26 / 07 / 2024

Caretta Hastanesi nereye yapılacak

Caretta Hastanesi nereye yapılacak

İKUP Üyeleri, "İztuzu Plajı'nda yapmak istediği Caretta Hastanesi'nin yerinin yanlış tespit edildiğini düşünüyoruz. Dünya mirası olan İztuzu Plajı'nda değil de Dalyan'da olması gerektiği kanısındayız" dedi.

Zonguldak 400 yataklı Devlet Hastanesi nereye yapılacak?

Zonguldak 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin nereye inşa edileceği merak konusu oldu. Vali Ali Kaban, hastanenin Üzülmez'e inşa edilebileceğini söyledi.

Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi nereye yapılacak?

Bingöl'e yapılacak 50 bin metrekarelik alana 150 yataklı Devlet Hastanesi ve 100 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin nereye inşa edileceği merak konusu oldu. Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olan Turan Bozgan'dan açıklama geldi.

Batman Devlet Hastanesi nereye yapılacak?

Batman’da yapılması beklenen Devlet Hastanesi'nin inşa yeri ile ilgili belirsizlik devam ediyor. Belediye Emekli TOKİ ve Kuyu Köyü istikametinde kendince daha uygun 3 farklı yer önerisinde bulundu.

Zonguldak'ın yeni devlet hastanesi nereye yapılacak?

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi (dört yüz yataklı) hizmet binası ile ilgili mevcut yerde ki inşaat çalışmaları geçtiğimiz günlerde durmuştu. Yeni hastane yeri için şehir merkezinde tam 40 dönüm bir yer buldu.

Sakarya Serdivan Şehir Hastanesi'nin nereye kurulacağı belirlendi!

Sağlık konusunda atılabilecek adımlara da değinen Başkan Zeki Toçoğlu, Geçici tedbirlerin yerine, uzun vadeli çözümlerden yanayız. Bu yüzden sağlık alanında Şehir Hastanesi konusunu sürekli gündemimizde tutuyoruz.

Sancaktepe Şehir Hastanesi son durum raporu!

Sancaktepe Şehir Hastanesi projesinde son durum ne? Şehir Hastanesi Sancaktepe'de nereye yapılacak? Sancaktepe Şehir Hastanesi inşaatına ne zaman başlanacak? Sancaktepe Şehir Hastanesi adresi nedir? İşte cevaplar...

Başakşehir Şehir Hastanesi İstanbul'da nerede?

Başakşehir Şehir Hastanesi nerede yapılıyor? İkitelli Sağlık Kampüsü nerede kuruluyor? Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi İstanbul'da nereye konumlandırıldı? İşte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın temelini attığı şehir hastanesinin haritası...

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi taşınacak mı?

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi nereye taşınacak? Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'nin çevresinde hangi markalı konut projeleri ve toplu konutlar var? İşte Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi adresi ve haritası...

Caretta hastanesi projesi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Caretta hastanesi projesinin iptal edildiğini bildirdi. Haberi internetten öğrendiklerini söyleyen İKUP sözcüsü avukat Berna Babaoğlu Ulutaş karan sevinçle karşıladıklarını belirtti.

Caretta Hastanesi projesi sil baştan!

Koruma altındaki Caretta Caretta kaplumbağalarının üreme alanı Muğla Ortaca'ya bağlı Dalyan İztuzu sahilinde Deniz Kaplumbağaları Rehabilitasyon ve Araştırma Merkezi'nin (DEKAMER) bulunduğu alana Caretta Hastanesi yapılmak isteniyor...

İztuzu'nda yapılacak caretta caretta hastane projesi komuoyu ile paylaşıldı!

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya, İztuzu kumsalında yapılması planlanan caretta caretta hastanesi ile ilgili, "Vatandaşın hoşuna gitmeyen, bölgede istenmeyen hiçbir şeyi bakanlık olarak yapmak istemiyoruz" dedi...

İdris Güllüce: İztuzu'na Caretta Hastanesi yapılacak!

Ankara Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İztuzu Plajı'nın caretta caretta hastanesi için imara açılmasına karşı verilen mücadeleyi "fanatiklik" olarak nitelendirerek, "O binayı yapacağım" dedi.

İztuzun da yapılacak caretta caretta hastanesine karşı tam 17 bin imza toplandı!

TEMA Fethiye temsilcisi Okyay Tirli Dalyan İztuzun da yapılmak istenen caretta caretta hastanesi projesine karşı başlatılan imza kampanyasıyla 17 bin imza toplandığını bildirdi. İztuzu sahili dünya mirasıdır...

Caretta Hastanesi nereye yapılacak Haberi

Caretta Hastanesi nereye yapılacak


Ortaca'ya bağlı Dalyan beldesinde faaliyet gösteren İztuzu Kumsalını Kurtarma Platformu (İKUP) üyeleri, Ortaca Belediyesi'ne çalışma ziyaretinde bulundu. 


Üyeler, "İztuzu Plajı'nda yapmak istediği Caretta Hastanesi'nin yerinin yanlış tespit edildiğini düşünüyoruz. Dünya mirası olan İztuzu Plajı'nda değil de Dalyan'da olması gerektiği kanısındayız" dedi. 


HaberTürk...