21 / 05 / 2024

cathay ileri projeler bahçeşehir

cathay ileri projeler bahçeşehir

Stüdyo 24 Evleri'nde yer alan konutların teslimatları 24 ay sonra yapılacak. Projede yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunuyor

İsmail Özcan, Cathay Group'un yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

Tolga Bilgiç, Cathay Group'un yeni satış ve pazarlama müdürü oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Bilgiç oldu. 

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu!

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu.  Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group yeni genel müdürünü seçti.

Cathay İnvest Araplarla 2 yeni proje için anlaştı!

Türk müteahhitler gücüne güç katmak ve daha görkemli projeler inşa etmek için Körfez yatırımcılarını projelerine ortak etmeye başladı. Cathay İnvest 300 milyon dolarlık iki proje için Araplar'la anlaştı .

Cathay Park 1001 Projesi nerede inşa edilecek?

25 yıldır yerli ve yabancı yatırımcılarla işbirlikleri kuran Cathay Group, İstanbul'un değerli lokasyonlarında konut, ofis, alışveriş, iş merkezi, sosyal ve kültürel projeler üretmeye devam ediyor.

Modern projelerle Türk gayrimenkul sektörü ileri taşınacak!

Soyak Holding'in CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, Türkiye'de marka proje trendini masaya yatırdı. Çamlıbel, "Modern projeler geliştikçe, uzun vadede Türk gayrimenkul sektörü de daha ileri taşınacak" dedi.

Stüdyo 24'te anahtar teslimleri devam ediyor!

Cathay İleri Projeler tarafından Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24’ te Anahtar Teslimleri tecrübesi ve bilgi birikimiyle sektörünün i,lki Boğaziçi Yönetim A.Ş farkıyla devam ediyor.

Stüdyo 24 Ispartakule örnek daire!

Stüdyo 24 Ispartakule örnek daire görselleri haberimizde yer alıyor. Cathay İleri Projeler, Emlak Konut GYO ve EPP işbirliğiyle yükselen Ispartakule Stüdyo 24 projesinde daire teslimleri bu yıl Eylül ayında gerçekleştiriliyor...

24 İleri Projeler 2015’e kadar 300 milyar dolarlık proje yapacak!

24 İleri Projeler, Halkalı’da hayata geçirdiği Cadde 24 projesindeki satışları 2 haftada tamamlayınca yeni yatırımlara soyundu. Şirket 2015 yılında yatırım değeri 300 milyon dolar olan yapılara imza atacak.

24 İleri Projeler, Kağıthane, Basın Ekspres ve Halkalı'da 5 yeni proje yapacak!

24 İleri Projeler, Kağıthane, Basın Ekspres ve Halkalı'da yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. 5 yeni projeyi hayata geçirmeyi planlayan firma toplam 300 milyon dolar yatırım bedeliyle projelerine başlayacak.

Halkalı Cadde 24 projesi görücüye çıktı!

Home ofisi yeni bir muhtevayla ele alan Cadde 24’ün lansmanı, geçtiğimiz gün projenin satış ofisinde yapıldı. Cathay İleri Projeler A.Ş. ‘24’ markalı yeni projesini Ema Ortak Girişimi’yle geliştirdi...

Stüdyo 24'te peşinde yüzde 10 indirim fırsatı!

CATHAY İleri Projeler ve Emlak Konut Proje Pazarlama tarafından Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinde inşaat ve satışlar devam ediyor. Yatırım değeri 60 milyon TL'nin üzerinde olan proje, kişiye özel butik rezidans anlayışıyla inşa ediliyor

Stüdyo 24'te teslimler yaklaştı!

İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de CATHAY İleri Projeler tarafından inşa edilen Stüdyo 24'te teslimler yaklaştı.Mayıs 2014'te teslim edilmesi planlanan projede yüzde 85 oranında satış gerçekleşti.

cathay ileri projeler bahçeşehir Haberi

cathay ileri projeler bahçeşehir


Cathay İleri Projeler,  TOKİ iştiraki Emlak Konut ve Emlak Pazarlama Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Stüdyo 24 projesi kapsamında 2 blok yer alıyor. Projedeki bloklar 15 katlı olarak tasarlandı. 


Toplam 489 konuttan meydana gelen projenin arsa alanı 14 bin metrekare olarak belirlendi. 40 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede 1+0'lar 74 bin liradan; 1+1'ler 102 bin 500 liradan; 1+1 dubleksler 181 bin 500 liradan; 2+1'ler 162 bin 500 liradan ve teraslı-verandalı-loft konutlar 89 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Proje kapsamında yüzde 10 ödeme sonrasında yüzde 15 oranında 3 taksit ödeniyor ve geri kalan kısım banka kredisiyle ödendiği gibi 4 eşit taksit şeklinde de ödeme yapılıyor. 24 ay sonra konut teslimlerinin yapılacağı proje; Bahçeşehir'de yer alıyor. 


0212 687 24 24