29 / 04 / 2024

Çarşı Evleri tel

Çarşı Evleri tel

Çarşı Evleri, Ümraniye 'de hayata geçiriliyor. Fiyatların 360 bin TL'den başladığı projede 76 daire ve 17 ticari birim bulunuyor. İşte Çarşı Evleri ödeme planı...

Arçelik toz torbalı süpürgeler en uygun bu adreslerde! 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik'in toz torbalı süpürgeleri üstün teknolojik özellikleri ile evleri tozdan kurtarırken, yormayan, pratik bir temizlik sağlayarak kullanıcılarını memnun ediyor. Peki, Arçelik torbalı süpürge fiyatları ne kadar? En uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Üçay Mühendislik pasif evleri yaygınlaştırmayı hedefliyor!

Yenilenebilir enerji alanında Ar-Ge çalışmalarına devam eden Üçay Grup,  pasif evleri yaygınlaştırmayı hedefliyor...

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Tel Abyad'da Türkiye'nin restore ettiği okul hizmete açıldı!

Terör örgütü YPG/PKK'dan arındırılmış Tel Abyad ilçesinde restorasyon ve onarım çalışmaları sona eren Şeyh Ahmet Yasin İlk ve Ortaokulu açıldı.

Cengiz Ergün, Manisa depreminde hasar gören evleri inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar'da Çarşamba gecesi yaşanan ve merkez üssü Akhisar olan 5.4’lük depremden sonra hasar gören evleri inceledi.

Pamela Göksu Evleri'nden ev arıyor!

Şarkıcı Pamela, kazancını gayrimenkule yatırmaya karar verdi. Pamela, ''sanatçılar sitesi'' olarak da anılan Beykoz'daki Göksu Evleri'nden ev arıyor.

Furkan Andıç Etiler'de ev arıyor!

Oyuncu çift Dilan Çiçek Deniz ve Furkan Andıç, bir yıllık ilişkilerini sürpriz bir kararla bitirmişti. Dilan Çiçek Deniz ve Furkan Andıç, evleri ayırdı. Furkan Andıç Etiler'de ev arıyor.

Aymanas Evleri'nin temeli atılıyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi öncülüğünde inşa edilen Aymanas Evleri Konut Yapı Kooperatifinde 25 Temmuz çarşamba günü saat 10.30 da temel atma töreni yapılacak. 

Emlak kraliçesi Nicole Bremner'ın 8 maddede başarı sırları!

5 yıl gibi kısa sürede aldığı evleri yenileyip tekrar satarak emlak kraliçesi olan eski bankası Nicole Bremner, başarısının sırlarını anlattı. İşte emlak kraliçesi Nicole Bremner'ın 8 maddede başarı sırları...

3. İstanbul Evleri Başakşehir fiyat listesi!

3. İstanbul Evleri Başakşehir fiyat listesi minimum 501 bin TL'den başlıyor. Projede dairelerin yanı sıra cadde mağaza ve çarşı alanları da bulunuyor...

Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu başvuruları 2017!

Kocaeli Arızlı alt gelir grubu TOKİ Evleri’nde yer alan 2 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. İşte Kocaeli Arızlı Alt Gelir Grubu başvuruları 2017...

Asaf 3.İstanbul Evleri satış fiyatları!

Asaf 3.İstanbul Evleri satış fiyatları 478 bin TL'den başlayarak değişiyor. 3.İstanbul Evleri'nde 1.272 konut, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanı yer alıyor...

Çarşı Evleri tel Haberi

Çarşı Evleri tel

Arter ve Akbulut Ortaklığı imzası ile inşa edilen proje Ümraniye'de konumlandırılıyor. Çarşı Evleri ödeme planı haberimizin devamında yer alıyor ama önce projeden bahsedelim. 


10 katlı 2 blok halinde hayata geçirilen Çarşı Evleri projesinde daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks olarak dizayn ediliyor. 


Çarşı Evleri Ümraniye projesi 2015 yılının sonunda teslim edilecek. Projedeki dairelerin büyüklükleri 86 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiyor. 


Çarşı Evleri Ümraniye projesinde 76 tane daire ve 17 tane ticari birim yer alıyor. Fiyatların yüzde 10 indirimli olarak açıklandığı projede daireler 360 bin TL'den satılıyor.  


Çarşı Evleri ödeme planı

Çarşı Evleri ödeme planı kapsamında toplam konut bedelinin yüzde 30'luk kısmı peşinat olarak ödeniyor. Daha sonra kalan konut bedeli için ödemeler tapu tesliminde...