30 / 04 / 2024

Ordu Belediyesi'nden Ulubey'e sosyal tesis!

Ordu Belediyesi'nden Ulubey'e sosyal tesis!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey İlçesi'ne sosyal tesis inşa etti. Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yapımı tamamlanan tesiste incelemelerde bulundu.



Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulubey İlçesi'nde inşa edilen sosyal tesisin yapımı tamamlandı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, tesiste incelemelerde bulundu. 


Ordu iline tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yılmaz, Ulubey ilçesi Güzelyurt (Şuayip) Mahallesi’nde yaklaşık 6.5 dönümlük alan üzerine yaptıkları spor ve sosyal tesis projesini tamamladıklarını söyledi. 


Yılmaz, “Sosyal tesis binasının bulunduğu alandaki çevre düzenlemelerini ve saha zemindeki iyileştirme çalışmalarını da gerçekleştirdik. Yaptığımız sosyal tesis, ilçemizdeki spor faaliyetlerine can suyu olacağı gibi aynı zamanda çevre mahallelerimizin de buluşma merkezi olacak. Tesisimiz hem sportif amaçlı kullanılacak hem de Güzelyurt’ta yapılan yaz festivali ve karakucak güreşlerine ev sahipliği yapacak. İlçemize ve mahallemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. 


Saha etrafına 2 adet yedek kulübesi ve 1 adet sağlık kulübesi bulunan tesisin 70 metrekare binası bulunuyor.  Tesis, yazın festival alanı faaliyet gösterecek.



Milliyet


Geri Dön