09 / 05 / 2024

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul iletişim

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul iletişim

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu.

Vera Konsept Gayrimenkul'nun halka arz büyüklüğü 868 milyon Türk Lirası

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ halka arz büyüklüğü 867,9 milyon Türk Lirası olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Saadet Ceyda Çarmıklı Kimdir? Saadet Ceyda Çarmıklı evli mi?

Saadet Ceyda Çarmıklı ne iş yapıyor? Saadet Ceyda Çarmıklı’nın mesleği nedir? Saadet Ceyda Çarmıklı nereden mezundur? İşte detaylar!

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kerim Çarmıklı tarafından kuruldu.

Öz Işıklı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Işıklı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Işıklı tarafından kuruldu.

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Işıklı tarafından kuruldu.

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Ekosel Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ekin Çarmıklı Pamukçu ve Selin Kozak ortaklığında kuruldu.

Orhan Çarmıklı vefat etti! 

İş adamı Orhan Çarmıklı hayatını kaybetti. 

TÜRKŞEKER'e ait 6 ildeki 108 bin metrekarelik gayrimenkul 51 milyon TL'ye satıldı!

TÜRKŞEKER’e ait olan gayrimenkuller de el değiştirmeler hızlandı. 6 farklı ilde 108 bin metrekare büyüklükteki gayrimenkulün devri, 51 milyon Türk Lirası bedelle özel kişi ve şirketlere gerçekleştirildi.

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Galaxie Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bebek Şubesi açıldı!

Galaxie Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bebek Şubesi bugün 40 bin TL sermaye bedeli ile Refia Banu Küçükköylü tarafından açıldı.

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu.

Emlakçılıkta doğru fiyat satışı hızlandırır!

Günümüzde kafa karışıklığı yaratan gayrimenkul ilanları alıcı bulamazken, doğru değeri olan gayrimenkuller kısa sürede alıcı buluyor.

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul iletişim Haberi

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul iletişim

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu.

Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Her türlü Emlak, gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, iş merkezleri, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler apart otel, motel kamping ve turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, fabrikalar, araziler, arsalar, yalılar, köşkler ve her türlü taşınmazın projelerini oluşturabilir, alımını, satımını pazarlamasını ve ticaretini yapabilir, devir alabilir, devredebilir kiralayabilir ve kiraya verebilir. 2- Her türlü gayrimenkul projeleri hazırlanması, uygulanması kontrollük ve pazarlama konularında danışmanlık ve organizasyon hizmetleri yapabilir. Bu hizmetleri ifa etmek için yurt içindeki veya yurt dışındaki kişi veya kuruluşlardan hizmet kiralayabilir...