14 / 05 / 2024

Capella deposu

Capella deposu

TLS Lojistik, yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Şirket, son olarak 1,5 milyon TL yatırımla hijyenik paketleme odası kurdu

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Reysaş GYO'nun Adana'daki deposu 186 bin 440 TL'ye kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun Adana Seyhan'daki bin 560 metrekarelik deposu "Kasem Toptan Gıda - Kasım Sezen"e 1 yıllığına 186 bin 440 TL'ye kiralandı.

Capella Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Capella Yapı Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Şen ve Mahmut Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Capella Dış Ticaret İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Capella Dış Ticaret İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Güvem tarafından kuruldu.

Bergama’nın 150 yıllık tütün deposu restore ediliyor!

İzmir'in Bergama ilçesinde 150 yıllık bir tütün deposu öğrenciler tarafından restore ediliyor.

Bergama'daki 150 yıllık bir tütün deposu okula dönüştü!

İzmir’in Bergama ilçesinde yer alan 150 yıllık bir tütün deposu, İspanyol ve İtalyan iki akademisyen ile Türk öğrenciler tarafından elbirliğiyle restore ediliyor.

Antalya Manavgat'ta Düzenli Malzeme Deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat Titreyengöl’de ‘Düzenli Malzeme Deposu’ inşaatını tamamladı.

Antalya Manavgat malzeme deposu tamamlandı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü etkin ve yerinden hizmet anlayışını ilçelere yaptığı düzenli malzeme depolarıyla sürdürüyor. Titreyengöl'de yapımı tamamlanan 'Düzenli Malzeme Deposu' açıldı.

Antalya Kumluca'ya düzenli malzeme deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Batı ilçelerine daha hızlı hizmet götürmek amacıyla Kumluca Beykonak’ta Düzenli Malzeme Deposu inşa etti. 1 milyon liraya mal olan depo ile zaman kaybı ve nakil işlemlerinde oluşan maliyet önleniyor.

Antalya'daki Tekel Deposu arazisinin imar planı için dava açıldı!

Şehir Plancıları Odası Antalya Şube Başkanı Dr. Ebru Manavoğlu, Antalya Mevlana Kavşağı'na taşman Büyükşehir Belediyesinin hemen karşısında yer alan 4 bin 900 metrekarelik eski Tekel Deposu'nun imar planını değerlendirdi.

İzmir'deki 22 su deposu yenileniyor!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da 22 su deposu yenileniyor İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’daki su depolarını baştan sona yeniliyor 3 ilçeye daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli su vermek için yürütülen çalışmalar 1.7 milyon liraya mal olacak.

Antalya'daki eski Tekel deposu yıkılıyor!

ANTALYA'da uzun yıllardır kamuoyunun gündeminde yer alan ve son dönemde madde bağımlılarının mesken tuttuğu eski Tekel Deposu'nda yıkım başladı.

Denizli Bekilli'ye içme suyu deposu inşa ediliyor!

Denizli’nin 19 ilçesinde sürdürdüğü projelere bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Bekilli ilçesine 2 adet içme suyu sondaj kuyusu, 1 adet 2000 metreküplük ve 2 adet 500 metreküplük içme suyu deposu inşa ediyor.

Capella deposu Haberi

Capella deposu

Kurulduğu günden bu yana istikrarlı bir büyüme çizgisi içindeki TLS Lojistik, yatırımatağını sürdürüyor. Şirketin son yatırım hamlesi, 1,5 milyon lira harcanarak kurulan 500 metrekare büyüklüğündeki hijyenik paketleme odası oldu. Tuzla’daki Capella deposu bünyesinde kurulan oda, müşterilerin taleplerine göre çocuk bezi, kadın pedi gibi hijyenik ürünlerin paketlenmesi, barkodlanması vee tiketlenmesi gibi işlemler için kullanılıyor.


Hijyenik paketleme odasında yangına dayanıklı yalıtım malzemesi kullanıldı. Yalıtım sayesinde içerideki ısı, tam olması gerektiği değerde tutulabiliyor. Oda içerisinde ısı kontrolüne yardımcı soğutucular da bulunuyor. Isı ve nem düzeyi kesintisiz olarak data logger’larla takip ediliyor. Odanın kapıları otomatik sensörlü. Zemini ise depolama ve güvenlik standartlarına uygun malzemeyledöşendi. Oda, yangına karşı NFPA yönetmeliğine uygun şekilde yağmurlamasistemiyle güvenlik altına alındı. Odada hizmet amacına uygun olarak sıcak kapama makinaları, inkjet...