30 / 04 / 2024

Carrefour Maltepe ne olacak

Carrefour Maltepe ne olacak

CarrefourSa Maltepe 835 milyon TL + KDV bedelle Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi'ye satıldı....

Carrefour'dan indirim üstüne indirim! Reeder P13 Blue Max telefonlar neredeyse bedava

Carrefour'un Şubat ayı fırsatları CarrefourSA Kart'a Özel imkanaalrıyla devam ediyor. Reeder P13 Blue Max %25 avantaj sağlayan  koşulları öğrenmek için haberimize bakın peki  Reeder P13 Blue Max fiyatları ne kadar?

Özderici Nuvo Dragos ödeme seçenekleri!

Özderici Nuvo Dragos ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Maltepe'de Carrefour Maltepe Park AVM'ye yakın konumda yükselen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Rota Aydınoğlu projesi İstanbul Maltepe'de Aydınoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Aydınoğlu Rota Maltepe fiyatları ne kadar?

Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Maltepe'ye bağlı Küçükyalı Mahallesi'nde hayata geçirilecek Nidapark Küçükyalı projesinde inşaat çalışmaları 2017'de başlayacak. Peki Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman tamamlanacak?

Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde inşaat çalışmaları 2017 yılının Haziran ayında başlayacak. Peki Maltepe Nidapark Küçükyalı ne zaman teslim?

Maltepe Evla Evleri ne zaman teslim?

Föy İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Maltepe Evla Evleri 180 adet daireden meydana geliyor. Peki Maltepe Evla Evleri ne zaman teslim?

Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Rezidans, ofis ve AVM alanından oluşan Maltepe Piazza projesinde 230 daireye yer veriliyor. Peki Maltepe Piazza Evleri fiyatları ne kadar?

Carrefour Maltepe Park Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Carrefour Maltepe Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Maltepe Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Carrefour Maltepe Park Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Muhtarlardan Maltepe projelerine tam destek!

Maltepeli muhtarlar, belediyenin Cevizli’ye şehir parkı, Fındıklı Mahallesi’ne kültür merkezi, Maltepe Meydanı’ndaki trafiğin yeraltına alınması ve Beşçeşmeler’le meydanın birleştirilmesi projelerine tam destek verdi

Maltepe Rönesans Karma Projesi'ne TeknoVinç imzası!

TeknoVinç; Adalar manzaralı konutları, A+ ofisleri ve alışveriş merkezi ile Maltepe’de yükselen Rönesans Karma Projesi inşaatında 5 adet Potain kule vinç ile yer alıyor.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam kompleksi inşa edilecek!

“Hemşehri Buluşmaları” kapsamında Bitlislilerle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi’ne bir yaşam kompleksi inşa etmek için hazırlıklara başladıklarını müjdeledi. Kılıç’a, vatandaşlardan tam destek geldi.

Maltepe'ye dev kent parkı inşa ediliyor!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cevizli Mahallesi’nde atıl olarak bekleyen 35 dönümlük alana dev bir kent parkı inşa edeceklerini belirterek, 'Projeye karşı çıkanlar var. Bu parkın kime ne zararı olabilir ki?' diye sordu.

Maltepe Cemevi inşaatı ne zaman bitecek?

STK buluşmaları kapsamında Sivaslılarla buluşan Başkan Ali Kılıç, Maltepe Cemevi için şunları söyledi: “Uzun yıllardır bitirilemeyen cemevini sizin onayınız ve izninizle yapıp, anahtarı sizlere teslim edeceğiz”

Carrefour Maltepe ne olacak Haberi

Carrefour Maltepe ne olacak

CarrefourSa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul satış işlemlerinin tamamlanması hakkında açıklama yaptı. 

CarrefourSa mülkiyetinde bulunan İstanbul Maltepe'de yer alan, Alışveriş Merkezi, Süpermarket, Depo ve Ofis nitelikli taşınmazların, Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satışına ilişkin işlemler dün (28 Haziran 2018) itibari ile tamamlandı.
 
CarrefourSa Maltepe'nin satışından 835 milyon TL+KDV gelir elde edilecek. Bu gelirle de şirketin borç seviyesi azaltılacak. 

CarrefourSa Maltepe'nin TSKB Gayrimenkul Değerleme tarafından hazırlanan raporuna göre değeri 834 milyon 20 bin TL+KDV olarak açıklanmıştı. 

Bakırköy Gayrimenkul'ün söz konusu alanı nasıl değerlendireceği ise henüz açıklanmadı. 

CarrefourSa'nın KAP açıklaması: 
Şirketimiz tarafından 14.05.2018 tarihinde yapılmış, Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi akdedilmesi konulu Maddi Duran Varlık Satımı bildirimine konu olan; Şirketimiz mülkiyetinde bulunan Cevizli Mahallesi,...