07 / 05 / 2024

CarrefourSA Ümraniye AVM

CarrefourSA Ümraniye AVM

CarrefourSA Ümraniye AVM, 22 Aralık’ta başlatacağı bir kampanya ile misafirlerine yeni yıla yeni otomobille girme şansı veriyor

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

Gülaylar CarrefourSA'nın Kozyatağı'ndaki arsasında projeye başlıyor!

CarrefourSA'nın ilk mağazasının açıldığı Kozyatağı'ndaki alanda Gülaylar yeni bir projeye başlayacak. Mevcut AVM'yi genişletip yenileyecekler. CarrefourSA'nın mağazası kalacak çünkü uzun süreli bir kira kontratı var...

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kadraj Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Canpark Avm Şubesi açıldı!

Kadraj Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Canpark Avm Şubesi bugün Ümraniye'de 60 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

CEFIC'e Stevie Adwards'dan 7 ödül birden!

Bu yıl 15. kez verilen Stevie Uluslararası İş Ödülleri sahiplerini buldu. CEFIC tarafından yönetilen CarrefourSA Bursa AVM 15. Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde toplamda 7 ödül aldı.

Ümraniye Carrefoursa yıkım işi ihalesi 22 Haziran'da!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Ümraniye İnkılap Mahallesi'nde yer alan CarrefourSa'nın yıkım işi için ihale düzenliyor. Ümraniye Carrefoursa yıkım işi ihalesi 22 Haziran'da yapılacak. 

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de 2. Metrogarden AVM projesi inşa ediliyor. Sur Yapı Metrogarden AVM projesi kapsamında 148 ticari birim yer alacak.. 

CarrefourSA Bayrampaşa AVM satıldı!

Bayrampaşa'nın ilk alışveriş merkezi olan CarrefourSA için satış işlemi gerçekleştirildi. Bayrampaşa CarrefourSA'nın satışı 28 Şubat 2018 Çarşamba günü yapıldı. 

Real’in mağazaları için mücadele!

Şirketler Real’in mağazaları için yarışıyorlar. Ümraniye Meydan AVM içindeki mağaza Migros'a, Adana M1'deki ise CarrefourSA'ya geçmiş. Asıl savaş Real'in en büyük cirosunu yaptığı Bilkent mağazası için yaşanmış

CarrefourSA'nın İçerenköy'deki arazisini Gülaylar aldı!

Gülaylar Group, Bainbridge Holding'in sahip olduğu İçerenköy CarrefourSA AVM'yi 269 milyon Euro bedelle satın aldı.. 

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye 2. Metrogarden AVM yatırımı!

Sur Yapı, Ümraniye'de ikinci AVM projesi için düğmeye bastı. Metrogarden AVM'de 148 adet ticari birime yer verilecek..

CarrefourSA İçerenköy AVM Gülaylar'a devredildi!

İstanbul İçerenköy’de bulunan pek çok yatırımcının markajına giren CarrefourSA AVM için devir işlemleri başlayacak. CarrefourSA İçerenköy AVM Gülaylar'a devredildi.

CarrefourSA Ümraniye AVM Haberi

CarrefourSA Ümraniye AVM

22 Aralık 2012-28 Şubat 2013 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında CarrefourSA Ümraniye AVM’deki mağazalardan gün içinde toplamda 75 TL tutarında alışveriş yapanlar, fiş ve faturalarını ibraz ederek Volkswagen Polo 1.4 Comfortline otomobil için bir çekiliş hakkı kazanacak. Her 75 TL’ye bir çekiliş hakkı verilen kampanyaya son katılım tarihi 28 Şubat 2013…


CarrefourSa Ümraniye AVM’nin misafirleri 22-23 ve 29-30 Aralık tarihlerinde dev yılbaşı ağacı önünde çektirecekleri fotoğraflarını, alışveriş merkezinin facebook adresine yükleyerek sevdikleriyle paylaşabilecekler. 


29-30 Aralık tarihlerinde minik ziyaretçileri sürpriz eğlenceler...