16 / 06 / 2024

çatalca inşaat denetimleri 2015

çatalca inşaat denetimleri 2015

Ramazan Bayramı öncesinde Çatalca’da bulunan inşaatlarda vatandaşların can ve mal güvenliği açısından herhangi bir aksaklık yaşanmaması için Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince çeşitli denetlemeler yapıldı.

Edirne-İstanbul hızlı trenin inşaatı başlıyor!

Çatalca'ya çok güzel projeler ve hizmetler yapacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Çatalca'dan geçen Edirne-İstanbul hızlı treninin inşaatının başladığını söyledi.

Yusufeli'nin yeni yerleşim yeri inşaatındaki iş kazası meclis gündeminde!

Artvin'in Yusufeli ilçesinin yeni yerleşim yeri inşaatında bir kişinin hayatını kaybettiği kazaya ve Artvin'deki iş güvenliği denetimleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İnşaat denetimleri arttı!

Kozan Belediyesi inşaat sektöründeki denetimlerini sıklaştırdı. Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde kurulan teknik ekip yeni imar planının büyük bir kısmının yürürlüğe girmesiyle göreve başladı.

Samime Sanay, inşaat firmasına tazminat davası açtı!

Samime Sanay, Çatalca’daki villasının inşaat işlerinin sözleşmede olmasına rağmen tamamlanmadığını iddia ederek, firma yöneticilerine 10 bin liralık tazminat davası açtı. İstanbul Tüketici Mahkemesi’ne açılan davaya göre Sanay, dubleks bir villa aldı.

Cem Kara Erguvankent inşaatını inceledi!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ilçede yapılan çalışmaları denetledi. Başkan Cem Kara, daha sonra KİPTAŞ tarafından yapılan Erguvankent inşaatını da gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Seren Serengil ve annesi inşaat sektörüne giriyor!

SEREN Serengil, annesi Nevin Serengil ile birlikte , inşaat sektörüne giriyor. Anne kız, Çatalca bölgesinde sahip oldukları arazi üzerinde villalardan oluşan bir site yapmanın hazırlığında..

Kadıköy'de inşaat denetimleri artıyor!

Kadıköy Belediyesi, yoğunlaşan inşaat faaliyetleri üzerine 12 kişilik bir denetim ekibi kurdu ve inşaat denetimlerini gerçekleştirmeye başladı. 3 ayrı araç ve ekip kentteki şantiyeleri dolaşıp, inşaat faaliyetlerini denetleyecek

Denetim firmaları, inşaatı yapan firma tarafından belirleniyor!

Yaklaşık 18 bin insanın hayatını kaybettiği Marmara depreminin üzerinden 15 yıl geçmesine rağmen yapı denetimleri sağlıklı yapılmıyor. Hâlâ yapı stoğunun yenilenmesinde sıkıntılar bitmedi. Denetim firmaları, inşaatı yapan firma tarafından belirleniyor.

Cem Kara: Devlet hastanesi inşaatını çarpıttılar!

Çatalca Devlet Hastanesi inşaatını neden mühürlediği konusunda ki sorumuza Başkan Cem Kara "Mühürlenen inşaat değil, sel felaketinde taşan dere yatağına konulan konteynır. Bu konu yanlış yansıtıldı" dedi...

İnşaat malzemeleri kalite denetimi yapan kuruluşlar incelenecek!

Marmara ve Düzce depreminden önemli dersler çıkaran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, inşaat malzemeleri kalite denetimi ve bu denetimleri yapacak kuruluşları sıkı denetime tabi tutmayı planlıyor...

İnşaat Sektöründe vergi kaçağı arttı!

Hesap uzmanlarının vergi denetimleri, inşaat sektöründe kazanılan her 100 liranın 57,5 lirasının, sağlık sektöründe ise 32,7 lirasının devletten gizlenerek, büyük tutarlarda vergi kaçırıldığını ortaya koydu

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

çatalca inşaat denetimleri 2015 Haberi

çatalca inşaat denetimleri 2015


Ramazan Bayramı öncesinde Çatalca’da bulunan inşaatlarda vatandaşların can ve mal güvenliği açısından herhangi bir aksaklık yaşanmaması için Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince denetlemeler yapıldı. Denetlemelerde, inşaat alanlarına girişleri engelleyecek tahta perde, yaya kaldırım işgali ve inşaat çevrelerinde oluşabilecek tehlikeli durumları engellemeye yönelik genel güvenlik kontrolleri yapılmış ve tedbir almayan inşaatlar hakkında idari yaptırım uygulanarak önlemlerin alınması sağlanmıştır. 




Çatalca...