15 / 05 / 2024

canpa FLEXOBİT membran

canpa FLEXOBİT membran

Türkiye’de yalıtımın uzmanı Canpa, kendi kendini onarma özelliğine sahip FLEXOBİT membran ile su yalıtımında yeni bir çığır açıyor.

Yalıtım sektöründe 15 yıl garanti dönemi ODE SafeZone ile başladı!

Yalıtımda dünya markası olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren ODE, “Epikon Membran” serisi ürün grupları için başlatılan SafeZone adlı garanti sistemiyle sektörde bir ilke imza attı.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nda viyadük yalıtımında ODE imzası!

Türkiye’nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul – İzmir otoyolunun birçok noktası ODE Viyadük Membran malzemesiyle kaplandı.

ODE Yalıtım yeni Epikon Membran serisini tanıttı! 

Yalıtım sektörünün yenilikçi firması ODE, Bitümlü membran pazarında farklı talep ve ihtiyaçlara yanıt verebilmek amacıyla ürün geliştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Firma, yeni Epikon Membran serisini tanıttı.

ODE Yalıtım, Eskişehir’de fabrika kuruyor!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, Eskişehir’de kurduğu fabrikasında yıllık 18 milyon metrekare membran üretecek.

Murat Özcan: Yalıtımda güven çok önemli!

Canpa Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, bugüne kadar güvence sertifikası verdikleri firmaların sayısının 45'e ulaştığını belirterek "Garanti vermek mesele değil, mesele su yalıtımı uygulanan yapının bir daha hiç akmamasını sağlamak. Çünkü yalıtım bir kez yapılır "diye konuştu.

Canpa ile yalıtımda 'Güvence Sertifikası' dönemi!

Yalıtım sektörünün lider firması Canpa, müşterilerine sunduğu “Güvence Sertifikalı” hizmeti ile de sektöründe öncülük yapıyor. Sektörün ana unsurlarından yalıtım da aynı paralelde gelişerek artık inşaatta kalitenin ayrılmaz bir parçası haline geldi.

Canpa’dan üniversitelilere ''ısı yalıtımı'' eğitimi!

Türkiye’nin öncü yalıtım firmalarından Canpa, üniversite - özel sektör iş birliği kapsamında Başkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencilerine ısı yalıtımı konusunda eğitim verdi.

Canpa'da 30 yıldır iş kazası yaşanmıyor!

Yalıtım sektörünün önde gelen firması Canpa, 30 yıldır imza attığı konut, hastane, köprü, baraj, havalimanı, AVM gibi büyük projelerin yalıtım işlerinde bugüne kadar hiç iş kazası yaşanmaması dolayısıyla önemli bir rekoru elinde bulunduruyor.

Depremde yıkılan binaların yüzde 64'ünün su yalıtımı yok!

Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, su yalıtımsız binaları “dikey mezar” olarak nitelendirdi ve “Marmara depreminde yıkılan binaların yüzde 64’ü su yalıtımı olsaydı yıkılmayacaktı” dedi.

Canpa eleman yetiştirme kapsamında eğitim çalışmalarına başladı!

Türkiye’nin önde gelen yalıtım firmalarından Canpa, sektördeki istihdam sorununun çözümüne katkı yapacak kalifiye eleman yetiştirme programı kapsamında eğitim çalışmalarına başladı.

Türkiye su yalıtım ürünlerinde Dubai'yi geçti!

Su yalıtımda mucize ürün Flexobit'in üreticisi Hollandalı Bitufa, Asya ve Afrika ülkelerinin distribütörlüğünü Canpa'ya verdi. Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan konuyla ilgili konuştu.

Türkiye, Flexobit’in Asya ve Afrika’da küresel üssü oluyor!

Yalıtım işinde 30 yıllık tecrübesi ve uzmanlığı ile Türkiye’de inşaat sektörü devlerinin çözüm ortağı Canpa, Flexobit membrandaki başarıları sayesinde Bitufa’nın Asya ve Afrika ülkelerine dağıtımını yapmaya başladı.

Canpa 30 yılda dev adımlara imza attı!

Sektörde yarım asra yaklaşan tecrübesiyle duayen kabul edilen Canpa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özcan, yalıtım dünyasının gelişim sürecine ilişkin bilgilerini paylaştı.

canpa FLEXOBİT membran Haberi

canpa FLEXOBİT membran

Yalıtım işinde 30 yıllık tecrübesi ve uzmanlığı ile Türkiye’de inşaat sektörü devlerinin çözüm ortağı haline gelen Canpa, tedariğini yaptığı “mucize membran”la bu alanda yeni bir çığır açıyor.

Canpa Teknik Uygulama Yöneticisi Lezgin Günaydın’ın verdiği bilgiye göre, Canpa’nın distribütörlüğünü yaptığı ve yalıtım uygulamalarında kullandığı Flexobit membran, kendi kendini onarma (self healing) özelliğine sahip bulunuyor. Yüzde 1000 esneme kabiliyeti olan ve kopmayan yapıdaki bu malzeme, delinme durumunda ise kendi kendini tamir edebiliyor. Flexobit membran, en fazla zorlanılan detaylarda; süzgeç bağlantıları, havalandırma çıkışları, tesisat boru etrafları, köşe dönüşleri yada temellere oturtulan kazık başları ve perde yalıtımlarında 3 boyutlu işlenebiliyor. Ürün belli bir ısıyla sıvı forma geçiyor ve ustalar el yordamı ya da mala yardımıyla istenilen yalıtım alanını mükemmel bir şekilde 3 boyutlu işleme...