03 / 05 / 2024

Çarşı Mağazası kınıklı avm

Çarşı Mağazası kınıklı avm

Denizli Çarşı Mağazası sahiplerinden Adnan Pekdemir, "Çarşı gibi bir markayı Pekdemir Alışveriş Merkezi'nde açmanın büyük mutluluğu içindeyim. Kaliteyi uygun fiyata alabileceği bir mağazayı Denizli'ye kazandırdığımız için çok mutluyuz." dedi

Kadı Kızı ilk mağazasını İstanbul'da açıyor!

Ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren Kadı Kızı markası ilk mağazasını İstanbul'da açıyor...

Evidea, Ankara’da ilk mağazasını hizmete açtı!

Güçlü e-ticaret kimliğine perakende mağazalar zincirini de ekleyen Evidea, hızla büyümeyi sürdürüyor. Evidea’nın 4 Mart tarihinde kapılarını açtığı yeni mağazası, Ankara’nın gözde alışveriş merkezlerinden CEPA AVM’de bulunuyor.

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

MediaMarkt Torium mağazası yarın açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden MediaMarkt, yeni mağazasını Torium AVM'de açıyor.

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Nike en büyük mağazasını ANKAmall AVM'de açtı!

ECE Türkiye tarafından yönetilen ve dünyanın en seçkin markalarıyla birlikte 330’u aşkın mağazasıyla alışveriş tutkunlarının uğrak noktası olan ANKAmall, bu kez de Türkiye’nin en büyük Nike mağazasına ev sahipliği yapıyor.

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'da açtı!

Huawei, en büyük amiral gemisi mağazasını Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açtı. Şanghay'ın Nanjing bölgesinde açılan mağazaya, 1935'te İngiliz emlak kralı Silas Aaron Hardoon'un inşa ettiği Hardoon Art Deco tarzı Nanjing Binası ev sahipliği yapıyor.

Tepe Home 16 mağazasını sağlık önlemleriyle açtı!

1 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yer alan 16 mağazasını sağlık önlemleri ile açan Tepe Home Türkiye’de 17. Mağazasını Panora AVM’de; 18. Mağazasını ise Modoko’da Haziran 2020 içerisinde açacak.

LC Waıkıkı 1000’inci mağazasını Ukrayna’da açtı!

LC Waikiki, büyümeye devam ediyor. LC Waıkıkı 40 personelin çalışacağı iki katlı bininci mağazasını Ukrayna’nın başkenti Kiev’de açtı…

LC Waikiki, bininci mağazasını Ukrayna Kiev'de açtı!

LC Waikiki, bininci mağazasını Ukrayna’nın başkenti Kiev'de açtı. LC Waikiki, 3 kıtada 47 ülkede 307 farklı şehirde hizmet vererek farklı pazarlarda, farklı kültürlerde başarıya ulaştığını açıkladı.

Gratis Türkiye'de 600'üncü mağazasını açtı!

Türkiye’nin önde gelen kişisel bakım marketi Gratis, Ankara'da 600’üncü mağazasını açtı. Yeni açılan Gratis mağazası Ankara’nın 52’nci, Türkiye’nin 600’üncü mağazası oldu.

Huawei Deneyim Mağazası yarın İstinye Park'ta açılıyor!

Huawei Türkiye ikinci deneyim mağazasını yarın İstinye Park'ta hizmete açıyor.

Natuzzi yeni mağazasını İzmir’de açtı!

Türkiye’de mobilya sektörünün en köklü firmalarından İtalyan mobilya markası Natuzzi yeni mağazasını İzmir’de açtı. 

Çarşı Mağazası kınıklı avm Haberi

Çarşı Mağazası kınıklı avm


Çarşı Mağazaları 14'üncü mağazası Pekdemir Kınıklı AVM'de hizmete girdi.  Denizli Çarşı Mağazası sahiplerinden Adnan Pekdemir, "Çarşı gibi bir markayı Pekdemir Alışveriş Merkezi'nde açmanın büyük mutluluğu içindeyim. Kaliteyi uygun fiyata alabileceği bir mağazayı Denizli'ye kazandırdığımız için çok mutluyuz. Çarşı mağazası orta kesime hitap etmektedir. Bay, bayan ve çocuk kıyafetlerinin yanında ayakkabı çeşitlerini de bulabilirsiniz. Denizli halkına hayırlı uğurlu olmasını dileriz"...