08 / 05 / 2024

ÇATIDER Başkanı Nazım Yavuz

ÇATIDER Başkanı Nazım Yavuz

Her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi günü kutlanan Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan ÇATIDER Başkanı M.Nazım Yavuz, inşaat sektöründe son yıllarda yaşanan hareketliliğe rağmen konut açığı sorunun devam ettiğini belirtti.

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Emekliler Derneği Başkanı'ndan promosyon açıklaması!

Emekli promosyonlarıyla ilgili açıklama yapan Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" şeklinde

TÜED Başkanı’ndan emekli maaşı talebi! En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesine yükseltilecek mi?

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, memur emeklileriyle SSK ve Bağ-Kur emeklileri arasındaki emekli maaşı makasının her geçen yıl arttığını ve en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine yükseltilmesini istedi.

Nazım Kalkavan kimdir?

Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan kimdir? Nazım Kalkavan daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Nazım Kalkavan'ın biyografisi...

Nazım Özdemir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 5 Ağustos 2021 tarihli genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi olarak seçilenler kendi aralarında yaptıkları görev taksimi sonucunda 1 yıl süre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nazım Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve Ceo - Genel Müdür Evren Sarıçice

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım AKP Ümraniye Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını henüz açıklamadı. Ancak kulislerde KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor...

TOKİ Başkanı Ergün Turan AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını yarın açıklaması bekleniyor. Kulislerde ise TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın Fatih Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği konuşuluyor...

Pendik Nazım Ungan İlkokulu'nun temeli atıldı!

Pendik Belediyesi, Pendik Eğitim Kültür Yardımlaşma Vakfı ve bağışçı katkılarıyla Pendik Sülüntepe Mahallesi'nde yapımına başlanan Nazım Ungan İlkokulu'nun temeli atıldı.

Galleria AVM taşınıyor!

Ataköy Marina’nın yanındaki mega yat limanına yapılacak alışveriş merkezi Kalkavan'ın gündeminde. Şadan Kalkavan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan  bu yıl çalışmasına başlanacak bu projeyi de 3 yılda tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Ankara Beynam 2023 Başkent nazım imar planı askıda!

Ankara Bala ilçesi Beynam Mahallesi'ne ilişkin hazırlanan 2023 Başkent Nazım İmar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Nazım Kalkavan konutta KDV düzenlemesini değerlendirdi!

Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan, ‘yabancılara konut ve iş yeri satışında KDV istisnası düzenlemeleri’ni de içeren ‘Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ni değerlendirdi.

Yedi Mavi projesi Zeytinburnu'na değer katıyor!

Kalkavan Yapı'nın Yönetim Kumlu Başkanı Nazım Kalkavan, "Bulunduğumuz lokasyona; Zeytinburnu'na değer katıyoruz. Yedi Mavi ile bölgede yeni çalışmalar da başladı. Başkaları da bizleri görerek geliyor ve gelecek." dedi.

Hatay Arsuz Kent Meydanı 837 bin 652 TL'ye ihale edildi!

Hatay Belediye Başkanı Nazım Culha, eski fuar alanında yapılacak olan ve ilçenin önemli bir ihtiyacını çözüme kavuşturacak olan meydanın ilçenin çehresini değiştireceğini ifade etti.

ÇATIDER Başkanı Nazım Yavuz Haberi

ÇATIDER Başkanı Nazım Yavuz

Birleşmiş Milletler tarafından, barınma hakkı ile ilgili bilincin geliştirilmesi, herkes için yeterli konut ve sürdürülebilir kentleşme faaliyetlerini desteklemek amacıyla ilan edilen Dünya Konut Günü, Türkiye'de her Ekim ayının ilk Pazartesi günü kutlanıyor. 


Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan ÇATIDER Başkanı M.Nazım Yavuz, Türkiye'de inşaat sektörünün son yıllarda etkileyici bir büyüme performansı gösterdiğini, buna rağmen konut açığı sorununun varlığını sürdürdüğünü hatırlattı. Yavuz, birçok ülkede etkin şekilde kullanılan çatı katının Türkiye'de atıl durumda tutulduğunu belirterek, gerekli düzenlemenin yapılması ile çatı katlarının konut olarak kullanılabileceğini söyledi.


Eğim nedeniyle çatılar kullanılamıyor

Türkiye'nin 10'uncu Kalkınma Planı'na göre şehirleşme, nüfus artışı, yenileme ve afetten kaynaklanan konut ihtiyacının 2014-2018 döneminde 4,1 milyon olarak öngörüldüğünü belirten Yavuz, Kentsel Dönüşüm sürecinde çatı aralarının da kullanıma açılması gerektiğini vurguladı. Yavuz şöyle konuştu:


 “Türkiye'de...