28 / 04 / 2024

çatıder 8. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu

çatıder 8. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu

ÇATIDER tarafından, 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde düzenlenen “8. Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu” gerçekleşti. Sempozyumda, sektördeki gelişmelere ve akademik çalışmalara yer verildi.

En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) emeklilik hakkı getiren yasa teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüşmelerine resmen başlandı. En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

BİM'de 2'li paket Bingo yumuşatıcı 75 TL, 8'li tuvalet kağıdı 24,50 TL! İşte BİM kataloğu 3 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM 3 Ocak Salı aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. BİM'de 2'li paket Bingo yumuşatıcı 75 TL, 8'li tuvalet kağıdı 24,50 TL fiyatlarla satışa sunulacak. İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altının 8 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Rakamı duyanların ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen bir göz atın!

Altını olanların veya altın almak isteyenlerin en çok merak ettiği ve araştırdığı yatırım araçları arasındaki altının 8 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Rakamı duyanların ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen bir göz atın...

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Şubat ayında yüzde 19,8 arttı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, ABD'de ulusal konut fiyat endeksi Şubat ayında yüzde 19,8 artış gösterdi. İşte detaylar...

Yeni adım atıldı: Petrolün varil fiyatı sert düştü! 8 Nisan 2022 petrolün varil fiyatı...

Petrolün varil fiyatında 8 Nisan günü sert düşüş görülüyor. Petrolün agrasif yükselişine engel olmak için yeni bir adım atıldı. Uluslararası Enerji Ajansı'nın (IEA) acil rezervlerden 120 milyon varil petrol açacağı yönündeki açıklamaları petrolün varilini düşürdü. İşte 8 Nisan 2022 petrolün varil fi

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi yüzde 18,8 arttı!

ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, geçen sene Kasım'da bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 18,8 artış gösterdi.

ÇATIDER'den yağmur suyu toplama sistemi zorunluluğuna destek!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, ‘Binaların çatılarında toplanan yağmur sularının arıtılarak bina ihtiyacında kullanılmak üzere bahçe zemini altında bir depoda toplaması amacıyla yağmur suyu toplama sistemi yapılması zorunluluğunun’ olumlu bir adım olduğunu söyledi.

Hong Kong'ta 25 metrekarelik mikro evlerde yaşam!

Dünyanın en pahalı şehirlerinden olan Hong Kong, vatandaşlarına dram yaşatıyor. 8 milyon nüfusu olan kentin sadece yüzde 7'lik bölümü konutlar için ayrılmış. Ev fiyatlarındaki pahalılık da insanları mikro evlerde yaşamaya mecbur bırakıyor...

ÇATIDER'DEN Geleceğin mimarlarına yatırım!

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin çatı sektörünün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla bugüne kadar 51 okulda düzenlediği 168 eğitime 7166 öğrenci ile yaklaşık 150 akademisyen ve öğretmen katıldı.

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi'nin temeli 8 Ağustos'ta atılacak!

Adıyaman'da inşa edilecek 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin temeli 8 Ağustos'ta atılacak...

ÇATIDER Genç Çatıcılar yarışması 29 Mart'ta!

Çatı sektörünün gelişmesi ve kalifiye iş gücünün artması için kapsamlı çalışmalar yürüten Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), bu kez ‘Genç Çatıcılar’ yarışması ile sektörün en iyi çatı ustası ekibini yarışma ile belirleyecek. 

Çatının onarım masraflarını kim öder?

Apartman çatıları, Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince anayapının ortak alanları arasında bulunuyor. Peki, Çatının onarım masraflarını kim öder?

çatıder 8. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu Haberi

çatıder 8. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) tarafından, 02-03 Haziran 2016 tarihlerinde Braas Çatı Sistemleri ana sponsorluğunda gerçekleştirilen “8. Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu” nda sektördeki gelişmeler ve akademik çalışmalar ele alındı. Konusu “Çatı ve Cephe Sistemleri’nde Yangın ve Rüzgar Güvenliği” olarak belirlenen bu yılki sempozyumda önemli makaleler sunuldu. Hızla büyüyen çatı sektörünün gelişmesine katkıda bulunmayı ve çatı konusunda toplumsal bilincin artmasını hedefleyen sempozyuma; akademisyenler, mimar ve tasarımcılar, yapı malzemesi üreticileri, öğrenciler ve ilgili diğer meslek grupları ilgi gösterdi.


Sempozyumun açılışında ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz’un yanı sıra Sempozyum Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nihal Arıoğlu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sema Ergönül birer konuşma yaptı. Sempozyumun açılışında Braas Çatı Sistemleri Yönetim ve İcra...