29 / 04 / 2024

Caribou Coffee hisse

Caribou Coffee hisse

Yoluna artık Al Sayer ile devam edecek olan Amerika'nın ikinci büyük kahve zinciri Caribou Coffee ise bu yılın başında 25 olan şube sayısı aralık sonunda 45'e çıkaracak.

Enka İnşaat 1 milyon TL tutarında hisse geri alımı gerçekleştirdi!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş bugün KAP'ta yaptığı açıklamada 1 milyon 95 bin 500 lira tutarında hisse geri alımı gerçekleştirdiğini belirtti.

Reysaş GYO hisse geri alımı yapacak mı?

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yönetim kurulu kararına bağlı olmak kaydıyla hisse geri alımı yapmayı değerlendiriyor.

Bir ortaktan ötekine hisse satışı nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Bir ortaktan ötekine hisse satışı yapmanın yolu nedir?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber....

Tapusuz hisse devri nasıl yapılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Tapusuz hisse devri nasıl olur?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber..

Sinpaş'tan hisse takası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda paylarıyla ile ilgili olarak hisse devir işlemlerini duyurdu.

Roberts Coffee 78.şubesini Antalya'da açtı!

2006’da Türkiye’ye açılan Robert’s Coffee, Akdeniz’deki 14’üncü şubesini Antalya’da açtı. Yeni atılımlarla birlikte şubelerini arttırmaya devam eden Robert’s Coffee,birbirinden farklı kahve seçenekleri sunuyor.

Sinpaş GYO'dan hisse takası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda paylarıyla ile ilgili olarak hisse devir işlemlerini duyurdu.

Coffee Gentleman İzmir Alsancak’ta açıldı!

Türkiye'deki ilk şubesini İzmir'in en hareketli semti olan Alsancak Kordon'da açan "Coffee Gentleman" müşterileriyle ilk buluşmasından önce kapılarını İzmirli gazetecilere açtı.

Tapuda hisse devri masrafları 2016!

Hisseli tapuların devri için, tüm hissedarların onay vermiş olması gerekiyor. Hisse devri için ise yine diğer hissedarların önalım hakkını kullanıp kullanmayacakları soruluyor. Peki, hisse devri masrafları 2016 ne kadar tutar?

Türkan Uzel hisse davasını kazandı!

Uzel Makine'nin ortaklarından Türkan Uzel hisse davasını kazandı. İstanbul Ticaret Mahkemesi'nde yapılan ve 2003'ten beri süren yargılama neticesinde Türkan Uzel'in Uzel Holding'deki fazla hisselerinin kendisine iadesine karar verildi.

Daire satışında 1/25.000 hisse geçerli mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucusunun sorduğu ''Daire satışında 1/25.000 hisse geçerli mi?'' sorunu yanıtladı. İşte o haber...

Akiş GYO, TSKB hisse senetlerini sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından şirketin Finansal Tablo Dipnotlarında " Finansal Yatırımlar" olarak sınıflandırılan Türkiye Sinai ve Kalkınma Bankası A.Ş hisse senetleri satıldı.

EYG Gayrimenkul'de hisse devir işlemi tamamlandı!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi EYG Gayrimenkul'de hisse devir işlemi tamamlandı. Şirket, 2016'da gayrimenkul yatırım fonu pazarında 500 milyon liraya ulaşacak.

Caribou Coffee hisse Haberi

Caribou Coffee hisse

Yıldız Holding, Caribou Coffee'deki hisselerini yıl sonunda ortağı Kuveytli Al Sayer Grubu'na devredecek. Yoluna artık Al Sayer ile devam edecek olan Amerika'nın ikinci büyük kahve zinciri Caribou Coffee ise bu yılın başında 25 olan şube sayısı aralık sonunda 45'e çıkaracak. Şirket, 2015 yılı sonunda ise şube sayısını 60'ın üzerine çıkarmayı planlıyor.


Ekonomist'in haberine göre, Türkiye pazarına 2011'de Yıldız Holding ve Kuveytli Al Sayer Grubu ortaklığıyla giren Amerika'nın ikinci büyük kahve zinciri Caribou Coffee, bundan böyle yola sadece Al Sayer Grubuyla devam edecek. Üç yıl süren ortaklık bu yılın sonunda sona erecek. Taraflar arasında henüz resmi imzalar atılmadığı için kamuoyuna açıklama yapılmış değil ama ortaklığın sona ereceği neredeyse altı aydır belli. Piyasada konuşulanlara göre ise aralık sonu itibariyle ortaklık resmen bitmiş...