18 / 05 / 2024

Castello della Costa d\'Oro Kaliforniya

Castello della Costa d\'Oro Kaliforniya

Amerika'nın en pahalı evlerinden biri olmasına rağmen "en çirkin evi" olmaya aday Castello della Costa d'Oro. Kaliforniya'daki bu malikane tam 58 milyon dolar

Costa Marin yüzde 50 peşinat, kalanı taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Costa Marin projesinde konut satışları başladı. Projede müstakil villalar yer alıyor. Peki Costa Marin projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Solution 4 Mühendislik ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Solution 4 Mühendislik ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile bugün Trifone Della Pietra tarafından kuruldu.

Gülşen, İspanya'dan 4 milyon TL’ye villa aldı!

Ozan Çolakoğlu ile 2016 yılında İspanya’da nikah masasına oturan Gülşen, burada yeni yatırım yaptı. Güzel popçu iddiaya göre ‘Costa Brava’ bölgesinden yaklaşık 4 milyon liraya villa aldı.

Doğuş Grubu Roma'da Aldrovandi Palace’ı aldı!

Doğuş Grubu, Corriere Della Sera’nın haberine göre Roma’daki Aldrovandi Palace’ı 50 milyon Euro’ya aldı. Roma’nın en lüks semtlerinden Paroli’deki otel “Roma’nın ortasındaki cennet” olarak biliniyor.

Yeditepe Üniversitesi Pediatrik Kök Hücre Nakil Merkezi açıldı!

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Pediatrik Kök Hücre Nakil Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Buket Erer Del Castello, kemik iliği nakli yaptığı 11 yaşındaki Emre Çakmak ve ailesiyle birlikte düzenlediği basın toplantısında merkez hakkında bilgi verdi.

İspanya'da güneş enerjisiyle dönen ev inşa edilecek!

İspanya'nın turistik 'Costa Del Sol' sahili, dünyanın ilk dönen villalarına sahip olacak. Güneş enerjisiyle hareket eden motorlar üzerine kurulacak olan dairesel villalar, her 15 dakikada bir dönecek.

Prontotour, en iyi satış yapan grup acentesi oldu!

Prontotour, bu yıl 22.'si düzenlenen Costa Cruise'da 2014 yılında en iyi satış yapan grup acentesi seçildi. Costa Cruise, en yeni ve büyük gemisi olan Costa Diadema'da yapıldı.

Prontotour en iyi satış yapan grup acentesi ödülü aldı!

Turizm sektöründe trendleri belirleyen Prontotour, bu yıl 22.si düzenlenen Costa Cruise'un Dünya çapında acenteleri ile buluşmasında 2014 senesinde en iyi satış yapan grup acentesi seçildi.

Turrialba yanardağı faaliyete geçti!

Costa Rica’daki Turrialba yanardağının gece yarısı faaliyete geçerek etrafına volkan külü püskürtmesi üzerine ülkenin orta kesimindeki bazı bölgelerde halk tahliye edildi. 4 eyalette volkan külü görüldüğü belirtiliyor.

Costa Concordia'dan depremzedelere konut teklifi!

İtalya'nın Giglio Adası' nda iki yıl önce karaya oturarak 32 kişiye mezar olan Costa Concordia gemisinin enkazı için ilginç bir öneri geldi. Depremzedelere konut yapalım...

Costa Concordia teklifi: Depremzedelere konut yapalım!

İTALYA'nın Giglio Adası' nda iki yıl önce karaya oturarak 32 kişiye mezar olan Costa Concordia gemisinin enkazı için ilginç bir öneri geldi. Depremzedelere konut yapalım...

Costa Concordia gemisinden depremzedelere konut yapalım!

İtalya’nın Giglio Adası’nda iki yıl önce karaya oturarak 32 kişiye mezar olan Costa Concordia gemisinin enkazı için ilginç bir öneri geldi: Depremzedeler için konut yapalım!

Ankara'da büyükelçilik gibi restoran: L’Antico Castello!

Filistin Caddesi’ndeki İtalyan restoranı L’Antico Castello, Ankara cemiyet ve diplomasi hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı gece ile açıldı. Menüde, 18 çeşit el yapımı makarna bulunuyor!

Castello della Costa d\'Oro Kaliforniya Haberi

Castello della Costa d\'Oro Kaliforniya



Amerika'nın en pahalı evlerinden biri olmasına rağmen "en çirkin evi" olmaya aday Castello della Costa d'Oro. Kaliforniya'daki bu malikane tam 58 milyon dolar.


Duvarları yağlı boya resimlerle örtülmüş, neredeyse bir santimetresi bile boş bırakılmamış. Mobilya sayısı o kadar fazla ki her odada neredeyse bir evi döşeyecek sayıda eşya var.


11 yatak odası ve 12 banyosu bulunan evin her odası rüküşlükte...