06 / 05 / 2024

casati boya fabrikaları

casati boya fabrikaları

Dyo Boya, Casati Boya Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile makina parkı, stoklar, marka ve know-how ile müşteri ve tedarikçi listeleri niteliğinde maddi ve gayrımaddi varlıklarının satın alınması konusunda sözleşme imzaladı...

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Metin Akman daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Metin Akman'nın eğitim hayatı nasıldı?

Kemal Semerciler kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Semerciler kimdir? Kaç yaşında? Kemal Semerciler daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Kemal Semerciler'in eğitim hayatı nasıldı?

Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Hikmet Altan kimdir? Kaç yaşında? Hakkı Hikmet Altan daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Hakkı Hikmet Altan'nın eğitim hayatı nasıldı?

Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Gökoğlu kimdir? Kaç yaşında? Yılmaz Gökoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Yılmaz Gökoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Dyo Boya DYO markası için 75 milyon dolar ödeyecek

Dyo Boya Fabrikaları Ticaret A.Ş., Yaşar Holding'e lisans hakkı ödeyerek kullandığı markaları satın almak için harekete geçti. Durmuş Yaşar ve Oğulları markası için 75 milyon dolar ödenecek.

Casati Boya sosyal medyada!

Boya dünyasındaki gelişmeleri ve dekorasyon önerilerini takip etmek için artık yeni bir adresiniz var. Dekoratif boyalar kategorisinde faaliyet gösteren Casati Boya ve ürünleriyle sosyal medyada.

DYO Boya finansal tablolarını açıkladı!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş., 3 aylık finansal raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak- 31 Mart 2015 dönemine ait raporlar...

DYO Boya faaliyet raporu!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş., 3 aylık faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak -31 Mart 2015 dönemine ait rapor...

DYO, Mısır'da inşaat boyaları üretimine başlayacak!

Dyo Boya Fabrikaları Genel Müdürü Serdar Oran, inşaat sektörünün durgunluk yaşadığı 2014 yılında, firmalarının satışlarını yüzde 20, kârını ise yüzde 55 artırdığını söyledi.

Dyo Boya şirket yetkililerini yayınladı!

Dyo Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Dyo Boya şirket yetkililerini yayınladı.İşte Dyo Boya şirket yetkilileri...

DYO Boya kefil olunan borçlanma hakkında açıklama yaptı!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre DYO Boya kefil olunan borçlanma hakkında açıklama yaptı.

casati boya fabrikaları Haberi

casati boya fabrikaları


Dyo Boya'dan yapılan açıklama şöyle:


6 Ağustos 2013 tarihli özel durum açıklamalarımızda bahsi geçen görüşmeler sonucunda, Şirketimiz, İtalyan Colorificio A. & B. Casati Spa firmasından Türkiye'de tescilli Casati ve sair markalarının; Casati Boya Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den ise makina parkı, stoklar, marka ve know-how ile müşteri ve tedarikçi listeleri niteliğinde maddi ve gayrımaddi varlıklarının satın alınması konusunda her iki firma ile ayrı ayrı Alım Sözleşmelerini bugün itibariyle imzalamıştır. İşlem, ticari işletme devri niteliğinde değildir; sair aktif ve şirket borçları devralınmamaktadır. Sözleşmelerin ifa edilerek tamamlanması, Rekabet  Kurumu'nun  onayına  ve sözleşmelerde yeralan  bir kısım ön şartların taraflarca yerine getirilmesine bağlıdır.


Bilgilerinize arz ederiz.


Saygılarımızla,


DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET...