03 / 05 / 2024

CarrefourSA market sayısı 2015

CarrefourSA market sayısı 2015

CarrefourSA, Sabancı Grubu'nun çoğunluk hisseye sahip olmasının ardından sıçrama yaptı. 2014'te cirosunu 3.1 milyara, net kârını da 100.5 milyon TL'ye çıkaran şirket, böylece 5 yıldan sonra ilk kez kâr açıkladı

Şok Market 9 ayda cirosunu yüzde 99 artırdı mağaza sayısı 10 bin'in üzerine çıktı

İndirim marketi konseptiyle faaliyet gösteren Şok mağaza sayısını 10 bin'in üzerine çıkardı. ŞOK Marketler 2022 yılının üçüncü çeyrek dönemini kapsayan finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdi.

Bizim Toptan'ın mağaza sayısı 174'e yükseldi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Organize toptan market Bizim Toptan, mağaza sayısını 174'e yükseltti.

CarrefourSA bayi sayısını bir yılda 100’e çıkaracak!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, belirlediği kriterlere uyan girişimcileri bünyesine katmak için Süper ve Mini formatlarında ‘Franchise’ vermeye başladı ve sistemin detaylarını Bayim Olur Musun Fuarı’nda duyurdu.

CarrefourSA market sayısını 640'a çıkarıyor!

CarrefourSA 120 milyon TL yatırım yapıyor. Gıda perakende zinciri 612 olan market sayısını 640'a çıkarıyor.

Kırmızı Beyaz'ın mağaza sayısı artacak!

CarrefourSA Pazarlama ve CRM Direktörü (CMO) Mehmet Necati Özdeniz, CarrefourSA olarak spor alanındaki yatırımlara sıcak baktıklarını söyledi. Özdeniz, Kırmızı Beyaz Mağazaları’nın sayısını artıracaklarını söyledi.

Tekzen 109 mağaza sayısına ulaştı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, ocak ayında Elazığ’da ve Ankara Armada AVM’de gerçekleştireceği açılışlarla mağaza sayısını 109’a çıkaracak.

Fiskomar market sayısını 50'ye ulaştıracak!

FİSKOBİRLİK iştiraklerinden FİSKOMAR AŞ'nin Genel Müdürü Hüseyin Yağlıdere, yıl sonuna kadar "Fisko" markası adı altında açtıkları market sayısını 50'ye ulaştırmak istediklerini söyledi.

Tekzen mağaza sayısını her yıl artırıyor!

Türkiye’nin ilk yapı market zinciri Tekzen fiziki mağazalarının sayısını hızla artırırken online satışlarını da her geçen yıl artırıyor. Tekzen bu yıl cirosunun yüzde 5’ini online alışverişten elde etmeyi planlıyor.

Tekzen mağaza sayısı 103'e ulaştı!

Yapı market sektörünün öncüsü Tekzen, Düzce’deki ilk mağazasını 22 Mayıs’ta açtı. Tekzen’in Düzce’de açtığı yepyeni mağazasıyla, yurtiçinde 52 ilde mağaza sayısı 103’e ulaştı.

Carrefoursa market sayısını bine yükseltecek!

Geçen haftalarda önce İşmar satın alımına, sonra İzmir'de 223.6 milyon TL dev bir arazi satışma imza atan Carrefoursa, bir taşla 2 kuş vuracak.

CarrefourSA Eylül sonuna kadar 304 market sayısına ulaştı!

Çoğunluk hisselerinin Sabancı Grubu’na geçmesinin ardından yeni bir döneme başlayan CarrefourSA, yılın 9 aylık dönemine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı.Şirketin bu yılın üçüncü çeyreğinde net kar seviyesi 5 milyon 428 bin lira.

CarrefourSA market sayısını artırmayı hedefliyor!

CarrefourSA Genel Müdürü Nane, "Hedefimiz 2016 yılı sonunda 5 milyar lira toplam satış ile bin markete ulaşarak 15 bin kişilik dev bir aile olmak" dedi.

AVM'lerin ziyaretçi sayısı endeksi yüzde 2,9 azaldı!

AVM ciroları ağustosta, geçen yıla kıyasla yüzde 0.6, ziyaretçi sayısı ise 2.9 azaldı. AVM'lerdeki ayakkabı-çanta ve teknoloji market/elektrikli eşya kategorilerinde düşüş kaydedilirken, giyimde değişim gözlenmedi...

CarrefourSA market sayısı 2015 Haberi

CarrefourSA market sayısı 2015

CarrefourSA, Sabancı Grubu'nun çoğunluk hisseye sahip olmasının ardından sıçrama yaptı. 2014'te cirosunu 3.1 milyara, net kârını da 100.5 milyon TL'ye çıkaran şirket, böylece 5 yıldan sonra ilk kez kâr açıkladı

Sabancı Grubu'nun çoğunluk hissesine sahip olmasının ardından CarrefourSA beş yıl sonra ilk kez kâr açıkladı. Şirket geçen yıl satışlarını yüzde 20 artırarak cirosunu 3.1 milyar TL'ye, net kârını da 100.5 milyon TL'ye yükseltti. CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Tevfik Nane, "CarrefourSA olarak yaptıklarımızı yapacaklarımızın teminatı olarak görüyoruz. Sıçrama yılı olarak tanımladığımız 2014'ün ardından 2015'i vites büyütme dönemi olarak ilan ediyoruz" dedi. 


2015'TE 4 MİLYAR CİRO 

Bu yıl satışlarını geçen yıla göre yüzde 30 artırarak 4 milyar TL'ye yükseltmek istediklerini açıklayan Nane, 2015'te Türkiye'nin dört bir yanında 200 yeni market açarak 2 bin 500...