05 / 05 / 2024

carters bebek giyim

carters bebek giyim

Dünyanın önde gelen çocuk giyim, uyku giyim, hediye ve aksesuar markaları arasında yer alan Carter’s sezon sonu ürünleri yüzde 50’ye varan indirimlerle kullanıcılarına sunuyor. Birbirinden eğlenceli ve renkli desenleri, yüksek kaliteye sahip sağlıklı ürün yapısı, vücuda en iyi oturan, annelerin zevk

Carters’a bakmadan bebek alışverişine çıkmayın! İşte 15 Eylül 2022 Carters fiyat listesi

Dünyanın önde gelen çocuk giyim, uyku giyim, hediye ve aksesuar markaları arasında yer alan Carter’s sezon sonu ürünleri yüzde 50’ye varan indirimlerle kullanıcılarına sunuyor. Birbirinden eğlenceli ve renkli desenleri, yüksek kaliteye sahip sağlıklı ürün yapısı, vücuda en iyi oturan, annelerin zevk

Chicco’dan sezon sonu kampanyası! Giyim ve ayakkabılarda net yüzde 50 indirim. İşte Chicco’nun 8 Eylül 2022 fiyatları

Bebekleri için en iyisini isteyen anne babaların gözde alışveriş markası Chicco sezon sonu müthiş bir kampanyaya imza atıyor. Chicco, tüm bebek giyim ve ayakkabılarında net yüzde 50 indirime gitti. İşte 8 Eylül 2022 fiyatları.

İpek Özilhan Özkan Bağdat Caddesi'nde giyim mağazası açtı!

Tuncay Özilhan'ın kızı İpek Özilhan Özkan, bebek giyim markası Gami Giyim için yeni mağazasını Bağdat Caddesi'nde açtı. 

Selen Soyder Bebek'te ev arıyor!

Tolgahan Sayışman’dan ayrıldıktan sonra Başak Dizer’in eski eşi Oren Fransez’le aşk yaşayan Selen Soyder, önceki gün Bebek’teydi. Sevgilisi Fransez’le emlakçıları gezen güzel oyuncu, evlilik için gün saydıklarını söyleyip ekledi.

Deniz Akkaya Küçük Bebek sırtlarında milyon dolarlık ev aldı!

Sevgilisi Murat Varol'dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, hayatında değişiklikler yapmaya başladı. Yeni hayatıyla birlikte evini de değiştiren Akkaya Küçük Bebek'te manzaralı ev aldı.

Mina Hazır Giyim ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mina Hazır Giyim ve Emlak Ticaret Limited Şirketi, Hayrinisa Uğur tarafından 30 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Büyükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı'nda kuruldu.

Selen Soyder ve Oren Fransez Bebek'e taşındı!

Selen Soyder ve Oren Fransez, yaz aylarında başlayan aşklarını nikah masasına taşımaya karar verdi. İkili, ilk iş olarak Bebek'te birlikte yaşayacakları büyük bir ev tuttu.

Bebek mobilyalarına denetim geliyor!

Gümrük Bakanlığı, plastik çocuk bileziklerinde kimyasal maddeye rastlanması üzerine yeni önlemler aldı. Bebek mobilyaları, emzik, biberon, diş fırçası gibi onlarca ürün tek tek incelenecek.

Birce Akalay Bebek'te kiralık ev arıyor!

Ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gün Bebek'teydi. Güzel oyuncu, yağmurlu havaya rağmen bir emlakçıyla kiralık evleri dolaşması dikkat çekti.

1946 yılında Bebek ve Ortaköy'de sahile bitişik yalı bırakılmayacak!

1946 yılında uygulanacak imar planına göre büyük ana yollar sahillerden geçecekmiş. İmar planını tatbik edecek olan İstanbul Belediyesi, Bebek ve Ortaköy'de sahile bitişik yalı bırakmayacakmış.

Engin Altan Düzyatan 80 bin TL'ye bebek odası aldı!

Engin Altan Düzyatan’ı babalık heyecanı sardı. Eşi Neslişah Alkoçlar, 5 aylık hamile olan ünlü oyuncu, önceki gün gittiği Zorlu Center’da bir bebek mağazasından oğlu için 80 bin TL’lik bebek odası siparişi verdi.

1945 yılında Ortaköy ile Bebek arasının imar planı hazırlanmış!

1945 yılında Prost, Bebek ile Ortaköy arasındaki kısmın imar planını hazırlamış. İmar planını iki kısma ayıran Prost, deniz kıyısını genişletmeyi ve bölgenin üst taraflarında iki yeni yolun açılmasını uygun görmüş.

Selen Soyder Bebek'te kiralık ev arıyor!

Selen Soyder ve sevgilisi Oren Fransez kiralık ev arıyorlar Selen Soyder ile Oren Fransez, önceki gün emlakçı eşliğinde Bebek’teki kiralık daireleri dolaştı.

carters bebek giyim Haberi

carters bebek giyim

Dünyada birçok ülkede anneler tarafından beğenilen ve tavsiye edilen bebek ve çocuk giyim markası Carter’s ile miniklerin hayatı renkleniyor. Bebeklerin ve çocukların hayata katmış olduğu sevgi ve coşkudan ilham alarak tasarlanan renkli, yenilikçi, rahat tasarımları ve stil sahibi kolay kombin setleriyle hayatı kolaylaştıran ve daha eğlenceli hale getiren Carter’s koleksiyonları, ailelere tatlı minikleriyle oyun, uyku ve keyifli anların tadını çıkarmalarını sağlıyor. 


0-7 yaş grubuna yönelik ürünler sunan Carter’s, üşüme derdine son veren, annelerin vazgeçilmezi uyku tulumlarından mix&match pijama setlerine, taytlardan eşofman altlarına, mayolar ve tişörtlerden, pratik-rahat ve kolay kombinli setlere sezon sonu bir çok üründe yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.  
İşte 15 Eylül 2022 Carter’s fiyat listesi
Oshkosh Küçük Kız Çocuk Mayo 499,99 TL yerine 250...