28 / 04 / 2024

Cansum İnşaat 2016 yeni proje

Cansum İnşaat 2016 yeni proje

Cansum inşaat yeni projesi Ay Yıldız 2 ile çarşı merkezinde dalgalanacak. Şirket sahibi Hüseyin Bademli, “Yeni projelerle şehrimize katma değer kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay inşaatının bir kısmı çöktü!

İnşaat çalışmaları 2016'da başlayan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nın Balat-Ayvansaray arasındaki 1 kilometrelik kısmında çökme ve kayma yaşandı. 1 kilometrelik kısım kırılıp tekrar yapılacak...

Çamlıca TV Kulesi'nin kaplama işlemleri tamamlandı!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde yavaş yavaş sona geliniyor. İnşaatı 2016 yılından bu yana devam eden kulenin kaplama işlemleri tamamlandı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat, Kandilli'deki yurt binasını tamamladı!

Hasanoğlu İnşaat, yapımına 2016 yılında başladığı Boğaziçi Üniversitesi Kandilli yurt binasının inşaatını tamamladı.

Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat 2016 kar payı dağıtım tablosunu açıkladı.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 100 puanın üzerine çıktı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, Ağustos ayında yeniden 100 puanın üzerine çıktı. 2016 yılı Haziran ayında 100 puanın altına düşen endeks böylece kayıplarını telafi etti. Bileşik Endeksi oluşturan Faaliyet, Güven ve Beklenti Endeksleri de Ağustos ayında yükseldi.

Tek-Art İnşaat 2016 olağan genel kurul toplantısı 6 Ekim'de!

Tek-Art İnşaat'ın olağan genel kurul toplantısı 6 Ekim 2017 tarihinde Küçükçekmece Sefaköy'de yapılacak.

YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı faaliyet raporunu yayınladı.

İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri ve Pazarlama A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İntema İnşaat 2016 yılı finansal raporunu yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre GSD Denizcilik Gayrimenkul 2016 yılı sorumluluk beyanını yayınladı.

Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ütopya Turizm İnşaat 2016 mali tablolar sorumluluk beyanını yayınladı.

Cansum İnşaat 2016 yeni proje Haberi

Cansum İnşaat 2016 yeni proje

Cansum inşaat yeni projesi Ay Yıldız 2 ile çarşı merkezinde dalgalanacak. Şirket sahibi Hüseyin Bademli, “Yeni projelerle şehrimize katma değer kazandırmaya devam ediyoruz” dedi. Cansum inşaat yeni projesi Ay Yıldız 2’nin taslak ve proje çalışmalarının tamamlandığını dile getiren Şirket Sahibi Hüseyin Bademli, “Yeni Projemiz Ay Yıldız 2, çarşı merkezinde konumlanacak. Yeni projelerle şehrimize katma değer kazandırmaya devam edeceğiz. Taslak ve proje çalışmalarımız tamamlandı. En kısa zamanda temelini atarak çalışmaları hızlandıracağız” diye konuştu.


Memleket...