18 / 05 / 2024

Çatı konstrüksyonu

Çatı konstrüksyonu

Çatı konstrüksyonun tamamlanmasıyla, halat gerdirme işlemleri sonrası çatı kaldırılacak ve çim ile koltukların montajına başlanacak.

Antalya Muratpaşa'daki semt pazarının temeli atıldı!

MURATPAŞA Belediyesi tarafından Sedir Mahallesi'nde yapılacak ve içinde kreş bulunan kapalı semt pazarının temeli törenle atıldı.. Sedir Kapalı Semt Pazarı, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çelik konstrüksiyon olarak inşa edilecek.

Vodafone Arena'da montaj çalışmalarına başlanılacak!

Çatı konstrüksyonun tamamlanmasıyla, halat gerdirme işlemleri sonrası çatı kaldırılacak ve çim ile koltukların montajına başlanacak.

Samsun'daki ekolojik stadın çatı kaplaması gelecek ay yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı işbirliğinde Sivas'ta yapımına başlanan Türkiye'nin ilk ekolojik stadında gelecek ay çatı kaplaması ve cephe konstrüksiyon imalatına başlanacağı bildirildi.

Türkiye'nin ilk ekolojik stadının çatı kaplaması gelecek ay yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan Türkiye'nin ilk ekolojik stadında gelecek ay çatı kaplaması ve cephe konstrüksiyon imalatına başlanacağı bildirildi.

Kartepe 17 Ağustos Akşemseddin Camii'nin temeli atıldı!

Halen 17 Ağustos Mahallesinde 916 metrekarelik alanda çelik konstrüksiyondan yapılacak 2 bin kişi kapasitesi bulunacak 17 Ağustos Akşemseddin Camii, temeli önceki gün düzenlenen tören ardından atıldı...

Şırnak Havaalanı'nın temeli dün atıldı

Şırnak'ın Cizre ilçesine bağlı Düzova köyü yakınlarındaki Şırnak Havaalanı'nın temeli dün atıldı

Hakkari-Yüksekova Havaalanı’nın temeli atıldı

Hakkari-Yüksekova’ya 5 kilometre uzaklıkta inşa edilecek Hakkari-Yüksekova Havaalanı’nın temeli atıldı

Alaçatı Pietra Evleri'nde 340 bin Euro'ya! Tek fiyat!

Alaçatı Pietra Evleri'nde son 2 villanın satışı devam ediyor

Kastamonu'da 300 kişilik konferans salonunun temeli atıldı

Kastamonu´nun Taşköprü ilçesinde müftülük tarafından yaptırılacak Konferans Salonu´nun temeli, Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu tarafından atıldı

Başakşehir Demirciler Sitesi'nde 2 atölye bloğu icradan satılık!

Küçükçekmece 4. İcra Müdürlüğü, Başakşehir´de  2 adet atölye bloklarını satışa sunuyor

Hakkari'de Berçelan Su Paketleme Fabrikası'nın temeli atıldı

Hakkari'de kurulacak olan Berçelan Su Paketleme Fabrikası'nın temeli atıldı

Nihan Buruk, adını taşıyan mağazasını Alaçatı'da açtı!

Ünlü futbolcu Okan Buruk´un eşi Nihan Buruk´un, Alaçatı Tokoğlu Mahallesi´ndeki `Nihan Buruk´ isimli giyim ve antika mağazası açıldı

Alaçatı Köy İçi Taş Evler'in inşaatına eylül ayında başlanacak

Veryeriler İnşaat Alaçatı´da Eylül 2010´da başlatacağı Köy İçi Taş Evler projesinin finansmanında Finansbank ile çözüm ortağı oldu

Çatı konstrüksyonu Haberi

Çatı konstrüksyonu

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılma işlemi başladı.


Büyük bir titizlikle yapılan çatı kaldırma işleminde önce stadyumun çevresinde yapılan 84 adet çelik kolona bağlanan halatlar yük bindirilerek gerildi.



Yapılan kontroller sırasında bazı bağlantı noktalarında çıkan hatalardan dolayı çatı kaldırma işleminin bugüne kadar ertelendiği öğrenildi. Şu anda çatı kaldırma işlemine başlanırken için çelik iskelet önce 20 santim havaya kaldırılacak. Birkaç gün bu şekilde duracak çelik iskeletteki bağlantı noktaları bir kez daha kontrol edilecek. Daha sonra çatı günde 3-3,5 metre yükselmeye başlayacak. Yaklaşık bir hafta süreceği öğrenilen çatı kaldırma işlemi sonunda çatı kirişlerine bağlantı yapılacak.


Çatı iskeleti altındaki iskeleler sökülürken çatı önce 20 cm yüksekliğe kaldırılacak, daha sonra günde 3-3,5 metre kaldırılarak yaklaşık bir hafta içinde...