05 / 05 / 2024

Carls Jr

Carls Jr

Carl's Jr. 4 yılda 25 restoran açmayı hedefliyor. Şirket 3 ay içerisinde Anadolu Yakası'nda 2 restoran açacak

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Jamıl Farıd Mustafa tarafından kuruldu.

Dünyanın en büyük Bitcoin konferansına katılım yarı yarıya düştü

Geçen yıl 35.000 olan Bitcoin 2023 etkinliğine yaklaşık 15.000 katılımcı bekleniyor - muhtemelen "kripto kışı" olarak bilinen gerilemenin bir sonucu. ABD başkan adayı Robert F. Kennedy Jr. da planlanan konuşmacılar arasında yer alıyor.

Türk Hava Yolları'ndan iş fırsatı! Son gün 28 Mart...

Türk Hava Yolları gençlere iş fırsatı sunuyor. THY, "Take-Off Jr." isimli programla personel alımı yapacağını duyurdu. THY'nin "kariyer.thy.com" uzantılı internet portalında yayında olan ilana son başvuru tarihi ise 28 Mart olarak açıklandı.

ABD'de ünlü isimlere kripto para davası açıldı!

Aralarında Kim Kardashian, boksör Floyd Mayweather Jr. ve eski basketbol oyuncusu Paul Pierce'ın da aralarında olduğu çok sayıda ünlü için kripto para davası açıldı.

Jr And Jc Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jr And Jc Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Johnny Ren tarafından kuruldu.

Jr Ilan Grup Gayrimenkul Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jr Ilan Grup Gayrimenkul Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'de Büşra İlan tarafından kuruldu. 

Robert Downey Jr. Malibu'dan yeni ev aldı!

Yahudi asıllı Amerikalı oyuncu Robert Downey Jr. yeni bir ev satın aldı. Malibu'da yeni ev alan oyuncu evi için 3.5 milyar dolar ödedi.

İşte Amerika’nın 195 milyon dolarlık en pahalı evi!

Florida’nın güneyindeki bir adada yer alan bu görkemli ev, 2006’da vefat eden, Amerika’nın ünlü yayıncılarından William B. Ziff, Jr. ve ailesine ait.

Carl's Jr Kadıköy şubesi açıldı!

Kadıköy'de Fast-Casual restaurant Carl's Jr. 8. şubesini dün Kadıköy Bahariye şubesi olarak; General Asım Gündüz Caddesi (Boğa Meydanı'nda) açtı. Carl's Jr. ilk şubesini Şişli Cevahir AVM'de açmıştı...

Carl's Jr Restoran 8.Şubesini Kadıköy'de açtı!

Carl's Jr. ilk olarak Güney Kaliforniya'da sosisli sandviç arabası olarak satışa sunulan daha sonrasında arabaya servis barbekü büfesi olarak büyüyerek bugünlere gelen Carl's Jr. 8. şubesini dün Kadıköy'de açtı.

New York Times, İETT metrobüs hattı için İstanbul'da!

New York Times gazetesi muhabiri Landon Thomas Jr. , İETT'yi ziyaret ederek Genel Müdür Mümin Kahveci'den metrobüs hakkında bilgi aldı. Gazeteciler, Zincirlikuyu metrobüs istasyonunda gerçekleşen görüşmenin ardından metrobüs hattında teknik geziye katıldı

Carls Jr Haberi

Carls Jr
Cevahir AVM'de yaklaşık 1,5 yıldır hizmet veren Carl's Jr. 4 yılda 25 restoran açmayı hedefliyor. Şirket 3 ay içerisinde Anadolu Yakası'nda 2 restoran açacak. Firmanın 27 ülkede toplam 3 bin 300 restoranı...