02 / 05 / 2024

Caretta hastanesi iptal mi oldu

Caretta hastanesi iptal mi oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Caretta hastanesi projesinin iptal edildiğini bildirdi. Haberi internetten öğrendiklerini söyleyen İKUP sözcüsü avukat Berna Babaoğlu Ulutaş karan sevinçle karşıladıklarını belirtti.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İdari yargı fahiş fiyat diyerek Bursaray Emek-YHT-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesini iptal etti, yürütmeyi de durdurdu ancak Ulaştırma Bakanlığı’ndan adrese teslim ihaleyi alan yüklenici firma inşaatı kesmedi.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesine bir iptal daha!

Bursa'da hayata geçirilen Emek-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesi ikinci kez iptal edildi.

Denizli Şehir Hastanesi için ikinci ihale: Maliyet 164.5 milyon TL arttı!

Denizli Şehir Hastanesi için 4 ay arayla 2 ihale yapıldı. İkinci ihale 6 Mayıs tarihinde yapıldı. Peki ilk ihale iptal mi edildi? İşte ihaleye ilişkin detaylar...

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro ihalesine Danıştay'dan iptal kararı!

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Danıştay'ın Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Bursa Emek-Şehir Hastanesi raylı sistem inşası için 2 şirketin kazandığı 1 milyar 600 milyon TL bedelli ihale için iptal kararı aldığını dile getirdi. 

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihalesi tasfiye edilecek mi?

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihalesi birkaç ay önce iptal edildi. Ulaştırma Bakanlığı ihalenin tasfiyesine ilişkin açıklama yaptı. Peki Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ihalesi tasfiye edilecek mi? İşte detaylar...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattının ihalesi iptal edildi!

MET-GÜN’ün patronu Metin Güneş’e ait EZE İnşaat Anonim Şirketi’nin aldığı “Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay hattı yapım işi” ihalesi iptal edildi.

Gaziantep Üniversitesi’nin ihalesi iptal edildi!

Kamu İhale Kurulu, Gaziantep Üniversitesi Hastanesi'nin geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleştirdiği ihaleyi, "Rekabeti engelleyici hususlar içerdiği" nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin ihalesi yine iptal edildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘en büyük hayalim’ dediği şehir hastanelerinin en büyüğü Sancaktepe’de hayata geçirilecekti ancak hastanenin ihalesi iptal edildi.

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi için yeni imar planı!

Bakırköy’deki eski Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi için 3'üncü kez yeni imar planı hazırlandı. Plan kapsamında “turizm” fonksiyonu iptal edilerek yerine “ofis” fonksiyonu getirildi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin planına yargıdan ret!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin de bulunduğu yaklaşık 1 milyon metrekarelik alana yönelik imar planı hakkında mahkemeden iptal kararı geldi.

Geyve Devlet Hastanesi inşaatı için ihaleye çıkılıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak olan 40 yataklı Geyve Devlet Hastanesi inşaatı ihaleye çıkıyor. Uzun zamandır kamuoyunu ilgilendiren hatta iptal edildi gibi söylentileri de çıkan Geyve Devlet Hastanesi projesinde ihale aşamasına gelindi.

Zeynel Güçyetmez: Bölge hastanesi yeri yok edilmek isteniyor!

CHP Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Zeynel Güçyetmez, 2013 yılında temeli atılan Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yerinin iptal edilerek, kentsel dönüşüm ve gelişim alanı adı altında rant sağlamak için yapılaşmaya açıldığını iddia etti.

İztuzu ihalesi iptal oldu!

Yargı kararlarıyla Arap saçına dönen İztuzu Sahili'nin ihalesi iptal ediliyor. Alanda bulunan caretta caretta kaplumbağlarının bakımı Muğla Üniversitesi'ne emanet edilecek. İşte Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin açıklamaları...

Caretta hastanesi iptal mi oldu Haberi

Caretta hastanesi iptal mi oldu


Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr.Yakup Kaskanın önerdiği caretta caretta hastanesi projesi için, Iztuzu Plajı'nın arkasındaki 22 bin metrekarelik alan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na verildi. Hastaneyle birlikte, İztuzu kumsalının imara açılması gündeme gelince tepkiler oluştu. 

Tepki platformu 20'yi aşkın sivil toplum kuruluşu, İztuzu Kumsalı'nı Koruma Platformunu (IKUP) kurdu. 

Hastane amaçlı planların ve orman alanının tahsisinin iptali için davalar açıldı, 30 bini aşkın tepki imzası toplandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya. bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.  Ve bakan karan Sonunda Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, projenin iptal edildiğini bildirdi.  Haberi internetten öğrendiklerini söyleyen İKUP sözcüsü avukat Berna Babaoğlu Ulutaş karan sevinçle karşıladıklarını belirtti. 


"Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile imar planının iptali davası...