15 / 05 / 2024

çatalca değerlenirmi

çatalca değerlenirmi

İstanbul'da yıllardır yatırım için önerilen klişeleşmiş bölgelerde yatırım yapmak artık eskisi gibi çok cazip değil. Çünkü yeni projeler İstanbul'un merkezinde yer alan ilçelerin aksine şehrin dışına doğru olan bölgelerde yükselmeye başlıyor.

İstanbul ve İzmir'de kiralık 13 iş yeri!

İstanbul Çatalca ve İzmir Menemen'de yer alan 13 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 25 ve 26 Mart'ta gerçekleştirilecek olan o ihaleler ile ilgili detaylar...

Çatalca'da 44 adet gayrimenkul 3 yıllığına kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 44 adet gayrimenkulü 3 yıl süreyle kiraya veriyor. Peki Çatalca'daki gayrimenkuller için kira bedelleri ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi...

TOKİ'den Çatalca'ya 648 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Çatalca projesinde 648 konut yer alacak.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 yeni konutluk dev proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi ihalesi için geri sayım başladı. Ferhatpaşa Mahallesi'nde yükselecek olan projede 648 konut yer alacak.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 konutluk yeni proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha geri sayım başladı. Çatalca Ferhatpaşa'da yer alan projede tam 648 konut bulunuyor.

TOKİ Çatalca 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca hazırlanan İstanbul İli, Çatalca İlçesi, Ferhatpaşa Mahallesi, 120 ada 1 parsel, 121 ada 1 parsel, 122 ada 2 parsel, 123 ada 2 parsel, 128 ada 3 parsel ve 129 ada 1 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel! Tiny house'a uygun, hemen teslim fırsatı! 

Kıyıyaşam Arka Bahçe'de son iki parsel kaldı. İstanbul Çatalca Celepköy’de hayata geçirilen projede yaşam başladı. Peki Kıyıyaşam Arka Bahçe'de fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Çatalca Ferhatpaşa ve Muratbey Mahalleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi Ferhatpaşa ve Muratbey Mahallerinin Bir Bölümüne İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli İlave+Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çatalca Belediyesi 3 arazi satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arazilerin alanları 17 bin 170 metrekare ile 32 bin 796 metrekare arasında değişiyor. 

TOKİ İstanbul Çatalca kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği TOKİ sosyal konut projesinde kura çekilişleri aralık ayında da tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'da Tuzla ilçesinde başlayan TOKİ kura çekimleri sonrasında şimdi herkes Çatalca kura çekilişinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. İşte bütün de

Çatalca'daki bazı riskli yapılara ilişkin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Çatalca İlçesi'nde yer alan bazı köylerdeki Riskli Yapılara ve Plan Notu İlavesine İlişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çatalca Kaleiçi Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı değişikliğine itiraz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Çatalca ilçesi, Kaleiçi Mahallesi, 250 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliklerine itiraz askıya çıkarıldı.

Çatalca'da 30.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca İzzettin'de yer alan arsayı 30 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

çatalca değerlenirmi Haberi

çatalca değerlenirmi


Haber7.com'un haberine göre, son açıklanan Çılgın Proje; Kanal İstanbul, 3. Köprü, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve iki yeni şehir projesi de İstanbul'un merkezi bölgelerine uzak noktalara konumlandırılmalarından ötürü yatırımcıyı kendisine doğru çekiyor. Zaten bu dev projelerin uygulanacağı alanlara yüzeysel olarak bakıldığında da birbirinden uzak olmayan ve birbirini tamamlayan projeler olduğu ortaya çıkıyor. Bu da akıllara havalimanı, köprüsü, denizi ve yerleşim alanları ile şehrin kuzeyinde ''Geleceğin İstanbul'u mu şekilleniyor?'' sorusunu getiriyor.


Yatırım noktasında ulaşım faktörünü ön planda tutanlarında içi rahat olsun. Çünkü ileriye dönük ulaşım projelerine ve yatırımlara bakıldığında çok kısa zaman içinde İstanbul'un her tarafına çok rahat bir şekilde ulaşımın sağlanacağı da net bir şekilde görünüyor. Sadece raylı sistemler noktasında İBB raylı sistemler müdürlüğünün hali hazırda devam eden metro...