28 / 04 / 2024

Caprica Garden Turizm nerede

Caprica Garden Turizm nerede

Caprica Garden Turizm Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yılmaz tarafından kuruldu. 

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Green Garden Turizm Otel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Garden Turizm Otel Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kandemir tarafından kuruldu.

Sky Garden Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Garden Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdelhalim Latreche tarafından kuruldu. 

Caprica Garden Turizm Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caprica Garden Turizm Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yılmaz tarafından kuruldu. 

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Garden Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Kadri    Akkoyun,  Sıddık İnci, Cihan Altunten ortaklığında kuruldu. 

Green Garden Gıda Oto İnşaat Turizm Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Green Garden Gıda Oto İnşaat Turizm Peyzaj Limited Şirketi, Mübarek Kahraman tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Hazal Sokak'ta kuruldu.

Ege Garden Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Garden Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Temiz ve Mustafa Çilingir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

Garden Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garden Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Alı Alhusseın tarafından 50 bin TL sermaye ile 31 Temmuz' da İstanbul, Bağcılar, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi' nde kuruldu.

Sette Home Garden Office ürünleri özel tasarım sunuyor!

Sette Home Garden Office, ulusal ve uluslararası pazarda hizmet sürdüren turizm tesislerinin, restoranların, kafelerin, kurumsal firmaların ve kamu kuruluşlarının 2008 yılından bu yana değişmez tercihlerinden birisi oldu.

Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı'nın temeli törenle atıldı!

Türkiye ve yurtdışında büyük ölçekli projelere imza atan Özgün Şirketler Grubu'nun bünyesindeki Özgün Turizm Yatırımları'nın İzmir'deki ilk projesi olan Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı Oteli'nın temeli törenle atıldı.

Hilton Garden Inn’e çevre ödülü!

Turizm alanında yılın en iyilerini belirlemek amacıyla, SKAL Türkiye tarafından bu yıl 16.sı düzenlenen SKALİTE Ödülleri sahiplerini buldu. Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn, “Çevrenin Korunmasına Katkı” ödülünün sahibi oldu...

Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Hotel, turizm sektörünü ağırladı!

Amplio Emlak Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu Haliç'teki Hotel Projesi Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn Hotel'de ev sahipliği yaparak turizm sektörünün önemli isimlerini ağırladı

Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, Haliç'te açıldı!

Hilton Garden Inn Istanbul Golden Horn, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan,Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcunun katılımı ile resmen açıldı

Caprica Garden Turizm nerede Haberi

Caprica Garden Turizm nerede

Caprica Garden Turizm Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yılmaz tarafından kuruldu. 
 

Caprica Garden Turizm Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
3.1. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 3.2.Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3.3. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Caprica...