07 / 07 / 2024

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), özellikle tadilat, tamirat ve yenileme çalışmalarının uzman kişilerce yapılması uyarısında bulunarak, gerekli önlemlerin alınması halinde yangın tehlikesinin yaşanmayacağını açıkladı...

Sakarya için acil kentsel dönüşüm çağırısı! Yerel ve merkezi yönetimler bir araya gelerek hemen tedbir alınmalı!

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Ahmet Uçak, yerel ve merkezi yönetimlerin bir arada çalışarak kentsel dönüşüm gibi atılması gereken adımların atılması ve bir an evvel tedbirlerin alınması gerektiğine vurgu yaptı. 

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Reşat Aykoç ve Yusuf Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Veysal Atılgan ve Ömer Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Ankadizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankadizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağlar Çatık ve Nergiz Hürrem Çatık ortaklığında kuruldu.

2023 Asgari ücret rakamı duyuruldu! 1 Ocak 2023'te yeni asgari ücret ve en düşük emekli aylığı rakamı açıklandı!

Emekli maaşı en son Ağustos ayında artırılmıştı. SSK ve BAĞ-KUR emekli maaşları yüzde 42,35, memur ve emekli maaşları ise yüzde 41,69 arttı. Bu konuda yeni bir iddia ortaya atıldı ve 1 Ocak 2023'te asgari emekli maaşı ve asgari ücret tutarlarına ilişkin rakam duyuruldu.

Piyasa Kahini İslam Memiş dolar ve euronun rekor kıracağı tarihi açıkladı! Döviz yatırımcıları dikkat 

Nokta atışı dolar ve gram altın tahminleriyle tanınan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolar ve euro ile ilgili dikkat çeken tahminlerde bulundu.

Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle 44 konut boşaltıldı!

Yaşanan gelişmelere göre, Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle toplamda 44 konut boşaltıldı.

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

Eha Mimarlık İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eha Mimarlık İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  3 milyon TL sermaye bedeli İle Ali Atılgan,  Ekrem Atılgan ve  Halim Atılgan tarafından kuruldu.

Yaşar Şenal: Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı!

Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Yaşar Şenal, yaptığı açıklamada, "Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı" dedi.

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi  Bahçelievler’de   8 milyon TL sermaye bedeli ile Naim    Gençoğlu Şirketi tarafından kuruldu.

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi  Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi  Anonim Şirketi  Bahçelievler’de  8 milyon TL sermaye bedeli Naim Gençoğlu tarafından kuruldu.

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Haberi

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği

İstanbul'da 2013 yılında 1298 baca ve çatı yangını meydana gelerek büyük kayıp ve risklere yol açtı. Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), özellikle tadilat, tamirat ve yenileme çalışmalarının uzman kişilerce yapılması uyarısında bulunarak, gerekli önlemlerin alınması halinde yangın tehlikesinin yaşanmayacağını açıkladı.


Çatı konusunda toplumsal bilinci artırmayı ve çatı sektörünü geliştirmeyi  misyon edinen Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), özellikle kış aylarında artan çatı yangınlarına dikkat çekerek, tadilat, tamirat ve yenileme çalışmalarının uzman kişilerce yapılması gerektiğini açıkladı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nın istatistiklerine göre sadece İstanbul'da 2013 yılında 1298 çatı ve baca yangını çıktı. Tüm yangınların yüzde 5.1'ini oluşturan baca ve çatı yangınlarının sayısı 2014 yılının ilk döneminde bile 170'e ulaştı. Konut ve iş yerlerinin yanı sıra Haydarpaşa Gar...