03 / 05 / 2024

canpolat inşaat İskenderun Altın Vadi Residence nerede

canpolat inşaat İskenderun Altın Vadi Residence nerede

Gayrimenkulün bir ihtiyaç gidermenin yanında yatırım aracı da olduğu günümüzde Hatay'ın İskenderun ilçesinde deniz manzarası ve sosyal donatıları ile dikkat çeken Altın Vadi Residence, yatırımcıların da gözdesi oldu...

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 3 milyonluk arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay İli İskenderun İlçesi Şevre Mahallesi'nde 2 milyon 977 bin muhammen bedel karşılığında özel öğrenci yurdu yapılması şartıyla arsa karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirecek.

Fethi Canpolat İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Gıda Emlak Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fethi Canpolat İnşaat Taahhüt Turizm Tarım Gıda Emlak Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Selami Duran, Yener Ciner ve Şahao Sezgin ortaklığında kuruldu.

İskenderun TOKİ projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Gültepe Mahallesi üst kısmında inşa edilmekte olan TOKİ inşaat alanında incelemeler yaptı.

Ceylan İnşaat İskenderun'da yeni konutlar inşa ediyor!

İnşaat sektöründe endüstriyel yapılarla adından söz ettiren Ceylan İnşaat, İskenderun Belen ve Denizciler’de inşa ettiği modern konutlarla yeni yaşam alanları oluşturmaye devam ediyor.

İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kentin vizyon projelerinden olan Sahil Cami inşaatında incelemelerde bulundu. İşte İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum...

İskenderun Sahil Camii'nin inşaatı yükseliyor!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yapımı devam eden ve Budapeşte’de bir caminin model alındığı Sahil Camii inşaatı hızla yükseliyor.

İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencileri 3. havalimanı inşaatını inceledi!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri, İstanbul´a yapılan yeni havalimanı inşaatında incelemede bulundu.

İskenderun Sahil Camii inşaatında son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun sahil camii inşaatının hızla ilerlediğini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, sahil alanında hayırsever İşadamı Recep Atakaş tarafından yaptırılan Nihal Atakaş Cami'nin inşaatını inceledi.

İskenderun Down Cafe inşaatında çalışmalar sürüyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Down Cafe inşaatında çalışmaların bitmek üzere olduğunu açıkladı. İşte Seyfi Dingil'in açıklamaları...

İskenderun Nihal Atakaş Cami inşaatında son durum!

Hatay Valisi Ercan Topaca, İskenderun Belediyesinin 2016 yılı projeleri kapsamında yer alan Sahil alanında yapımı devam eden Nihal Atakaş Cami’nin inşaatını inceledi.

Hilton Otel inşaatı devam ediyor mu?

İskenderun sahilinde yeşil alanda yapılan Hilton Otel inşaatı, mahkemenin iptal kararına rağmen yükselmeye devam ediyor. Mimar Ercüment Kimyon, yargının boşluğundan faydalanılarak inşaatın devam ettiğini ifade etti

Erzin Limanı'nın inşaatı yakında başlıyor!

3’üncü etapla istihdamını 25 bin kişiye çıkarmayı hedefleyen Osmaniye OSB, Erzin Limanı projesi ile ihracatına ivme kazandıracak. İskenderun Limanı’nın 2 katı büyüklükte olması planan liman projesinin inşaatına yakında başlanacak

Hatay'da kat karşılığı inşaat yapım işi 2 milyon 836 bin TL!

Hatay İli İskenderun İlçesi' nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleşecek. Pazarlık usulü ile 25 Aralık 2013 Çarşamba günü saat 14:00' da yapılacak...

canpolat inşaat İskenderun Altın Vadi Residence nerede Haberi

canpolat inşaat İskenderun Altın Vadi Residence nerede


Gayrimenkulün bir ihtiyaç gidermenin yanında yatırım aracı da olduğu günümüzde Hatay'ın İskenderun ilçesinde deniz manzarası ve sosyal donatıları ile dikkat çeken Altın Vadi Residence, yatırımcıların da gözdesi oldu.


İskenderun ve şehir dışından çok sayıda yatırımcının ilgisini çeken Altın Vadi Residence satış ofisi adeta dolup taşıyor. "Şimdi uygun fiyatla al, tamamlanınca sat kara geç" mantığından yola çıkan yatırımcılar, Altın Vadi'nin denize hakim manzarasının yanı sıra sosyal donatılarına da hayran kalıyorlar.


Gayrimenkul yatırımlarının, diğer yatırım araçlarından daha fazla gelir getirdiğini söyleyen Canpolat İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ümmet Canpolat, sadece ev sahibi olmak isteyenlerin değil yatırımcılarının da Altın Vadi Residence'a büyük ilgi gösterdiğini belirtti.


Bugüne kadar yüzlerce kişiyi konut sahibi yapmış olan Canpolat, Altın Vadi Residence'ın önemli bir yatırım aracı olduğunu vurgulayarak, "Yatırımcı inşaat tamamlanmadan...