17 / 05 / 2024

Capital Exclusive Projects Gayrimenkul adres 

Capital Exclusive Projects Gayrimenkul adres 

Capital Exclusive Projects Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan ve Burçe Erbay ortaklığında kuruldu.

Myb Capital İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myb Capital İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Samır Gurbanov tarafından kuruldu.

Roots Capital İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Roots Capital İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Moradı tarafından kuruldu.

Oy Projects Mimarlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oy Projects Mimarlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Yetkin tarafından kuruldu.

Capital Exclusive Projects Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Capital Exclusive Projects Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan ve Burçe Erbay ortaklığında kuruldu.

Sam Capital Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sam Capital Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zaur Teymurov tarafından kuruldu.

Kaleli Capital Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleli Capital Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Bazarov tarafından kuruldu.

Base Projects Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Base Projects Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Akif Öztürk ve Serap Bilgen Öztürk ortaklığında kuruldu.

Steelkon Projects Uzay Kafes Sistemleri Ve Çelik Yapılar İnşaat Müh.Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Steelkon Projects Uzay Kafes Sistemleri Ve Çelik Yapılar İnşaat Müh.Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aksungur tarafından kuruldu.

Capital Gold Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Capital Gold Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Aydemir tarafından kuruldu.

Elit World Capital Group Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Elit World Capital Group Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yanming Yin tarafından kuruldu.

Bağdat Caddesi'ne A11 Exclusive otel geliyor!

Bağdat Caddesi'nin yeni oteli A11 Exclusive açılış için geri sayıma başladı. A11 Exclusive otel 37 oda olarak planlandı.

Gürcistan Metro Avrasya, Tbc Capital LLC ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC, Gürcistan borsasında halka arz işlemlerinin gerçekleştirilmesi için Tbc Capital LLC ile halka arza aracılık sözleşmesi imzaladı. 

JLL Capital'den Bilgili Holding'e 545 milyon dolarlık kredi! 

Bilgili Holding'e ait BLG Capital, ew York 5. Cadde’deki 11 katlı Coca-Cola’nın binası için dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi ABD’li JLL Capital Markets ile finansman anlaşması yaptı...

Capital Exclusive Projects Gayrimenkul adres  Haberi

Capital Exclusive Projects Gayrimenkul adres 

Capital Exclusive Projects Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan ve Burçe Erbay ortaklığında kuruldu.

Capital Exclusive Projects Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Her türlü emlak, her...