27 / 04 / 2024

Carrefour'dan indirim üstüne indirim! Reeder P13 Blue Max telefonlar neredeyse bedava

Carrefour'dan indirim üstüne indirim! Reeder P13 Blue Max telefonlar neredeyse bedava

Carrefour'un Şubat ayı fırsatları CarrefourSA Kart'a Özel imkanaalrıyla devam ediyor. Reeder P13 Blue Max %25 avantaj sağlayan  koşulları öğrenmek için haberimize bakın peki  Reeder P13 Blue Max fiyatları ne kadar?



Yerli marka Reeder aracılığı ile üretilen uygun fiyatlı Reeder P13 Blue Plus 2022 32 GB (Reeder Türkiye Garantili), sınırları ortadan kaldıran teknolojiyle bezenmiştir.  Yüksek süratin yanında gelişmiş verime sahip Reeder P13 Blue Plus, yüksek pil kapasitesi ile tüm gün kesintisiz eğlence ve iletişim imkanı sunar. Temel kullanım için son derece ideal olan ve fiyat performans sahasında yer alan Reeder P13 Blue Plus akıllı telefon, uygun ücret ve tatmin edici verim arayanların beklentilerini karşılar. Üstün teknik fonksiyonlarla donatılan telefon, gün boyu nitelikli iletişim olanağı sunmanın yanı sıra oyun oynama müzik dinleme, Web'de gezinme ve fotoğraf çekme gibi fonksiyonlarıyla de beklentilerinizin ötesinde bir verim sergiler.

Carrefour dan indirim üstüne indirim! Reeder P13 Blue Max telefonlar neredeyse bedava

 İçerdiği türlü ağ bağlantısı fonksiyonları aracılığı ile farklı iletişim standartlarında görüşmeler yapmanızı sağlar.
Temel Donanımsal Özellikler MediaTek MT6761 (Helio A22) işlemcisi ile gelen Reeder P13 Blue Plus 2022 32 GB (Reeder Türkiye Garantili) RAM kapasitesi ile beklenenin çok ilerisinde bir verim sergiler. 

 4 GB’lık RAM kapasitesi aracılığı ile tüm işlemleriniz için kâfi derecede sürat sunan cihaz, son sürüm olan Android 11 işletim sistemi ile telefonunuzu istediğiniz gibi kişiselleştirmenize olanak tanır. Akıllı telefonunuzu kullanma stilinize göre optimize edilen Android 11 işletim sistemi kullanıcı dostudur. Android 11 ayrıca kuvvetli cihaz denetimlerinin yanında tüm görüşmeleri, saklı kalamasını gereken dosyalarınıza uygun ayarlarınızı ve çok daha çoğunu kolayca yönetmenin daha pratik yollarını sunar.


Geri Dön