25 / 07 / 2024

CarrefourSA hangi marketleri devraldı

CarrefourSA hangi marketleri devraldı

CarrefourSA, Antalya Market tarafından işletilen 29 adet süpermarketi toplam 31.5 milyon lira artı KDV bedelle devralmak için sözleşme imzaladı.

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro indirimli efsane fiyat etiketi ile Carrefoursa'da! Şimdi kaçıran sonra çok üzülür!

Türkiye'nin önde gelen marketleri arasında yer alan Carrefoursa, müşterileri için sevindirici bir haber açıkladı. Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro'nun versiyonları artık indirimli fiyatlarla Carrefoursa mağazalarında satın alınabilecek.

En ucuz kurbanlıklar nerede satılıyor? Hangi market zam oranını arttırdı?

 Migros ve A101 ve CarrefourSA gibi süpermarketlerin sattığı kurbanlıkların fiyatları gündeme düştü. Kurban bayramına az bir zaman kala vatandaşlar, en ucuz kurbanlık fiyatları hangi süpermarketlerde bulunuyor? Hangi market zam oranını en fazla artırdı? sorularının cevabını arıyor.

Carrefoursa'dan dev Anneler Günü kampanyası! Yüzde 46'ya varan indirim fırsatı! 9 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Carrefoursa'da ütüden kahve makinesine, mikrodalga fırından elektrikli süpürgeye, tost makinesinden airfryere birçok küçük elektrikli ev aleti Anneler Günü'ne özel indirime girdi. Peki, Carrefoursa'da hangi markalarda indirim var? 

Carrefoursa'dan indirim müjdesi geldi! Görmeyen duymayan kalmasın, yetişen anında alacak!

CarrefourSA marketlerinde yeni indirimli ürünler kataloğu yayınlandı. Carrefour hangi ürünlerini tüketicinin beğenisine sunuyor? İşte ayrıntılar bu haberimizde...

Satıştan kalkan iPhone 13 Pro indirimli çılgın fiyat etiketi ile Carrefoursa'da satışta! 10 Nisan 2023 fiyat listesi...

Carrefoursa, Türkiye'nin önde gelen marketleri arasında yer alan bir şirkettir ve müşterileri için sevindirici bir haber açıkladı. iPhone 13 Pro'nun satıştan kaldırılan modelleri, artık Carrefoursa mağazalarında satın alınabilecek.

Tarım Kredi Marketleri'nde hangi ürünlerin fiyatı sabitlendi, hangi ürünler indirime girdi? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Marketlerdeki fahiş fiyat artışları Ramazan ayı boyunca sahur ve iftar sofrası kuracak vatandaşları kara kara düşündürüyordu. Sevindiren haber Tarım Kredi Marketleri'nden geldi.

Marketler peş peşe açıkladı! İndirim ve fiyat sabitleme yarışı başladı! Hangi marketler fiyatları düşürdü?

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, fiyat sabitleme ve indirim furyasında resmen öncü oldu. Marketler peş peşe açıkladı! İndirim ve fiyat sabitleme yarışı başladı! Hangi marketler fiyatları düşürdü?

Carrefoursa’da temizlik ürünlerinde şok indirim! Tek üründe 56 lira cepte kalıyor! 17 Mart 2023 Fiyat Listesi

Deterjan grubu ürünlere büyük indirimler yapan Carrefoursa’da Omo Sıvı Deterjan 38 yıkıma 139,90’dan 56 lira birden indirime girerek 83,94 liradan satılmaya başlandı.  Carrefoursa’da başka hangi temizlik ürünleri indirime girdi?

Carrefoursa'da valiz çeşitlerine yüzde 40'a varan dev indirim! İşte 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Carrefoursa valiz çeşitlerine indirim yaptı. Yüzde 40'lik dev indirim start aldı. Peki, Carrefoursa'da hangi valiz çeşitleri indirime girdi? İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Carrefoursa’da et ürünlerinde dev indirim! Her üründe en az 20 lira cepte! 13 Mart 2023 Fiyat Listesi

Bu hafta et reyonundaki çeşitli ürünlerde indirim yapan markette dana kuşbaşının kilogram fiyatı  28 lira birden indirime girerek 249,90’dan 221,90 TL’ye, dana döş sarma 20 lira indirimle 215,90 TL’ye kadar indi. Peki Carrefoursa’da bu hafta başka hangi ürünler indirime girdi?

Carrefoursa’da çılgın indirim! Deterjan fiyatları dipte! 12 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Tanınmış marketler zincirinin deterjan ve tüm temizlik ürünlerinde yaptığı dev indirimler yüzleri güldürdü. Omo Active Fresh 5.5 kg deterjan 159,95 TL’den 119 TL’ye, Perwoll Hasas Sıvı Çamaşır Deterjanı 75,90 TL’den 56,93 TL’ye kadar indi. Peki Carrefoursa’da başka hangi ürünler indirime girdi?

Carrefoursa’da dev indirim fırsatları! Solo 16’lı tuvalet kağıdı 71,90 TL! 10 Mart 2023 Fiyat Listesi

Carrefoursa’nın yaptığı indirim kampanyasında 25 TL üzeri alışverişlerde Solo Akıllı Seçim 16’lı Tuvalet Kağıdı 50 lira birden indirimle 71,90 TL’ye, Johnsons 750 ml Baby Şampuan 39,90 TL’ye, Yumoş Extra Lilyum  33,50 TL’ye alınabiliyor. Peki Carrefoursa’da hafta sonu başka hangi ürünler indirimde?

Carrefoursa’da et ürünlerinde şok indirim! 6 Mart 2023 Fiyat Listesi

Dana Et Sotenin 272 liradan 259 liraya düştüğü Carrefoursa Markette, kasap köftenin kilogram fiyatı 239,90 TL’den 213,90 TL’ye, Dana Kuşbaşı 249,90 TL’den 215,90 TL’ye düştü. Peki Carrefoursa’da başka hangi ürünler indirime girdi?

CarrefourSA hangi marketleri devraldı Haberi

CarrefourSA hangi marketleri devraldı

CarrefourSA, Antalyalı 1e1 Marketleri'nin 29 mağazasını 31,5 milyon TL artı KDV bedelle satın almak üzere anlaşmaya vardı.


CarrefourSA Genel Müdürü Nane: "CarrefourSA bünyesine katılan 29 yeni marketle bu hedefimize ve organize perakende sektöründe hak ettiğimiz konuma doğru bir adım daha yaklaştık" dedi. 


CarrefourSA'nın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, Antalya Market tarafından işletilen 29 adet süpermarketi toplam 31,5 milyon lira artı KDV bedelle devralmak için sözleşme imzaladığı bildirildi. 


Rekabet Kurulu onayı sonrası devir işlemlerinin gerçekleşeceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: 


"Şirketimiz ile Antalya Market İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi arasında, Antalya Market tarafından işletilmekte olan toplam 29 adet süpermarketin şirketimize devri işlemlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla 13 Mart 2015 tarihinde İşletme Devir Sözleşmesi akdedilmiş olup İşletme Devir Sözleşmesi kapsamında gerekli hukuki ve idari izinlerin...