02 / 05 / 2024

çatı sektörü hedefleri

çatı sektörü hedefleri

Türk inşaat sektörünün önemli kollarından biri olan çatı sektörü her geçen yıl kendini bir adım ileriye taşıyor. Yaklaşık 3 milyar dolarlık büyüklük ile dünya pazarının yüzde 1,3'ünden fazlasını oluşturan sektörde yaklaşık 1.500 firma faaliyet gösteriyor.

Hazır Beton Endeksi verileri açıklandı! İnşaat sektörü son 5 aydır iyi performans sergiliyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından ''Hazır Beton Endeksi” 2023 Eylül Ayı Raporu açıklandı. Raporda inşat sektörünün son 5 aydır iyi performans sergilediği belirtildi.

Özel sektör maaşlarında Ocak şoku! Bu rakamları gören buz kesti! Siz de hemen göz atın! 

Asgari ücret ve memur ile emekli zamlarının ardından, özel sektör çalışanlarının maaşları da gündeme oturdu. Özel sektör maaşlarında Ocak şoku! Bu rakamları gören buz kesti! Siz de hemen göz atın!

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.

İnşaat sektörünün dev firmaları 2022 hedeflerini açıkladı!

Dev holdinglerin 2022 planları belli oldu. Türkiye'nin önde gelen dev holdingleri, iki senedir hükmünü sürdüren Kovid-19 pandemisinin bitmesi beklenen 2022'ye temkinli bütçelerle giriş yaptı. Peki inşaat sektöründeki dev firmaların 2022 hedefleri neler?

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

Çimento sektörü iç piyasadaki maliyet artışını ihracatla dengeledi!

Çimento sektörünün çatı birliği olan TÜRKÇİMENTO’nun CEO’su Volkan Bozay, sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Çimento sektöründe 2021'in ilk yarısında neler yaşandı?

Çimento sektörünün çatı örgütü TÜRKÇİMENTO tarafından, 2020 Faaliyet Yılı 63. Genel Kurulu, Ankara’da düzenlendi. Genel Kurula sektörün yüzde 94’ünü temsil eden çimento üreticileri katılım gösterdi. 

Çimento sektöründe iç satışlar uçtu!

Çimento sektörünün çatı birliği TÜRKÇİMENTO, üyelerine ait 2021'in ilk 5 ayıyla ilgili üretim ve satış rakamlarını duyurdu. 

Faizsiz konut sektörünü neler bekliyor?

Tasarruf finansı sektörü, tasarruf sahiplerine, borçlanmadan kendileri tarafından seçecekleri ödeme planları sağlayarak konut, taşıt ya da çatılı iş yeri sahibi yapıyor. Birevim Genel Müdürü Av. Mahir Orak, sektöre ve Birevim'in faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkul sektörü hareketleniyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER, 21. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nu düzenledi. geçtiğimiz sene Yönetim Kurulu kararı ile GYODER Başkanlığı görevine gelen Mehmet Kalyoncu, Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mehmet Kalyoncu, GYODER'e ve sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu.

Konut sektöründe normalleşme adımları atılıyor!

Sahibindencom ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ortaklığında yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre;  konut sektöründe normalleşmenin ilk adımları atılırken, İstanbul'da kira ücretleri yükselişe geçti. 

Çimento fiyatlarındaki artış konut sektörünü nasıl etkileyecek?

Türk çimento sektörünün çatı kuruluşlarından olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası'ndan çimento fiyatlandırma politikalarına ve konut sektörüne ilişkin açıklama geldi. ÇEİS Başkanı Suat Çalbıyık, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

2021 yılı gayrimenkul sektöründe büyük değişim ve dönüşüm yılı olacak!

Temelleri 23 yıl önce atılan Altın Emlak, 2021'de 30 yeni temsilcilik açmayı hedefliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "2021 yılının gayrimenkul sektöründe büyük değişimin ve dönüşümün yılı olacağını söyleyebiliriz" dedi.

çatı sektörü hedefleri Haberi

çatı sektörü hedefleri

2012 yılında bir önceki yıla göre yüzde 5 büyüyerek 130 milyon metrekareye ulaşan sektör, 2013 un sonuna kadar yüzde 7'lik bir büyüme hedefliyor. Sektördeki üretim kapasitesinin pazar paylarının yaklaşık iki katı kadar üzerinde olduğunu ifade eden ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, "Bu nedenle gerek iç gerek dış pazarda payımızı artırmamız çok önemli. 2013 yılının ilk altı ayında inşaat sektöründe yaşanan Kentsel Dönüşüm, Mütekabiliyet ve 2B Yasaları gibi gelişmelerin sektörümüzde de olumlu yansımalarını gördük ve görmeye devam ediyoruz" dedi. 


Dünya...