29 / 04 / 2024

Capital Tower Basın Ekpres Yolu

Capital Tower Basın Ekpres Yolu

Capital Tower İstanbul Küçükçekmece' ye bağlı Halkalı bölgesinde yükseliyor. Capital Tower Mutlu İnşaat, Miltaş İnşaat ve Uzman İnşaat ortaklığı imzası taşıyor. 8 adet ofis ve 4 adet depolu showroom alanı mevcut...

İstanbul Tower 205 basın toplantısı ertelendi!

Zincir Yapı A.Ş. ( Metal Yapı Konut ve Yeşil GYO ortaklığı) tarafından İstanbul’un ikonu olmak üzere, Levent’te kalan son değerli arazilerden birinde hayata geçirilen İstanbul Tower 205 projesinin basın toplantısı ertelendi.

İstanbul Tower 205 basın toplantısı 1 Mart'ta!

Zincir Yapı A.Ş. Levent’te kalan son değerli arazilerden birinde hayata geçirilen İstanbul Tower 205 projesini basına tanıtıyor. Basın toplantısı 1 Mart 2017 - Çarşamba günü düzenlenecek.

Basın Ekspres G Tower fiyat listesi 2016!

Mar Yapı ve Divan Grup tarafından hayata geçirilen Güneşli G Tower projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. İşte Basın Ekspres G Tower fiyat listesi 2016...

G Tower Basın Ekspres fiyat!

G Tower Basın Ekspres fiyat listesi 370 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. G Tower projesi Eylül 2018'de tamamlanacak...

Divan Residence at G Tower basın toplantısı 30 Kasım'da!

Divan Grup tarafından İstanbul’un yükselen lokasyonu Güneşli’de inşa edilecek olan Divan Residence at G Tower'ın basın toplantısı 30 Kasım'da basına lanse edilecek.

Nurol Tower basın toplantısı 3 Mayıs'ta!

İstanbul’a seçkin projeler kazandıran gayrimenkul sektörünün güçlü kuruluşu Nurol GYO, çok önemli bir yeniliğe imza atarak, ilk yeşil binasını tamamlamanın mutluluğunu yaşıyor. Nurol Tower’ın basın toplantısı 3 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenecek.

Nurol Park Basın Ekspres satış ofisi telefon!

İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükselen projede toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daire bulunuyor. Nurol Park Basın Ekspres satış ofisi telefon numarası 444 6496 olarak belirlendi.

Basın Ekspres Nurol Park satılık!

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan proje 9 blok şeklinde yükseliyor. Basın Ekspres Nurol Park satılık daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Nurol Park Basın Ekspres ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daire bulunuyor. Peki Nurol Park Basın Ekspres ne zaman teslim?

Capital Tower'da kiralık ve satılık ofis katları!

İstanbul'un 'ticaret, finans ve turizm bölgesi' Basın Ekspres Yolu'nda yükselen Capital Tower, A sınıfı ofisleri ve güçlü lokasyonuyla fark yaratıyor. Capital Tower, 16 katta verimli ve konforlu bir ofis hayatı sunuyor...

Capital Tower'da kiralık ve satılık ofis katları!

İstabul'un yeni ticaret, finans ve turizm bölgesi Basın Ekpres Yolu'nda yükselen Capital Tower'da kiralamalar ve ofis satışları devam ediyor. Mutlu İnşaat, Miltaş İnşaat ve Uzman İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Mehpare Evrenol, Spine Tower ile ilgili haberler için basın açıklaması yaptı!

Yüksek Mimar Mehpare Evrenol, 19 Mayıs tarihinde Hürriyet Gazetesi'nde çıkan "Omurga İkizleri” başlığı altında yayınlanan haber ile alakalı olarak haberin taraflarından biri olduğu için basın açıklaması yaptı...

Capital Tower'da son 25 ofis!

Mutlu İnşaat, Miltaş İnşaat ve Uzman İnşaat ortaklığıyla E5 ve E6 yollarını birbirine bağlayan Basın Ekpres Yolu'nda inşa edilen Capital Tower projesinin yüzde 75'inin satışı tamamlandı...

Capital Tower Basın Ekpres Yolu Haberi

Capital Tower Basın Ekpres Yolu

İstabul'un yeni ticaret, finans ve turizm bölgesi Basın Ekpres Yolu'nda yükselen Capital Tower, ulaşımdaki kolaylığı, son teknoloji alt yapısı, akıllı bina uygulamaları ve sosyal aktiviteleriyle hem verimli hem de konforlu bir ofis hayatı sunuyor. 


9 bin 550 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Capital Tower projesi Mutlu İnşaat, Miltaş İnşaat ve Uzman İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor.


İstanbul Küçükçekmece Halkalı bölgesinde inşa edilen Capital Tower'da 8 adet ofis ve 4 adet depolu showroom alanı yer alıyor.


Tek blok şeklinde tasarlanan Capital Tower Halkalı'da ofis alanları 127 metrekare ile 248 metrekare arasında değişirken, showroom alanları 4 bin 370 metrekare olarak tasarlandı.


Capital Tower projesinin sosyal olanakları arasında havuz, fitness-spa merkezi,kafe- restoranlar, kat bahçeleri, kuaför, kuru temizleme, araç kiralama bulunuyor. 



Capital Tower, Atatürk Havalimanına 6 kilometre, metrobüs...