28 / 04 / 2024

Çarşamba yeni okul yatırımları

Çarşamba yeni okul yatırımları

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçedeki okul, yurt ve spor salonu inşaatlarını ziyaret etti. Başkan Dündar, “Çarşambamız Milli Eğitim yatırımları alanında altın çağını yaşıyor.” dedi.

Yeni rekor! Dolar 30 liraya yaklaştı! 10 Ocak Çarşamba döviz kurları!

10 Ocak Çarşamba dolar kurunda yükseliş devam ediyor. Dolar kuru bugün yeni rekora imza atarak 30 liraya bir adım daha yaklaştı. İşte 10 Ocak 2024 döviz kurları...

Altın fiyatları rekor tazeledi! Ons altın 2 bin dolar! Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları yeni günde rekor tazeledi. Ons altın 2 bin dolar olurken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba 2023 altın fiyatları. 

Dolar ve eurodan yeni rekor geldi! 15 Kasım Çarşamba dolar ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? Son dakika döviz kurları

Yukarı yönlü hareket eden dolar ve euro/TL kuru güne yeni rekorla başladı. Peki bugün dolar/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? 15 Kasım 2023 Çarşamba güncel döviz kurları.

Dolar bugün yeni rekorunu test etti! 25 Ekim Çarşamba dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç TL?

Dolar/TL kuru, dün yüzde 0,1 yükselişle günü 28,1058 TL'den tamamlamasının ardından bugün bankalararası piyasanın açılışında yeni rekorunu test etti. 25 Ekim Çarşamba dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç TL?

Dolardan bir rekor daha! 4 Ekim Çarşamba dolar ne kadar? Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

Dün TÜİK tarafından açıklanan 2023 Enflasyon rakamlarından sonra dolar kuru Türk lirası karşısında yükselişine devam etti. Yükselişine bugün de devam eden dolardan yeni rekor geldi.  4 Ekim Çarşamba dolar ne kadar? Dolar/TL bugün ne kadar oldu?

1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

27 Eylül 2023 Çarşamba dolar/TL kuru milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Dün 27,22 liradan kapanış yapan dolar kuru yeni güne düşüşle başladı. 1 dolarınız varsa bile dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar? 27 Eylül Çarşamba dolar kaç lira?

Dolar yeni güne rekorla başladı! Bugün dolar alış fiyatı ne kadar? İşte 31 Mayıs Çarşamba dolar alış ve satış fiyatı!

Dolar 31 Mayıs Çarşamba günü kaç TL oldu? Dolar bugün de yükseldi mi, düştü mü? İşte 31 Mayıs Çarşamba dolar kuru…

Dolar kaç TL? 17 Mayıs 2023 euro kaç TL? İşte 17 Mayıs Çarşamba dolar kurunda son durum!

Dolar 17 Mayıs Çarşamba günü ne kadar oldu? Dolar kaç TL? Dolar yeni güne yükseliş ile başladı. İşte 17 Mayıs Çarşamba dolar kuru…

Dolar alış, satış fiyatı! Bugün dolar ve euro ne kadar? 10 Mayıs Çarşamba dolar ne kadar? İşte dolara dair son durum!

Dolar 10 Mayıs Çarşamba günü ne kadar oldu? Euro ve sterlin yükseldi mi? Dolar kaç TL? Dolar yeni güne 19,53 TL ile başladı. İşte 10 Mayıs Çarşamba kuru…

Araç sahiplerine müjde! İşte 3 Mayıs Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Benzine yeni zam mı geldi, motorin kaç TL oldu? LPG’ye indirim geldi mi? İşte 3 Mayıs Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklar hemen bakın! İşte 26 Nisan Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum nedir? Benzin ve motorine yeni zam var mı? LPG’nin litresi ne kadar oldu? İşte 26 Nisan Çarşamba güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarını görünce çok şaşıracaksınız! İşte 12 Nisan Çarşamba güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları!

Benzine yeni zam geldi mi? Motorin kaç TL oldu? LPG litre fiyatı ne kadar? İşte 12 Nisan Çarşamba güncel motorin, benzin ve LPG fiyatları! Hemen Bakın!

31 Ağustos Çarşamba 2022 A101 kataloğu! 31 Ağustos Çarşamba A101 kataloğu yayınlandı mı?

A101 yeni aktüel ürün kataloğu araştırılıyor. İşte 31 Ağustos Çarşamba A101 ürün kataloğu!

Çarşamba yeni okul yatırımları Haberi

Çarşamba yeni okul yatırımları


Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçedeki okul, yurt ve spor salonu inşaatlarını ziyaret etti. Başkan Dündar, “Çarşambamız Milli Eğitim yatırımları alanında altın çağını yaşıyor.” dedi.


Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir,  İlçedeki okul, yurt ve spor salonu inşaatlarını ziyaret ettiler. İnşaatları gezen Başkan Dündar, inşaatların yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.  


“ÇARŞAMBA’YA YENİ OKULLAR GELİYOR”

Mesleki ve Teknik Kız Anadolu Lisesi ile İmam hatip Lisesi ve Spor Salonu inşaatlarını gezen Başkan Dündar, Çarşamba’mıza yeni eserler kazandırmaya devam ediyoruz.” dedi. Dündar, “ İlçemizde 32 derslikli Mesleki ve Teknik Kız Anadolu Lisesi, 24 derslikli İmam hatip Lisesi ve Spor Salonu, İmam-hatip Kız Lisesi yanında 200 yataklı kız öğrenci yurdu ile 12 derslikli Ağcagüney İlk Okulu inşaatları devam...