15 / 05 / 2024

çatı kursu

çatı kursu

Milli Eğitim Bakanlığı ile ÇATIDER arasında imzalanan protokole göre, Antalya'dan Sinop'a, Gaziantep'ten İzmir'e kadar Türkiye genelindeki 22 meslek lisesinde çatıcılık kursu açılacak. Kurslar, sertifikalı çatı ustaları yetiştirecek...

Kayseri Melikgazi'deki yeni kuran kursu binası tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Selçuklu Mahallesinde 5 Ağustos 2016 günü temeli atılan Hacı Ahmet Camisi yanındaki Kuran kursu binasının tamamladığını ve yarın hizmete açılacağını söyledi.

Eyüp Hicret Camii Kuran Kursu’nun temeli atıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi'nin katkılarıyla inşa edilecek olan Hicret Camii Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nun temel atma törenine katıldı.

Arnavutköy Hacı Enver Dökümcü Kuran Kursu'nun temeli atıldı!

Ömerli Mahallesi’nde inşa edilecek Hacı Enver Dökümcü Erkek Kuran Kursu’nun temeli, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından atıldı.

İspir Pazaryolu Kültür Vakfı Kuran Kursu'nun temeli atıldı!

Osmangazi Mahallesi’nde hizmete girecek İspir Pazaryolu Kültür ve Eğitim Vakfı ( İs-pa ) Kur'an Kursu ve Ögrenci yurdunun temel atma töreni eski Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımı ile gerçekleşti.

Arnavutköy Hz. Ömer Kuran Kursu açıldı!

3. yıl önce temeli atılan Hz Ömer Kuran Kursu, hayır severlerin yardımı ve Arnavutköy Belediye’sinin desteğiyle tamamlandı. 100 öğrenci kapasiteli kurs, içerinde yatakhane, öğrencilerin faydalanacağı sosyal alanlar ve konferans salonu barındırıyor.

Tuzla Hz. Osman Cami Kuran Kursu'nun temeli atıldı!

Tuzla’nın 60.camisi olarak 13 Haziran 2014’te hizmete açılan Hz. Osman Camisi’nin Kuran Kursu ve Şadırvanının temeli Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından atıldı.

Ankara Nevin Gökçek Kursu'nun yeni binasının temeli atıldı!

Ankara Nevin Gökçek Hafızlık Kursu'nun yeni binası için temel atma töreni yapıldı. Program hoca Mustafa Acar tarafından yapılan duanın ardından sona erdi.

Nilüferköy Kur’an Kursu'nun temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi’nin destekleriyle yaptırılacak olan Nilüferköy Mahallesi Kız-Erkek Kur’an Kursu’nun temelleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın da katıldığı törenle atıldı.

Kırklareli Kofçaz'da Kur'an kursu temeli atıldı!

Kırklareli'nin Kofçaz ilçesine bağlı Kocayazı köyünde Kur'an kursu inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene, Kofçaz Kaymakamı Abdullah Şahin, Belediye Başkanı Mehmet Balcı da katıldı.

Samsun Canik Yatılı Kuran Kursu'nun temeli atıldı!

Canik ilçe Müftülüğünce Gazi Osmanpaşa Mahallesi'nde yaptırılan Canik Yatılı Hafızlık Kız Kuran Kursu'nun temelini Vali İbrahim Şahin attı.

Cide Kız Yurdu'nun temeli atıldı!

Kastamonu’nun Cide ilçesinde Kız Kuran Kursu ve Yurdu’nun temeli yapılan törenle atıldı. İlçe Müftülüğünce PTT binası bitişiğindeki arsaya, yurt binasının temeli törenle atıldı. İşte ayrıntılar...

ERA'nın Emlak Reklam ve Araştırma Kursu'na yoğun ilgi!

ERA Gayrimenkul, start verdiği ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’na ilgi yoğun. MEB onaylı sertifikalarını alan kursiyerler gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkanına da kavuşacak.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Cami'nin temeli atıldı!

Hayırsever iş adamı Faruk Topuz’un yapımını üstlendiği Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Cami ve Kuran Kursu'nun temeli törenle atıldı. Tören Kur’an-ı Kerim tilaveti okunması ardından protokol konuşmaları ile devam etti.

çatı kursu Haberi

çatı kursu

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) arasında imzalanan protokolle ülke genelindeki 22 meslek okulunda çatıcılık kursu açılacak.


ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iş sağlığı ve güvenliğine her zaman büyük önem verdiklerini söyledi.


Milli Eğitim Bakanlığı ile ÇATIDER arasında protokol imzalandığını belirten Yavuz, buna göre Türkiye genelinde, bünyesinde inşaat teknolojisi çatıcılık dalı olan 22 meslek lisesinde kurs açılacağını bildirdi.


Yavuz, çatıcılık dalındaki mesleki geliştirme ve uyum kurslarından sektörde hizmet veren çatı ustaları ve yeni bir meslek sahibi olmak isteyenlerin faydalanabileceğine işaret ederek, başarılı katılımcıların sertifikalandırılacağını anlattı.


Türk çatı sektörünün sorunlarının başında kalifiye iş gücü eksikliği ve sertifikalı ara elemanların bulunmayışı geldiğine dikkati çeken Yavuz, "2012 yılı başından itibaren inşaatlarda sertifikalı işçi çalıştırmanın zorunlu...