04 / 05 / 2024

Çark Deresi

Çark Deresi

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Çark Deresi’nin çehresini değiştirecek yeni projenin müjdesini verdi. Proje, yeşili, peyzajı ve tüm sosyal donatıları ile Çark Deresi çevresini güzelleştirecek.

Sakarya'nın bisiklet yolu ağı 18 kilometreye çıkacak!

Bisiklet Yolu Projesi’nde çalışmaların devam ettiğini açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Kentpark – Yazlık Kavşağı arasında Çark Deresi’nin her iki tarafında yapılacak olan Bisiklet Yolu Projesi’nde 1. etap çalışmalarımızı tamamladık" dedi

Serdivan Belediyesi Çark Deresi'nin kenarına park yapacak!

“Yeşil Serdivan” sloganıyla ilçe genelindeki meydan ve park çalışmalarına hız kesmeden devam eden Serdivan Belediyesi, Çark Deresi kenarındaki 6 bin m2 lik alanda yeni projesini hayata geçiriyor.

Serdivan'da yeni park çalışmaları sürüyor!

“Yeşil Serdivan” sloganıyla ilçe genelindeki meydan ve park çalışmalarına aralıksız devam eden Serdivan Belediyesi, Çark Deresi kenarındaki 6 bin m2lik alanda yeni projesini hayata geçiriyor

Serdivan Çark Deresi’nin çehresi değişecek!

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Çark Deresi’nin çehresini değiştirecek yeni projenin müjdesini verdi. Proje, yeşili, peyzajı ve tüm sosyal donatıları ile Çark Deresi çevresini güzelleştirecek.

Kemerdere ve Çekmeköy Deresi ve yakın çevresi için imar planı askıda!

İBB tarafından Ümraniye İlçesi, Kemerdere ve Çekmeköy Deresi ile Yakın Çevresi Ümraniye Aşağı ve Yukarı Dudullu Esenşehir Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahallelerine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli dün askıya çıktı...

Nilüfer Deresi arıtma projesi törenle imzalandı!

Bursa'nın doğusundan sonra batı bölgesine de çevre yatırımlarıyla nefes aldıran Biiyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer Deresi'ne akan atık suların tamamının arıtılarak derelere verilmesini sağlayacak projenin protokolü törenle imzalandı.

Antalya Macun Deresi ıslah çalışmaları tamamlandı!

Antalya’nın onlarca yıldır çözülemeyen sorunlarını bir bir çözen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Aksu’da 30 yıldır yılan hikayesine dönen Macun Deresi ıslah çalışmalarını tamamladı.

Şark Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şark Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Wail Hellam, Aysha Islambulı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi'nde kuruldu.

İzmir Bostanı Deresi ve çevresi yapım ihalesi ne zaman?

Kıyı tasarımında sıra Bostanlı Deresi’ne geldi “İzmirdeniz Projesi” kapsamında Bayraklı kıyı şeridinde uygulama projelerini tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bostanı Deresi ve çevresi için de yapım ihalesine hazırlanıyor.

ARK Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARK Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taha Hüseyin Gümüş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Şişli, İzzetpaşa Mahallesi, Ayazma Sokak'ta kuruldu.

TOKİ Sivas Şarkışla'da 253 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Şarkışla 253 adet konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Sivas Şarkışla'da 500 kişilik yurt yapım işi ihalesi bugün!

TOKİ Sivas Şarkışla 500 kişilik yurt binası ve sosyal tesis ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

İzmirdeniz Projesi'nde sıra Bostanlı Deresi’nde!

Pasaport, Konak Pier - Karataş ve Üçkuyular - Göztepe İskele arasındaki kıyıları düzenleyen, Bayraklı kıyı şeridinde uygulama projelerini tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bostanı Deresi ve çevresi için de yapım ihalesine hazırlanıyor.

Çark Deresi Haberi

Çark Deresi

Sakarya Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Başkan Mahallende Söz Sende” programı kapsamında bir araya geldiği Bahçelievler sakinlerine Çark Deresi’nin çehresini değiştirecek yeni projenin de müjdesini verdi.


Bahçelievler Meydan projesi çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Alemdar, ilçe genelindeki boş alanları değerlendirerek farklı projelerle kullanıma kazandırdıklarını söyledi. Başkan Yusuf Alemdar; bu kapsamda Çark Deresi kenarı 746. Sokak’ta (Bahçelievler Sağlık Ocağı Yanı) bulunan toplam 5 bin 918 m2’lik boş alanın da değerlendirileceğini ve projenin tamamlanması ile birlikte Serpan’ın yeni bir sosyal alana daha kavuşacağını belirtti.


Yusuf Alemdar ihalesi tamamlanan projenin detayları hakkında şunları söyledi; “Yeşil alanları, yürüyüş parkuru, koşu yolları, fitness aletleri ve çocuk oyun gruplarının yanı sıra projemizde engelli vatandaşlarımıza yönelik de çalışma yapılacak ve engelsiz fitness aletleri yerleştirilecek. Oturma grupları, yeşili, peyzajı...