18 / 05 / 2024

Carmenta spave sauna kabinler terapi alternatifi sunuyor

Carmenta spave sauna kabinler terapi alternatifi sunuyor

Ülkemizde Fantasia Seramik’in temsil ettiği İtalyan Carmenta firması tarafından geliştirilen spave sauna kabinleri, gelişmiş teknolojiyle harmanlanan tasarımlarıyla,düşlerdeki dinginliğe ulaştıran terapi alternatifleri sunuyor.

Çilek Yapı Havuz Sauna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çilek Yapı Havuz Sauna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammet Yasin Savaş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arlino Sauna Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arlino Sauna Havuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Erdal Acar ve Erdinç Acar imzasıyla kuruldu.

Proart Spa ve Sauna İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proart Spa ve Sauna İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Kusun tarafından 40 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Esenyurt, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 2013. Sokak'ta kuruldu.

Berrak Hayat Havuz Sauna İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Berrak Hayat Havuz Sauna İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hayrettin Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hüseyin Öztürk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 500 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

Carmenta'dan yeni nesil tuz odası tasarımları!

Carmenta firması tarafından geliştirilen, hem görsel olarak hem de fonksiyonel açıdan birçok ihtiyaca cevap verebilen kabinler, gelişmiş teknolojiyle harmanlanan tasarımlarıyla, terapi alternatifleri sunuyor.

Carmenta spave sauna kabinleri terapi alternatifleri sunuyor!

Ülkemizde Fantasia Seramik’in temsil ettiği İtalyan Carmenta firması tarafından geliştirilen spave sauna kabinleri, gelişmiş teknolojiyle harmanlanan tasarımlarıyla,düşlerdeki dinginliğe ulaştıran terapi alternatifleri sunuyor.

Fantasia Seramik yeni nesil ürünleriyle teknoloji ve tasarımı harmanlıyor!

Ülkemizde Fantasia Seramik’in temsil ettiği İtalyan Carmenta firması tarafından geliştirilen ve birçok ihtiyaca cevap verebilen spa ve sauna kabinleri, gelişmiş teknolojiyle harmanlanan tasarımlarıyla, terapi alternatifleri sunuyor.

Hydrocabin lüks konutlara hamam ve sauna tasarlıyor!

DÜNYANIN 40 ülkesine HYDROCABİN markasıyla jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan Src Yapı A.Ş., özel siparişle lüks konut projelerine hamam ve sauna tasarlamaya başladı.

Koza Havuz Ve Sauna Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koza Havuz Ve Sauna Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Raife çiçek tarafıdan 20 bin TL sermaye ile 22Haziran 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

Balçova Fizik Tedavi Merkezi'nde havuz, sauna ve jakuzi bölümleri yenilenecek!

Balçova Fizik Tedavi Merkezi giriş holü havuz sauna ve jakuzi bölümleri tadilat ve yenileme ikmal inşaatı yapım işi 5 Ağustos tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkacak...

Ataköy Towers projesi!

Ataköy Towers projesi 2 blok halinde yükseliyor. Projede spor alanları, park alanı, fitness center, toplantı odaları, video konferans, catering hizmeti, danışma, otopark/vale, açık/kapalı yüzme havuzu ve sauna bulunuyor

Demir La Vida satış fiyatları!

Demir La Vida satış fiyatları 183 bin liradan başlayarak değişiyor. Büyükçekmece Demir Lavida projesinde sauna, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center bulunuyor...

Akfen İnşaat İncek Loft 2016'da teslim edilecek!

.İncek Loft Ankara projesinde toplam 1135 konuttan meydana geliyor. Projede açık hava sineması, fitness merkezi, spor alanları, buhar odası, yürüyüş yolları ve sauna yer alıyor.

Carmenta spave sauna kabinler terapi alternatifi sunuyor Haberi

Carmenta spave sauna kabinler terapi alternatifi sunuyor

Ülkemizde Fantasia Seramik’in temsil ettiği İtalyan Carmenta firması tarafından geliştirilen ve hem görsel olarak hem de fonksiyonel açıdan birçok ihtiyaca cevap verebilen spave sauna kabinleri, gelişmiş teknolojiyle harmanlanan tasarımlarıyla,düşlerdeki dinginliğe ulaştıran terapi alternatifleri sunuyor.


Birçok seçkin markanın koleksiyonundan özenle seçilmiş eşsiz ürünler sunan Fantasia Seramik tarafından temsil edilen Carmenta’nın sauna ve spa sistemleri, tasarımla teknolojinin birleştiği ürünleriyle, ruhsal ve bedensel arınma için birbirinden renkli alternatifler sunuyor. İster banyolarda, isterse bir havuzun kenarında arınma terapileri düzenlemeye yardımcı olan, farklı renklerde ve niteliklerdeki malzemelerle donatılan kabinler, spesifik tasarımlarıyla da düşlerdeki rahatlamayı gerçek kılıyor.


Banyo mobilyası sektöründe de önemli bir yere sahip olan Carmenta’nın geliştirdiği,organik ve geri dönüştürülebilir altyapıdaki, su geçirmez ve yüksek ısı dayanımlı kabinlerin, insan sağlığına da çok önemli faydaları bulunuyor. 


Tatili Banyonuza...