27 / 04 / 2024

Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı'nın temeli törenle atıldı!

 Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı'nın temeli törenle atıldı!

Türkiye ve yurtdışında büyük ölçekli projelere imza atan Özgün Şirketler Grubu'nun bünyesindeki Özgün Turizm Yatırımları'nın İzmir'deki ilk projesi olan Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı Oteli'nın temeli törenle atıldı.




Türkiye ve yurtdışında büyük ölçekli projelere imza atan Özgün Şirketler Grubu'nun bünyesindeki Özgün Turizm Yatırımları'nın İzmir'deki ilk projesi olan Hilton Garden Inn  İzmir  Bayraklı Oteli'nın temeli törenle atıldı. 35 milyon dolarlık yatırımla tamamlanacak Hilton Garden Inn İzmir, Bayraklı'da dokuzu suit, 195 oda bulunacak. Ayrıca toplantı salonları, 250 kişilik restoranı ve körfez manzaralı barıyla otelin, 2015 yılının ikinci yarısında kapılarını açması planlıyor.


Turist artıyor

İzmir'in yatırım yapmak üzere çok önceden beri takip ettikleri bir şehir olduğunu belirten Özgün Şirketler Grubu Başkanı Cahit Karakullukçu, "İzmir, her yıl 1.5 milyon yabancı, 600 bin yerli turist çekiyor. Son yıllarda artan kruvaziyer turizmini de göz önünde bulundurduğumuzda, kentin ne denli büyük bir turizm potansiyeline sahip olduğunu görüyoruz. Ayrıca kent, 5 bin yıllık geçmişi ve çevresindeki bölgelerin çokluğuyla önemli bir turizm, kültür merkezi. Buna rağmen İzmir'in ülkemizdeki yatırımlarından hak ettiği payı aldığını düşünmüyoruz. Biz de hem bu fikirden yola çıkarak hem de İzmir'e duyduğumuz özel sevgi sonucu Hilton Garden Inn Izmir, Bayraklı projemize başladık" dedi. 


Yeni Asır




Geri Dön