03 / 05 / 2024

Capital500 büyük şirket

Capital500 büyük şirket

Capital dergisi tarafından Vodafone'un ana sponsorluğunda bu yıl 21’inci kez düzenlenen "Capital500-Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması"nın sonuçları, İstanbul’da düzenlenen törenle açıklandı. 

Suudi Arabistan'ın  en büyük şirketinden Kalyon İnşaat'a ortalık teklifi!

Suudi Arabistan’ın en büyük şirketlerinden biri olan NEOM, Kalyon İnşaat’a ortaklık teklif etti. Kalyon İnşaat, global şirket oluyor...

Teknoloji devinin başı Batterygate ile belada! Çok büyük maddi zarar görebilir

Batterygate skandalı Apple'ın eskiden beri süregeliyor ve bir türlü peşini bırakmıyor. Şirket, 1,6 milyar sterlin değerindeki yeni bir davanın sonucu olarak büyük maddi zarara uğrayabilir.

Yeni evleneceklere büyük müjde! Çeyiziniz hazır değil mi? Dert etmeyin Arçelik halleder! Çeyiz setine TV hediye!

Arçelik yeni evlenen çiftlere özel büyük bir kampanyaya imza attı. İki evlilik kampanyası hazırlayan şirket “İyi günde kötü günde Arçelik yanınızda” diyor. 4’lü çeyiz seti alanlara 7 bin TL değerinde televizyon hediye eden Arçelik’in diğer kampanyası ise garanti süresini kapsıyor. İşte detaylar…

Anadolu'nun en büyük 500 şirketi açıklandı! Zirve yine çok sağlam

Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi sıralamasında zirve bu yıl da aynı kaldı. Önceki altı yılın birincisi şirket, 2021 yılı araştırmasında da zirvedeki yerini korumuş oldu. İşte Ekonomist dergisinin hazırladığı o şirketler...

Apple için büyük deprem! Zirveyi kaptırdılar, işte yeni lider

Dünyanın en değerli şirketi konumunda yer alan Apple için büyük deprem niteliğinde bir olay meydana geldi. Şirket, zirveyi Suudi Arabistan'ın petrol şirketi Aramco'ya kaptırdı.

Büyük şirketlerin 3'te 2'si ofislerini küçültüyor!

Kovid-19 salgını sürecinde Facebook, Fujitsu ve Siemens'in de aralarında bulunduğu çok sayıda şirket, evden çalışmayı kalıcı hale getirdi. Büyük şirketlerin CEO'larıyla yapılan bir anket sonucuna göre, şirketlerin üçte ikisinin ofislerini küçültmeyi planladığı belirlendi.

İzmir Büyükşehir'den belediye çalışanlarına toplu konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan ikinci meclis birleşiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye ve şirket çalışanları için toplu konut çalışmasına başlayacağı açıklandı.

Artık büyük ofislere ihtiyaç yok!

Evden çalışma modeline geçen bazı şirketler normalleşmenin başlamasıyla ofislere dönerken, birçok şirket ise home office çalışmayı sevdi. Bu nedenle artık büyük ofislere ihtiyaç duyulmuyor. Böylelikle kira, elektrik, güvenlik gibi masraflarını kısan kurumlar, tasarrufta bulunuyor.

Rönesans İnşaat Türkiye’nin en büyük ilk 10 şirketinden biri oldu! 

RC Rönesans İnşaat, 27 milyar 742 milyon 267 bin TL ciro ile Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı Capital500 araştırmasında 10. sırada oldu...

Yeşil GYO Büyükçekmece hissesi değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun İstanbul, Büyükçekmece, 444 ada 2 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1434 nolu yıl sonu değerleme  raporuna istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu'nun talep etmiş olduğu güncellemeler değerleme raporunda düzenlendi.

Büyükçekmece'deki Avenue İstanbul'un imar izni iki katına mı çıkarıldı?

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi, ‘Avenue İstanbul’ adlı konut projesinde imar iznini usulsüz şekilde neredeyse iki katına yükseltti. Şirket 3 blok yerine 5 blok dikti. İBB emsalsiz ranta göz yumdu.

Dünya'nın en büyük 3D baskılı evi tamamlandı!

SQ4D isimli şirket, 3D baskıyla oldukça büyük bir ev inşa etti. 3D baskı yoluyla yapılan ev 175 metre kare. Maliyeti ise, 6 bin dolar...

Yeşil GYO Büyükçekmece gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul, Büyükçekmece, 444 ada 2 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Capital500 büyük şirket Haberi

Capital500 büyük şirket

Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması'na göre, Türkiye'nin en büyük şirketleri açıklandı. Capital dergisi tarafından Vodafone'un ana sponsorluğunda bu yıl 21’inci kez düzenlenen "Capital500-Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması"nın sonuçları, İstanbul’da düzenlenen tören ile birlikte açıklandı.

Araştırma kapsamında ciro, karlılık, ihracat ve istihdam rakamlarına göre değerlendirilen şirketlere, 9 kategoride 23 ödül verildi. Peki, Capital500-Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması'na göre listede hangi inşaat şirketleri var?

1.Enka İnşaat    
2.İçtaş İnşaat
3.Polimeks İnşaat
4.Mapa İnşaat
5.Limak İnşaat
6.Tekfen İnşaat
7.TAV Tepe Akfen
8.Nurol İnşaat    
9.YDA İnşaat
10.Sembol Uluslararası Yat. Tar.    
11.Tepe İnşaat
12.NEF
13.Eser Taahhüt    
14.Eczacıbaşı Yapı
15.İlci İnşaat Sanayi Ve Ticaret
16.Sera Yapı Endüstri
17.YSE Yapı Sanayi
18.Detaş Sac Profil Demir Çelik
19.Sur Yapı Endüstri