28 / 04 / 2024

Carrefour Maltepe Park bayram mesaisi

Carrefour Maltepe Park bayram mesaisi

Carrefour Maltepe Park hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Maltepe Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Maltepe Park bayramda kaça kadar açık? Maltepe Park AVM bayramda kaçta açılacak?

Maltepe'ye 528 konutluk dev proje! Maltepe Park İstanbul, 1 milyar 278 milyon TL'ye mal olacak!

Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Maltepe'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Maltepe Cevizli'de yükselecek Maltepe Park İstanbul projesinde 528 adet konut ve 32 dükkan olacak. İşte projenin detayları...

Üsküdar Belediyesi Maltepe ve Tuzla'da 2 arazi satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Maltepe ve Tuzla'da yer alan 2 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu araziler konut+park+yol imarlı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı şantiyeye döndü!

Maltepe Cumhuriyet Parkı, 2018'de açıldı. “Anadolu Yakası'nın en büyük parkı” diyerek açılan park kısa sürede şantiyeye döndü. İnşaata başlanan parkta, binaların düğün salonu ve restoran yapılacağı iddia edildi...

Maltepe Cevizli 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Maltepe İlçesi, Cevizli Mahallesi, Tugay Deresi Kuzeyi Park ve Yol Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli 08.11.2019 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Yargı Maltepe'deki parkta yapılaşmayı durdu! 

İdare mahkemesi, Maltepe'de 63.5 dönümlük bölge parkında yapılaşmayı arttıran imar planını durdurdu. Bilirkişi raporu, deprem riski de göz önüne alındığında korunup geliştirilmesi gereken yeşil alanda yapı yoğunluğunun arttırılmasının şehircilik ilkelerine aykırı buldu.

Zeki Toçoğlu: Şehrin altyapı geleceğini garanti altına aldık!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Maltepe Park'ta gerçekleştirilen etkinlikte Adapazarı muhtarları ile bir araya geldi. 

Maltepe Park AVM'de mağazalar kepenk kapattı!

Çankaya Belediyesi tarafından adı ‘Çankaya Çarşı’ olarak değiştirilen Maltepe Park AVM, atıl vaziyette kaldı. Daha önce iki kez satışa çıkarılan ama satılamayan AVM'de mağazalar kepenk kapattı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı açıldı!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, Cumhuriyet Parkı'nı hizmete açdı.

Maltepe Cumhuriyet Parkı 29 Ekim'de açılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Maltepe Belediyesi, ilçe halkının yeşil alan yapılmasını istediği, yıllardır kurban kesim alanı olarak atıl durumda bulunan 44 dönümlük araziye, Anadolu Yakası’nın en büyük parkını inşa etti.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule açılıyor!

Şehrin merakla beklediği Maltepe Park Sosyal Tesisleri ve Adakule 17 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da açılıyor.

Sakarya Adakule'nin çatısı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Maltepe Park’ın inşa çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Zeytinburnu kadastral park alanına ilişkin imar planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Maltepe Mahallesi, 2940 ada içindeki kadastral park alanının bir kısmına ilişkin imar planı askıya çıktı..

Carrefour Maltepe Park bayram mesaisi Haberi

Carrefour Maltepe Park bayram mesaisi

Carrefour Maltepe Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Carrefour Maltepe Park hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Maltepe Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Maltepe Park bayramda kaça kadar açık? Maltepe Park AVM bayramda kaçta açılacak?


Maltepe Park Kurban Bayramı mesaisi:

Maltepe Park AVM Kurban Bayramı'nın ilk günü saat 13:00'te açılıyor. Maltepe Park AVM akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.


Maltepe Park iletişim bilgileri:

[email protected]

+90 (216) 515 15 50 - 51

+90 (216) 515 15 53


Maltepe Park Alışveriş Merkezi Cevizli Mah. Tugay Yolu No:67 34846 Maltepe/İstanbul/TÜRKİYE


Carrefour Maltepe Park'a nasıl gidilir?

Esenkent Durağı'nda inerek ile Maltepe Park'a...