22 / 05 / 2024

Canto 21 nerede

Canto 21 nerede

Canto 21 İç Mimari ve Tasarım Limited Şirketi, Ayşe Süeda Yasaman Demir ve Aylin Gürkaynak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile Beşiktaş Kuruçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

SON DAKİKA DEPREMLER! Az önce deprem mi oldu? En son nerede, ne zaman deprem oldu? 21 Temmuz 2023!

21 Temmuz 2023 son depremler! Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde yaşanan depremleri izleyrek listelemeyi sürdürüyor. 21 Temmuz deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? En son nerede deprem oldu?

Bu ilçelerde elektrik kesintisi olacak! İşte 21 Haziran Çarşamba elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

Elektrikler bugün nerede kesilecek? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi olacak? İşte 21 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

21 Mayıs 2023 son dakika depremler! Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? İşte son depremler!

21 Mayıs Pazar son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte AFAD tarafından kaydedilen 21 Mayıs 2023 son dakika depremler!

Ankara’da deprem mi oldu? Az önce Ankara’da nerede deprem oldu? 21 Nisan 2023 deprem nerede oldu?

Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu? Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan yıkıcı depremlerden sonra günlük deprem listesi sorgulanıyor. İşte 21 Nisan 2023 deprem listesi!

Braun MQ 7045X Multi Quick Blender Seti en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Braun MQ 7045X Multi Quick Blender Set paslanma çelik bıçakları ile rendeleme, dilimleme, çırpma ve doğrama işleminde bulunuyor. Peki ürün en uygun fiyata nerede satılıyor?

Schafer Robusta Plus Filtre Kahve Makinesi en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi 800 Watt değerindeki ısıtma gücü sayesinde 12 fincanlık kahve pişiriyor. Emniyet sistemleri ile güvenli kullanım sağlanıyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Altus klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Altus klimaların bazı özellikleri arasında uzaktan kumanda çalışması, uyku modu, otomatik yeniden başlatma işlevi, hava temizleme filtreleri ve farklı soğutma ve ısıtma modları bulunur. Altus Btu Inverter Klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Regal markası beyaz eşya alanında kendini kanıtlamış bir fiyat performans ürünüdür. Fiyatından daha büyük hizmet sunan Regal'i kullanan ev hanımları çok iyi bilir.Sizde az fiyata büyük hizmet isterseniz haberimizden faydalanabilirsiniz. Regal Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel çamaşır makinesi modelleri, genellikle yüksek enerji verimliliği sınıfına sahiptir ve enerji tasarrufu sağlar. Ayrıca, farklı yıkama programlarına sahiptirler, böylece kullanıcılar farklı kumaşlar için uygun seçenekleri seçebilirler.  Vestel çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

Arzum OK004 Okka Minio 480 Watt Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum OK004 Okka Minio 480 W 4 Fincan Kapasiteli Türk Kahve Makinesi 480 Watt gücünde çalışıyor. Çeşitli emniyet sistemleri ile kullanırken güvenli ortam oluşturuyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Beko Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko BM 11041 I WF bulaşık makinesi,16 kişilik kapasitesiyle ve 11 farklı yıkama programı sayesinde bulaşıkları tek seferde yıkar. Sahip olduğu fonksiyonlar ile  hijyenik bir temizlik sunar.Peki Beko bulaşık makinesi en uygun nerede satılıyor,fiyatı ne kadar? 

En popüler kahve makinesi en uygun fiyata bu haberde! Philips 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Kahve içmenin tam zamanı. Philips 5400 LatteGo, şimdi çok daha uygun fiyata sizi bekliyor. Philips 5400 LatteGo araştıranlar için en uygun Philips 5400 LatteGo nerede bulabilecekleri söylüyoruz. Acele edin en ucuz Philips 5400 LatteGo tükenmeden satın alın. İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Canto 21 nerede Haberi

Canto 21 nerede

Canto 21 İç Mimari ve Tasarım Limited Şirketi, Ayşe Süeda Yasaman Demir ve Aylin Gürkaynak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile Beşiktaş'ta kuruldu.


Canto 21 İç Mimari ve Tasarım Limited Şirket iş konusu; 1. Mimarlık, İç mimarlık, mobilya tasarımı, aydınlatma tasarımı, ev aksesuarları tasarımı, sanat (resim, heykel, enstalasyon) inşaat işleri, restorasyon, gayrimenkul alım-satımı, peyzaj tasarımını yapmak. 2. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarını yapmak, mimari, şehircilik, restorasyon, iç mimari, akustik, elektro akustik, dekorasyon, inşaat ve mühendislik projeleri yapmak, yaptırmak, uygulama, taslak, peyzaj, dekorasyon, restorasyon, röleve projelerinin çizimini yapmak, şehir, parselasyon, ıslah- imar planları hazırlamak, metraj işlerini yapmak ve uygulama sorumluluğunu...