07 / 05 / 2024

casati boya kimya

casati boya kimya

Dyo Boya, Casati Boya Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile makina parkı, stoklar, marka ve know-how ile müşteri ve tedarikçi listeleri niteliğinde maddi ve gayrımaddi varlıklarının satın alınması konusunda sözleşme imzaladı...

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papillon Matbaacılık Kağıtçılık Kimya Boya Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çakıcı tarafından kuruldu.

Krst İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krst İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ozan Soyöz tarafından kuruldu.

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kireçci İnşaat Boya Hırdavat Kimya Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Seyfettin Eler tarafından kuruldu.

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  250 bin TL sermaye bedeli Danıel Djordjevıc ve  Lokman Köksal tarafından kuruldu.

Tanju Boya Kimya Plastik Ayakkabı Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanju Boya Kimya Plastik Ayakkabı Ve Sanayi Ticaret Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli İle  Aydin Eynel tarafından kuruldu.

Hmr Group Boya Yapı Kimya Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hmr Group Boya Yapı Kimya Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermyae bedeli ile Oğuz Hamarat tarafından kuruldu.

Dew Polyester Endüstri Kimya İnşaat ve Boya Limited Şirketi kuruldu!

Dew Polyester Endüstri Kimya İnşaat ve Boya Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Güngör tarafından kuruldu.

Filli Boya'dan Balıkesir'e 120 milyonluk yatırım!

Betek Boya Kimya ve Sanayi AŞ Genel Müdürü Küçükoğlu: "Balıkesir'de gerçekleştireceğimiz yatırımla mantolama konusundaki Avrupa'nın en büyüğü olma unvanımızı, dünya çapında örnek oluşturma mertebesine yükseltmek arzusundayız" dedi.

Toryap Kimya Boya İzolasyon Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Toryap Kimya Boya İzolasyon Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Haldun Torlak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Casati Boya sosyal medyada!

Boya dünyasındaki gelişmeleri ve dekorasyon önerilerini takip etmek için artık yeni bir adresiniz var. Dekoratif boyalar kategorisinde faaliyet gösteren Casati Boya ve ürünleriyle sosyal medyada.

Sirius Boya ve Kimya İnşaat Taahhüt Turizm Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sirius Boya ve Kimya İnşaat Taahhüt Turizm Reklam İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Alan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu.

Kayalar Kimya'ya 7 milyon dolarlık üretim tesisi ve ek bina!

Türkiye'nin en büyük boya ve vernik üreticilerinden Kayalar Kimya, yaklaşık 7 milyon dolarlık ek bina ve üretim tesisi yatırımını 2015 yılının ilk ayında devreye alacağını açıkladı.

Kayalar Boya, cirosunun yüzde 4'ünü Ar-Ge çalışmalarına ayırdı!

Kayalar Kimya, cirosunun yüzde 4'ünü Ar-Ge çalışmalarına ayırarak bir ilke imza attı. Firma, 5'i TÜBİTAK destekli olmak üzere 25 proje ile boya sektöründe katma değeri artıracak çalışmalar sürdürüyor...

casati boya kimya Haberi

casati boya kimya


Dyo Boya'dan yapılan açıklama şöyle:


6 Ağustos 2013 tarihli özel durum açıklamalarımızda bahsi geçen görüşmeler sonucunda, Şirketimiz, İtalyan Colorificio A. & B. Casati Spa firmasından Türkiye'de tescilli Casati ve sair markalarının; Casati Boya Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den ise makina parkı, stoklar, marka ve know-how ile müşteri ve tedarikçi listeleri niteliğinde maddi ve gayrımaddi varlıklarının satın alınması konusunda her iki firma ile ayrı ayrı Alım Sözleşmelerini bugün itibariyle imzalamıştır. İşlem, ticari işletme devri niteliğinde değildir; sair aktif ve şirket borçları devralınmamaktadır. Sözleşmelerin ifa edilerek tamamlanması, Rekabet  Kurumu'nun  onayına  ve sözleşmelerde yeralan  bir kısım ön şartların taraflarca yerine getirilmesine bağlıdır.


Bilgilerinize arz ederiz.


Saygılarımızla,


DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET...