02 / 05 / 2024

çarıklar sosyal tesis

çarıklar sosyal tesis

Meram Belediyesi, Çarıklar Fatih Mahallesi'ne içerisinde düğün ve nişan salonu, emekliler konağı ve muhtar ofisinin yer alacağı bir sosyal tesis yapacak.

Mersin Çarıklar Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Çarıklar Mahallesine Anamur Belediyesi Mehmet Türe´nin girişimleri ile inşa edilecek olan sosyal tesisin temeli atıldı.

Mehmet Arıkan Sosyal Tesisi için imzalar atıldı!

Yatırımların hız kesmediği Kahramanmaraş'a yeni bir sosyal tesis daha kazandırılıyor. Kahramanmaraş Kanuni Mahallesine inşa edilecek olan Mehmet Arıkan Sosyal Tesisi için imzalar atıldı.

Başakşehir Life Park Evleri 2 özel sosyal tesis alanı imar planı askıda!

Başakşehir'de Life Park Evleri 2'nin arkasında kalan 799 ada, 2 parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Gaziantep Şehitkamil'e üç yeni sosyal tesis!

Şehitkamil Belediyesi, 3 farklı mahallede aynı anda sosyal tesis inşaatı için çalışmalara başladı.

Afyonkarahisar Selçuklu Sosyal Tesis projesinin ihalesi yapıldı!

Selçuklu Mahallesi Sosyal Tesis projesinin ihalesi dün yapıldı. İhaleye toplam 5 firma katıldı. İşin yaklaşık maliyeti 1 milyon 683 bin 989 TL olarak açıklandı.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis İnşaat ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

Çankırı Çerkeş'e konut, ticari ve sosyal tesis!

Çerkeş Belediyesi tarafından Yeni Mahalle'ye kat karşılığı konut, ticari ve sosyal tesis alanı inşaatı yapılması için hazırlıkların ve ihale sürecinin sonuna gelindi.

Kahramanmaraş Ekinözü'ne yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi her geçen gün sosyal tesis sayısını artırıyor.

Beylikdüzü Kavaklı'ya sosyal tesis müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kavaklı’ya sosyal tesis müjdesi verdi. İmamoğlu aynı zamanda Kavaklı Stadı'nı yenileyeceklerine değindi.

Ordu Belediyesi'nden Ulubey'e sosyal tesis!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey İlçesi'ne sosyal tesis inşa etti. Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yapımı tamamlanan tesiste incelemelerde bulundu.

Fenerbahçe'den üyelerine 5 ilde sosyal tesis!

"Hedef 1 Milyon Üye" kapsamında 5 ilde kongre üyelerine yönelik sosyal tesis inşa etmeyi planlayan Fenerbahçe arsa alımlarına devam ediyor.

çarıklar sosyal tesis Haberi

çarıklar sosyal tesis

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen "Meram'da Ramazan" etkinliklerinin ikincisi, şehir merkezine yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki Çarıklar Fatih Mahallesi'nde yapıldı. Etkinliğe Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ve binlerce vatandaş katıldı. 


ÇARIKLAR FATİH MAHALLESİNE MÜJDE 

Programda konuşan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, mahalle sakinlerine müjde vererek, "İçerisinde düğün salonu, nişan şatonu, emekliler konağı vç muhtar ofisinin yer alacağı sosyal tesisin ihalesini 1 Temmuz'da yapacağız ve en kısa sürede de temelini de birlikte atacağız" dedi. 


Başkan Toru, "Alt katında emeklilerimizin kullanabileceği bir salon, hanımlarımızın mukabele okuyabilecekleri ve sohbet edebilecekleri bir salon ile muhtar ofisi; üst katında ise düğün ve nişanlann yapılabileceği büyük bir salonun yer alacağı sosyal tesis 4 bin metrekarelik arsa üzerine yapılacak" diye konuştu. Meram'da Ramazan etkinlikleri,...