuruldu.

Dubai Cityscape'e Türk firmalarının ilgisi neden arttı?

Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul fuarındayız. 61 Türk firması ile buradayız. Geçen yılın iki katı ilgimiz var buraya ve fuarın beşte birini bizim inşaatçılar kaplamış durumda. Peki neden?

Canpa, FLEXOBİT membran ile su yalıtımında çığır açıyor!

Türkiye’de yalıtımın uzmanı Canpa, kendi kendini onarma özelliğine sahip FLEXOBİT membran ile su yalıtımında yeni bir çığır açıyor.

Kamulaştırma neden yapılır?

Kamulaştırma, özel mülkiyette bulunan gayrimenkullerin, kamu yararı amacıyla, devlet veya bir kamu tüzel kişisinin mülkiyetine geçmesini sağlayan kanuni bir yolu olarak tanımlanıyor. Peki, kamulaştırma neden yapılır?

Mersin'deki yapılaşma büyük hasara neden oluyor!

Prof. Dr. Selim İnan, Mersin Körfezi'ndeki depreme dikkat çekerek, Akdeniz'de meydana gelebilecek büyük ölçekli bir depremde Erdemli-Mersin-Tarsus arasında gevşek zemin üzerine çok katlı yapılanma nedeniyle büyük hasarlara neden olabileceğini açıkladı.

Kırşehir'de konut fiyatları neden arttı?

Kırşehir’de konut fiyatlarının Türkiye geneline göre yüksek oluşunu İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Haluk Türedi değerlendirdi. Peki Kırşehir'de konut fiyatları neden arttı?

Tuzla'da konut fiyatları ve kiraları neden yükseldi?

EVA Gayrimenkul Değerleme, marinayla yıldızı parlayan ve İstanbul’un hızla değerlenen ilçeleri arasında bulunan Tuzla’ya dikkat çekiyor. Peki Tuzla'da Konut fiyatları ve kiralar neden yükseldi?

Canpa Akademi neden kuruldu Haberi

Canpa Akademi neden kuruldu

Yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından olan ve sektörde 30. yılını kutlayan Canpa, ‘’mutlu çalışan’’ odaklı iş anlayışını geliştirme hedefi doğrultusunda ‘’Canpa Akademi’’ ile çalışanların iş hayatı boyunca eğitimini esas alıyor. Farklı alanları kapsayan, yaşam boyu ihtiyaç duyulan ve hemen her konuda gerçekleşen eğitimlere son olarak sosyal medya eğitimi de eklendi.


Canpa’nın, çalışanlarının bilgi birikimini artırmak, kişisel gelişimine katkı sağlamak ve ekip ruhunu güçlendirmek amacıyla ‘’öğrenmeyi ve gelişimi sev’’ mottosuyla yola çıkarak kurduğu Canpa Akademi, çalışanları birçok alanda eğitiyor. Akademi’de uygulamalı satış eğitimi, satış mühendisliği, müşteri ilişkileri yönetimi, stratejik planlama ve yönetim gibi sektörel eğitimlerin yanı sıra iletişim atölyesi, sunum teknikleri, cesaret yönetimi, motivasyon ve bireysel gelişim yönetimi, etkin toplantı ve kriz yönetimi gibi kişisel gelişim seminerleri veriliyor. 2015 yılında hayata...