01 / 05 / 2024

Cathay İnvest yeni projeleri

Cathay İnvest yeni projeleri

Türk müteahhitler gücüne güç katmak ve daha görkemli projeler inşa etmek için Körfez yatırımcılarını projelerine ortak etmeye başladı. Cathay İnvest 300 milyon dolarlık iki proje için Araplar'la anlaştı .

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Invest İnşaat'tan Ayazağa'ya yeni proje!

Son senelerde hayata geçirdiği VadiKoru, Göl Plus ve Express24'te geniş bahçelere yer veren Invest İnşaat, Ayazağa’da Invest Vadi adıyla yeni bir proje için harekete geçti.

İsmail Özcan, Cathay Group'un yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

Bahattin Uçar: Invest İnşaat olarak yeni projeler yapacağız!

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uçar, "Invest İnşaat olarak yeni projelerle yatırımlarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz" dedi...

Tolga Bilgiç, Cathay Group'un yeni satış ve pazarlama müdürü oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Bilgiç oldu. 

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu!

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu.  Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group yeni genel müdürünü seçti.

İnvest İnşaat'tan 5 yeni proje geliyor!

İnvest İnşaat, İstanbul’un Ayazağa, Zeytinburnu, Küçükçekmece ve Başakşehir bölgelerinde 5 yeni proje inşa edecek.

İnvest İnşaat 2017'de 3 yeni proje yapacak!

İnvest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, ''2017 yılında inşasına başlayacağımız üç yeni projemiz de bulunuyor''

QInvest yeni yatırım fonları geliştirecek!

Yatırım fonu pazarında rekabetin yeni adı faizsiz ürünler oldu. Sene başında Ergo Portföy’ü satın alarak pazara hızlı giriş yapan QInvest, yeni fonlar çıkartarak bir adım öne geçmek istiyor.

Nivo Ataköy'de metrekare fiyatı 8 bin TL'den başlıyor!

Cathay Group, yeni gayrimenkul projesi Nivo Ataköy’ü hayata geçiriyor. 175 milyon dolarlık karma projede Cathay Group’un ortağı olan Liderlik Development şirketinin sahibi ve yöneticileri Suriye asıllı Dubaili iş adamları..

Cathay Group basın toplantısı 17 Mayıs'ta!

Cathay Group, uluslararası ortaklıklarla yatırım odaklı gayrimenkul projeleri geliştirmeye devam ederken, Türkiye pazarına girmeye hazırlanan yeni markasının heyecanını yaşıyor.

Cathay İnvest Araplarla 2 yeni proje için anlaştı!

Türk müteahhitler gücüne güç katmak ve daha görkemli projeler inşa etmek için Körfez yatırımcılarını projelerine ortak etmeye başladı. Cathay İnvest 300 milyon dolarlık iki proje için Araplar'la anlaştı .

Cathay İnvest yeni projeleri Haberi

Cathay İnvest yeni projeleri

Bir yandan yabancılara konut satışını artırmak için çeşitli pazarlarda tanıtım atağına giren inşaat firmaları bir yandan da yeni projeler için yabancı yatırımcılardan doğrudan yatırım teklifi almaya başladı. Ağaoğlu, Dumankaya, Dap ve Ege Yapı Körfez'den gelen yabancılarla çeşitli projelerden birlikte yol alma kararı aldı. Halen inşaatı devam eden projelere yenileri de eklenmeye başladı. 


ORTAKLARDAN BİRİ DUBAİLİ 

Yabancı yatırımcılarla el sıkışan Türk firmalarından bir de Cathay İnvest olarak dikkat çekti. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, yakın dönemde satışa çıkacakları iki yeni proje için yabancılarla anlaştıklarını söyledi. Tuğsuz ortaklardan birinin Dubaili, bir diğerinin ise Suudi Arabistanlı olduğunu aktardı.

YATIRIM 300 MİLYON DOLAR 

Her iki yatırımın toplam büyüklüğü 300 milyon dolar. Tuğsuz, "Biz bu yatırımlar için ön çalışmalarımızı hızlandırdık. Yerler belirlendi. Yabancı ortaklarımızla da tüm...