17 / 05 / 2024

Cantürk Mühendislik Madencilik Ormancılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Cantürk Mühendislik Madencilik Ormancılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Cantürk Mühendislik Madencilik Ormancılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün İlhan Türk ve Can Başıbek imzasıyla kuruldu.

İzdüşü Mühendislik Mimarlık Madencilik Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzdüşü Mühendislik Mimarlık Madencilik Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Polat tarafından kuruldu.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Aden Group Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Group Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Alexey Denısov tarafından kuruldu.

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi kuruldu!

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Bilbay tarafından kuruldu.

Hns Stone Madencilik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hns Stone Madencilik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Enes Furkan Çetinkaya tarafından kuruldu.

Şeal İnşaat Metal Otomotiv Lojistik Madencilik Mühendislik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Şeal İnşaat Metal Otomotiv Lojistik Madencilik Mühendislik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited bugün Ataşehir'de Ersen Özörs tarafından kuruldu.

Orka Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orka Madencilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Soner Babur tarafından kuruldu.

Turanlar Madencilik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turanlar Madencilik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 600 bin TL sermaye bedeli ile İdris Turan tarafından kuruldu.

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi Eyüpsultan’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Yılmazlı ve Cengiz Yılmazlı tarafından açıldı.

Kutlar İnşaat Mühendislik Madencilik Petrol Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutlar İnşaat Mühendislik Madencilik Petrol Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  2 milyon 160  bin TL sermaye bedeli ile Mustafa  Malkoç tarafından kuruldu.

Yuto İnşaat Madencilik Mühendislik Hizmet Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuto İnşaat Madencilik Mühendislik Hizmet Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tosun tarafından kuruldu.

Tmy Mühendislik Endüstriyel Çözümler Makina İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tmy Mühendislik Endüstriyel Çözümler Makina İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Kirbaş tarafından kuruldu.

Cantürk Mühendislik Madencilik Ormancılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Cantürk Mühendislik Madencilik Ormancılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Cantürk Mühendislik Madencilik Ormancılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün İlhan Türk ve Can Başıbek imzasıyla kuruldu. 


Cantürk Mühendislik Madencilik Ormancılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ KONU MADDE 3-Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır. 1-Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkette kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. 2-Her türlü madencilik ve mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını ve danışmanlığını yapmak....