04 / 05 / 2024

Casperın CEOSU Lamprecht

Casperın CEOSU Lamprecht

Casper’ın CEO’su Lamprecht, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Marmaray gibi projelerin hepsini kullandığını belirterek, “Dünyanın neresinde böyle tüneller var. Harika bir iş” diye konuştu. 

Küçükçekmece'deki TED Koleji'ne kira tespit davası: Mülk sahibi Casper, 'kira yeterli değil' dedi!

Küçükçekmece'de TED Koleji'nin yer aldığı binanın sahibi Casper, halihazırda koleje verdiği mülkten aylık aldığı 1 milyon 107 bin TL'lik kiranın yükseltilmesini talep etti. İşte merak edilenler...

Casper bilgisayarın bu kampanyası Nisan ayına damga vuracak! 30 Nisan geçmeden acele edin 

Türkiye'de de kadim bir geçmişe sahip olan Casper bilgisayar, Paraf kartı olan müşterilerine casper.com.tr üzerinden yapılan bilgisayar, monitör ve aksesuar alışverişlerinizde peşin fiyatına vade farksız 12 taksit, tablet alışverişlerinizde 6 taksit fırsatı sunuyor. 

Kripto Para Yatırımcılarının Dikkatine: Bu 5 Altcoin Düştü!

Analist, Casper'ın (CSPR) yükselen bir destek çizgisini takip ettiğini belirtiyor. Analist, geçen hafta tüm kripto para piyasasında en çok düşen beş altcoini inceliyor.

Casper Excalibur 11. Nesil Core İ5 şimdi Vatan Bilgisayar’da! İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Casper Excalibur 11.Nesil Core i5 11400H-8Gb-500Gb Ssd-15.6inc-Rtx3050Ti 4Gb-W11 bilgisayar www.vatanbilgisayar.com’da 22.999 TL’den satışa sunuluyor. Bu ürünü alanlar ise Mİcrosoft aile paketine ve ASUS harici dvd yazıcıya uygun fiyatlarla sahip olailiyor.

Casper’dan iki yeni ürün! Casper Nirvana 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin teknoloji markalarından Casper, kişisel kullanımlar için Casper Nirvana C500’ü ve kurumsal kesim için de Casper Nirvana C600’ü satışa çıkardığını duyurdu. 

Casper Nirvana X500 fiyatı ne kadar? İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi!

Casper’ın ultra ince ve hafif dizüstü bilgisayarı Nirvana X500 yüksek performans ve üretkenliği ile tercih sebebi oluyor. Maksimum verimlilik sağlayan Nirvana X500 özellikleri ve fiyatıyla da dikkat çekiyor. Peki, Casper Nirvana X500 fiyatı ne kadar? İşte 27 Nisan 2022 fiyat listesi..

Teknosa'dan CASPER VIA E4 cep telefonuna 480 TL indirim! İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Casper VIA E4 cep telefonuna 480 TL indirim yaptı. Peki, Teknosa'da Casper VIA E4 fiyatları ne kadar? İşte 16 Nisan 2022 fiyat ve ürün bilgisi...

CarrefourSA'da Casper Nirvana C350.4000-4C00E taşınılabilir bilgisayar indirimde! İşte 10 Nisan fiyat listesi...

CarrefourSA'dan Casper Nirvana C350.4000-4C00E'ye indirim geldi! Peki, CarrefourSA'da Casper Nirvana C350.4000-4C00E kaç TL? İşte 10 Nisan 2022 fiyat listesi...

Casper Excalibur'dan sürpriz kampanya: KDV bizden!

Casper, üstün özellikleri olan G911 dizüstü bilgisayarların satış fiyatından KDV'yi kaldırdığını açıkladı.

Casper’ın CEO’su Lamprecht'ten mega projelere övgü dolu sözler!

Casper’ın CEO’su Lamprecht, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Marmaray gibi projelerin hepsini kullandığını belirterek, “Dünyanın neresinde böyle tüneller var. Harika bir iş” diye konuştu. 

Lamprecht: Avrasya Tüneli harika bir iş!

Casper’ın CEO’su Lamprecht, ''Avrasya Tüneli harika bir iş. Orada arkeolojik kalıntı bulunduğunda onları araştırdığınızı gazetelerden takip ediyordum, bence harika bir iş'' dedi. 

tapu.com yıllık değerlendirme basın toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul açık artırma pazaryeri tapu.com, birinci yaşını tamamladı. tapu.com’un Kurucu & CEOsu Emre Erşahin’in ev sahipliğinde düzenlenecek toplantı 30 Eylül 2016 Cuma günü saat 10.00’da gerçekleşecek.

Ege Yapı ve Casper'ın Çekmeköy projesi 2016'da satışa çıkacak!

Anadolu yakasının yükselen değeri Çekmeköy’de yeni konut projesi başlatılıyor. Ege Yapı ve Casper ortaklığında 45 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek projeye 310 milyon liralık yatırım yapılacak.

Casperın CEOSU Lamprecht Haberi

Casperın CEOSU Lamprecht

Casper’ın CEO’su Lamprecht, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Marmaray gibi projelerin hepsini kullandığını belirterek, “Dünyanın neresinde böyle tüneller var. Harika bir iş” dedi 

Dünyada en hızlı gelişen sektör bilişim... Son 30 yıldır sektörde inanılmaz bir değişim yaşanıyor. Türkiye'de de durum pek farklı değil. Bu hafta bilişim sektörünün önemli oyuncularından biri olan Casper'in 10 yıllık CEO'su Charlotte Anne Lamprecht ile Sabah Gazetesi'nden Sinan Özendincik Taksim Tarlabaşı 360 Projesi'nde buluşup, sektörü ve ekonomiyi konuştu. İşte, o röportaj..

1-) Türkiye'de yaşamı nasıl tanımlarsınız? 

İstanbul çok kalabalık, bir anlamda kaynayan kazan gibi... Enerjin varsa o kaosa giriyorsun, yoksa pazar öğlen ikiye kadar uyuyorsun. Çok güzel bir şehir. 10 yıl önce buraya yerleştim. Patronlarımdan biri 'tebrikler' dedi, diğeri de hâlâ Türkçe öğrenemediğimi belirtti. Çevre değişiyor,...