04 / 05 / 2024

Caresse a Luxury Collection Resort & Spa

Caresse a Luxury Collection Resort & Spa

Turizmde lüks destinasyon olma yolunda ilerleyen Bodrum’a yeni bir otel geldi. Büyükhanlı Grup, 150 milyon dolar yatırımla açtığı Caresse’yi, 12 ay boyunca açık tutmayı planlıyor

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Bağ ve Elchın Mammadbayov ortaklığında kuruldu.

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Malez Cerrahoğulları tarafından kuruldu.

Halah Luxury Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halah Luxury Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Halah Hamoud A. Sallam tarafından kuruldu.

Luxury Life Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Life Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Aqeel Muayad A. abdulsahıb ve Salah Fadhıl A. Alsabah ortaklığında kuruldu.

Limak Skopje Luxury Hotel 23 Nisan'da açılacak!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'ün merkezine 200 metre uzaklıktaki Limak Skopje Luxury Hotel'i 23 Nisan tarihinde hizmete sunuyor.

Reges Çeşme Nisan'da açılıyor!

Turizm sezonu yaklaşırken, The Luxury Collection markasının otantik deneyim ve şık atmosfer yaklaşımı doğrultusunda misafirlerine konaklama deneyimi sunan Reges, a Luxury Collection Resort&Spa Çeşme, nisan ayının ortasında sezonu açmaya hazırlanıyor. 

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Luxury Collection Resort & Spa 20 Haziran'da yeniden açılıyor!

Bodrum’da yer alan ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, eşzamanlı olarak 20 Haziran 2020 tarihinden sonra kapılarını açıyor.

Milenyum kuşağı daha az borçlanarak gayrimenkul sahibi oluyor!

Coldwell Banker Global Luxury raporuna göre milenyum kuşağı 2030 yılında bugünün beş katı daha fazla zenginliğe sahip olacak. Dijital yerli olan bu neslin satın alma davranışı daha çok kiralama gibi görünse de gerçek hiç öyle değil...

Luxury İstanbul Ofis ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi kuruldu!

Luxury İstanbul Ofis ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Caresse The Residences Bodrum ile Bodrum'u kişiye özel yaşayın!

Marriott grubunun The Luxury Collection markası ve Büyükhanlı Kardeşler grubunun inşaat kalitesiyle buluşan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences ile Bodrum’u kişiye özel yaşama imkanı sunuyor.

Reges, a Luxury Collection Resort Çeşme açıldı!

Marriott Grubu'nun lüks segment markalarından The Luxury Collection, Türkiye’deki  üçüncü otelini Çeşme'de Reges, a Luxury Collection Resort & SPA adıyla hizmete açtı...

Buddha-Bar Bodrum Haziran'da hizmete açılacak!

Caresse A Luxury Collection Resort & Spa'da kapılarını açacak olan Buddha-Bar Bodrum Haziran ayından itibaren hizmete sunulacak.

Caresse a Luxury Collection Resort & Spa Haberi

Caresse a Luxury Collection Resort & Spa

Ankara merkezli Büyükhanlı Kardeşler Grubu, Bodrum’a lüks otelcilikle girdi. Asarlık Mevkii’nde 84 odalı ultra lüks otel inşa eden grup, otelin işletmeciliği için ise Starwood Grubu’nun premium markalarından ‘The Luxury Collection’la anlaştı. Bu markanın Türkiye’deki ilk oteli de ‘Caresse a Luxury Collection Resort & Spa’ ismiyle faaliyete geçti.


Büyükhanlı Grup Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Büyükhanlı, daha önce bulundukları alanda Fuga Otel’in yer aldığını belirterek, eskiyen otelin yerine 4.5 yıllık inşaat sonrasında 150 milyon dolarlık yatırımla ‘Caresse a Luxury Collection Resort & Spa’yı kurduklarını söyledi.


Otelin inşaatının 15 Temmuz’da bittiğini, ağustos itibariyle de resmi açılışını yapacaklarını belirten Büyükhanlı, otellerinde 77 oda artı 7 adet rezidans tipi otel odasıyla toplam 84 oda bulunduğu bilgisini verdi. Volkan Büyükhanlı, 10 bin metrekare alan üzerine inşa edilen...