29 / 04 / 2024

CATHIC Türkiye Temsilcisi Mehmet Önal

CATHIC Türkiye Temsilcisi Mehmet Önal

Orta Asya ve Türkiye Turizm Forumu (CATHIC), küresel kriz nedeniyle 2013'te sadece Türkiye'ye odaklanacak. 80'e yakın ülkenin turizmcileri Türkiye'de otel açıyor

Türkiye ile Libya arasında 15 milyar dolarlık ticaret potansiyeli var!

MÜSİAD Libya Temsilcisi ve Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil, enerji ve lojistik sektörlerinin devreye girmesi halinde Türkiye ile Libya arasındaki ticaret kapasitesinin 15 milyar doları bulacağını söyledi.

Türkiye tarımsal üretimin lider ülkelerinden biri!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) Türkiye Temsilcisi Gutu, Türkiye’nin tarımsal üretimde dünya liderlerinden biri olduğunu söyledi.

Türkiye'deki gayrimenkullerin değeri artıyor!

Al-Daar Investments Türkiye Temsilcisi Halit Sönmez, yabancıya konut satışlarını değerlendirdi. 2021'in sonuna kadar vatandaşlık alma programlarının etkisiyle yabancıya satışlarda rekor kırılacağını belirten Sönmez, geçen seneye göre yurt içi satış artışının yüzde 13 oranına ulaştığını belirtti.

Türkiye'den UNESCO'ya Ayasofya taahhüdü!

Rusya'nın UNESCO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Aleksander Kuznetsov Ayasofya ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Türkiye'nin Ayasofya'nın restorasyon çalışmalarında UNESCO ile yakın işbirliği yapmayı kabul ettiği öğrenildi.

Türkiye ve ABD LNG ticaretini görüşecek!

Atlantik Konseyi Türkiye Temsilcisi ve İcra Direktörü Arslan, "Türkiye ve ABD, sıvılaştırılmış doğal gaz ticareti üzerine 2020'nin başında bir toplantı yapmayı planlıyor." dedi.

İranlıların konut alımında Türkiye ilgisi katlanarak sürecek!

Elit Vatandaşlık ve Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü ve MÜSİAD Tahran Temsilcisi Fatih Çayabatmaz yaptığı açıklamada, "İranlıların Türkiye’ye olan ilgisi önümüzdeki dönemlerde katlanarak sürecek" dedi.

Emel Onur, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği'nin Türkiye Temsilcisi oldu!

Lead Consulting Group CEO’su Emel Onur, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği (NAR) Başkanı tarafından Türkiye Temsilcisi olarak atandı. 

Yabancılar Türkiye'deki yatırımlarına hız verdi!

Türkiye’den yıllık 4 milyar dolarlık hazır giyim ithalatı yapan Nike, Adidas, Mango, Tommy Hilfiger ve H&M gibi 15 global firmanın temsilcisi, planlarında değişikliğe gitmedikleri, Türkiye’ye güvendikleri mesajını verdi.

Kronotex, HannaHome ile Türkiye’de!

HannaHome, Avrupa’nın önde gelen laminat parke üreticilerinden Kronotex markası ile distribütörlük anlaşması yaparak, markanın Türkiye temsilcisi oldu.

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği Başkanı yeniden Şefik Tüzün oldu!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin Seçimli 58. Olağan Genel Kurulu 12 Şubat 2016 tarihinde Ankara’da Birlik Merkezinde yapıldı. Votorantim Çimento temsilcisi M. Şefik TÜZÜN, yeniden TÇMB Başkanlığına seçildi.

Türkiye’nin demir çelik sektörünü Türk işi kurtarır!

CISDI ve Kok Fabrikası uzmanı ACRE’nin Türkiye temsilcisi Glomet Mümesssillik Sahibi Sarp Onataslan, “Türkiye’nin demir çelik sektörünün geleceğini hybrid veya Türk işi entegre tesisler kurtarır" dedi.

Steven Young, Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı oldu!

Bosch Türkiye, 17 ülkenin bulunduğu Türkiye ve Orta Doğu Bölgesi’nin merkezi oldu. Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanlığına ise, 1 Ocak 2015 itibarıyla Bosch Türkiye Temsilcisi Steven Young getirildi.

Srikant Seshadri: Şimdi Türkiye için atılım yapma zamanı!

Türkiye'nin bir kez daha beklentilerin üzerine çıkabileceğini söyleyen IMF Türkiye Kıdemli Daimi Temsilcisi Seshadri yaptığı açıklamada "Şimdi Türkiye için yeni bir atılım yapma zamanı" dedi

CATHIC Türkiye Temsilcisi Mehmet Önal Haberi

CATHIC Türkiye Temsilcisi Mehmet Önal

Her yıl Orta Asya ve Türkiye Turizm Forumu (CATHIC) adı verilen ve 80'den fazla ülkenin en önemli turizm yatırımcılarının buluştuğu turizm forumu, bu yıl Türkiye'ye odaklanacak. CATHIC Türkiye Temsilcisi Mehmet Önal, dünyadaki ekonomik gelişmeler nedeniyle forumun bu yıl 'Focus on Turkey' (Türkiye'ye odaklan) temasıyla düzenleneceğini açıkladı. Önal, "Dünyadaki ekonomik gelişmeler turizm yatırımlarında yabancı işletmecilerin ilgisini Türkiye'ye çekti. 2013 Türkiye'nin yılı olacak. Çünkü dünyada ekonomik durgunluğun artması bekleniyor. Türkiye ekonomisi özellikle burada otel işletmek isteyen grupları cezbediyor" dedi. Eskiden Türk yatırımcıların yabancı işletmeci bulmak için yurtdışına gittiğini belirten Önal, artık durumun tersine döndüğünü, yabancı işletmecilerin Türk yatırımcıların ayağına kadar geldiğini söyledi. Önal, "4-6 Şubat 2013'te yapılacak forum için yabancı otel işleten gruplar Türkiye'de otel açmak ve yatırımcılarla tanışmak için kelimenin...