14 / 05 / 2024

Capatect Ecotech

Capatect Ecotech

Çevre ve insan sağlığına duyarlı Filli Boya Yalıtım, Capatect Isı Yalıtım Sistemi için geliştirilmiş ECOTECH Isı Yalıtım Sıvası ile ekolojik dengeyi korumaya devam ediyor...

İtalya'dan Folkart Narlıdere'ye ödül!

İtalya’da düzenlenen “EcoTech Green Awards” yarışmasında, Folkart Narlıdere “Yüksek Teknolojili Kent Peyzajları” kategorisinde 2.’lik ödülünün sahibi oldu...

Filli Boya Capatect İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Filli Boya Capatect, 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu. Zirve, 26 Ekim'de gerçekleşecek..

Isı yalıtımı ile faturalardan tasarruf etmek mümkün!

Doğalgaz faturasının bütçelerdeki payının artacağı kış mevsimi yaklaşırken Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, ‘DOĞRUSU’ kampanyasıyla binalarda ısı yalıtımının önemine dikkat çekiyor.

Filli Boya'dan Balıkesir'e 120 milyonluk fabrika!

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri, Gebze ve Kayseri üretim tesislerinden sonra üçüncü fabrikasını Balıkesir’de hayata geçiriyor.

Capatect, gereksiz masraftan kurtarıyor!

Capatect, ısı yalıtımı yaptıracakları gereksiz masraftan kurtaracak “Termal Kamera” hizmetini ücretsiz olarak sunuyor. Dış cephe ve çatılarda kızılötesi ışınlarla hava akımı kaynaklı sorunları tespit ederek yalıtıma ihtiyaç olan bölgeleri işaret ediyor.

Capatect ısı yalıtımında gereksiz masraftan kurtarıyor!

Capatect, ısı yalıtımı yaptıracak olanları gereksiz masraftan kurtaracak “Termal Kamera” hizmetini ücretsiz olarak sunuyor. "Termal kamera" hizmeti, sıcaklık ölçüm özelliği ile binaların yalıtım ve ısı sorunlarını ortaya çıkarıyor.

Isı yalıtımı doğru yapılırsa kazandırır!

Capatect; 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü’nde evlerimizde ısınma için harcadığımız enerjiyi yaklaşık %50 oranında azaltabileceğimize dikkat çekiyor.

Isı yalıtımı doğru yapılırsa kazandıran bir yatırımdır!

Capatect; kışın yaklaşıyor olması, yüksek doğal gaz fiyatları, 2017 yılına kadar alınması zorunlu Enerji Kimlik Belgesi ile önemi daha da artan yalıtımla tasarruf konusuna dikkat çekiyor.

Capatect ile doğalgazda 2 milyar metreküp tasarruf!

Son 10 yılda 83 milyon metrekare yalıtım uygulaması yapan Capatect, yalıtım yaptığı binalarda yüzde 50 daha az enerji tüketilmesini sağlayarak, 2 milyar metreküp doğalgaz tasarruf ettirdi.

Yalıtım seferberliği Denizli'de devam ediyor!

Enerji verimliliği yatırımlarını yaygınlaştırmak için geliştirdiği EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon TL’yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank ve Filli Boya Capatect’in Başkent’ten başlattığı yalıtım seferberliğinin ikinci durağı Denizli oldu.

Şekerbank ve Filli Boya Yalıtım Seferberliği Ankara'da başladı!

EKOkredi ile bugüne kadar 566 milyon TL’yi aşkın finansman desteği sağlayan Şekerbank ve yalıtım sektörünün köklü markası Filli Boya Capatect’in başlattığı yalıtım seferberliğinin ilk durağı Ankara oldu.

Şekerbank ile Fiili Boya yalıtım seferberliği başlattı!

Şekerbank, ısı yalıtım sektöründe dünyada 50 yılı aşkın ürün ve uygulama tecrübesine sahip Fiili Boya Capatect iş birliğiyle yalıtım seferberliği başlattı. Bu kapsamda 1.500 apartman/site yöneticisine ulaşılacak.

Şekerbank'tan apartman yöneticisine düşük faizli kredi!

Şekerbank, ısı yalıtımı için Filli Boya Capatect ile yaptığı işbirliğiyle apartman yöneticilerine yüzde 1’den düşük faiz ile 60 aya varan yalıtım kredisi verecek.

Capatect Ecotech Haberi

Capatect Ecotech


Gezegenimizi ekonomik ve ekolojik açıdan geri dönüşü olmayan felaketlere sürüklemesi öngörülen iklim değişikliği ile mücadele etmek için artan karbon emisyonlarını azaltmamız gerekiyor. Binalarımızda ısı yalıtımı uygulaması ile karbon emisyonlarını azaltmak mümkün. Satın alınan her ürünün bir karbon ayak izi olduğundan, ısı yalıtımda sürdürülebilir ürünleri ve şirketleri tercih etmek,  iklim değişikliği ile mücadelede önem taşıyor.


Standart EPS levhalara göre %20 daha yüksek ısı yalıtım performansına sahip Capatect Dalmaçyalı Isı Yalıtım Levhaları ile levha kalınlığını arttırmadan daha yüksek bir ısı yalıtım performansı sunan Filli Boya, Capatect Dalmaçyalının üstün performansını çevre dostu ısı yalıtım sıvası Capatect ECOTECH ile birleştiriyor. Sunduğu çevreci ve verimli ürünler ile iklim değişikliğiyle mücadelesine devam ediyor.


Levhasından yapıştırıcısına, sıvasından son kat kaplama ve boya ürünlerine kadar, birbirleri ile...