02 / 05 / 2024

Capital 500 ödülü

Capital 500 ödülü

Bu yıl 17.si gerçekleşen ‘Capital 500 Araştırması Ödülleri’ sahiplerini buldu. 8 ayrı kategoride 25 ayrı şirkete ödüllerin verildiği törende Aksa Jeneratör istihdamını en çok artıran şirketler kategorisindeki ödülün sahibi oldu.

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...

Prefabrik Yapı'ya Sakarya'nın Yıldızları ödülü!

Prefabrik Yapı, Sakarya'nın Yıldızları Ödül Töreni'nde "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Alan Firmalar" kategorisinde ödüle değer bulundu...

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Dülger İnşaat, Uluslararası Yapı Ödülünü aldı!

Dülger İnşaat, Dünya çapında 95 ülkede 7 bin 500’den fazla üyesi olan Kürel Ticaretin Liderleri Kulübü tarafından sektörün oskarı olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Ödülünün sahibi oldu. 

Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi'nde ödül!

Abdi İbrahim, 500 yıllık geçmişiyle tıp tarihinde önemli bir yere sahip olan Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi ile bu yıl 7'nci kez düzenlenen Altın Havan Ödülleri'nde Sosyal Sorumluluk Ödülünün sahibi oldu.

Yiğit İDK Group'a Real Estate Stars'tan ödül!

Yiğit İDK Group, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri'nde İstanbul'daki ilk projesi Fortis İstanbul'la "En Çok Konut Satan Şirketler" kategorisinde ödül aldı.

Real Estate Stars Ödül Töreni ve Zirvesi 27 Eylül'de!

Türk ekonomisinin lokomotif sektörü gayrimenkul, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından Daikin’in ev sahipliğinde düzenlenen Real Estate Stars Ödül Töreni ve Zirvesi’nde bir araya geliyor…

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden 500 dönümlük arsa tahsisi!

Madeni Sanatkarları Odası Başkanı Fehmi Çankaya, yeni sanayi sitesinin Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Arıtma Tesisi'nin karşısında Belediye tarafından 500 dönümlük arsa tahsisi yapılarak 2019 yılında faaliyete geçmesinin planlandığını kaydetti.

Boydak Holding en fazla şirketi bulunan grup dalında birincilik ödülü aldı!

Boydak Holding, ‘Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi' araştırmasında, ‘en fazla şirketi bulunan grup' kategorisinde birincilik ödülü aldı. Yusuf Boydak, ülkenin global imajına da destek sağlama gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Capital 500 ödülleri sahiplerini buldu!

Vodafone'un ana sponsorluğunda gerçekleştirilen "Capital 500 Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması"nın sonuçlarına göre yüksek performanslanyla öne çıkan şirketler düzenlenen bırtörenle ödüllendirildi.

Dumankaya İnşaat'a Capital'den ödül!

“Capital 500-Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi” araştırmasının sonuçlarına göre; çeşitli kategorilerde yüksek performans kaydeden şirketlere ödülleri dün akşam, renkli bir tören eşliğinde takdim edildi.

Capital 500 Ödülleri sahiplerini buldu!

Capital Dergisi’nin bu yıl 18’incisini gerçekleştirdiği “Capital500 - Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması”nın sonuçlarına göre yüksek performanslarıyla öne çıkan şirketler görkemli bir törenle ödüllendirildi.

Çengelköy'de 2.500 dönüm arazili çiftlik satılık!

1943 yılında Çengelköy'de, Boğaz'a nazır, içinde on odalı kagir bir köşkü bulunan 2 bin 500 dönüm arazili bir çiftlik acele satılacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Capital 500 ödülü Haberi

Capital 500 ödülü

Bu yıl 17.si düzenlenen ve 8 ayrı kategoride 25 ayrı şirkete ödüllerin verildiği "Capital 500 Araştırması Ödülleri" İstanbul Conrad Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın yanı sıra iş dünyasının çok sayıdaki temsilcisi katıldı. 

Törende konuşan Bakan Fikri Işık, dijital devrimden sonra dünyanın dönüş hızının inanılmaz derecede arttığını belirterek, ‘’Hepimiz kendi hayatımızdan biliyoruz aslında. Ortalama 70-75 yıllık ömürde zannediyorum biz şu anda belki normal şartlarda 250-300 yıla sığacak bir konsantrasyonla yaşıyoruz" dedi. İhracatın son aylarda normal seyrine dönmeye başladığına dikkati çeken Işık, sözlerini şöyle sürdürdü: "Etrafımız yangın yeri Irak'a ihracatımız azaldı, şimdi normale dönmeye başladı. Suriye'de ciddi problem var ama ihracatımız normal seyrine dönmeye başladı. Ben buraya mal satacağım deyince, kuzeyden giremiyorsanız güneyden giriyorsunuz,...